Fitness on pop!

Yes, takana huikea viikonloppu, johon mahtui tietysti myös Sportyfeel Fitness Classic kisat. Me olimme Jaanan kanssa seuraamassa paikan päällä vain sunnuntaina, mutta some on käynyt totuttuun tapaan kuumana lauantaista asti :D On ollut hienoa seurata taas kaikkien kilpailijoiden edesottamuksia. Tietysti tuttujen kannustaminen on ollut ensisijaisen tärkeää :) Eilen sainkin huutaa ääneni käheäksi katsomossa :D

Puhelinkuvat2015 054
Lipuista suuren suuri kiitos Rebekalle :)

Kisoihin mahtui tänä vuonna ihan rehellistä draamaakin. Ensimmäisenä tietysti tulee mieleen kaikkia ihmetyttänyt tapaus Masters Bikineissä, joissa yksi kilpailija poistettiin lavalta. Tämä tapahtui lauantaina, joten itse en ollut näkemässä tapausta livenä, mutta tuoltahan tuo netistä löytyy. Kovin oli noloa kilpailijan kannalta, että tulee paikalle siinä kunnossa, ettei tuomaristo pysty arvostelemaan mitenkään päin :o Ei näin!

Sunnuntainakin naisten fysiikka sarja varmasti kohahdutti, koska kiven kova kilpailija Natalia Kovaleva oli niin sanotusti eksynyt väärään sarjaan. No väärään ja väärään, meillähän ei enää naisten kehonrakennusta tunneta, joten aika vähiin käy sarjat. Joka tapauksessa kontrasti oli niin kova muihin kilpailijohin nähden, että tuomaristo sijoitti Kovalevan sarjansa viimeiseksi. Ei missään nimessä jäänyt epäselväksi syy, Kovaleva oli aivan liian kovassa kondiksessa kyseiseen sarjaan. Niin, missä on naisten kehonrakennus? Muissa liitoissa, ei kait se auta. Missä vaiheessa meidän fysiikka kilpailijat sitten  paisuvat liian isoiksi? Miten tuomarilinjaus tulee elämään jatkossa. Niin ja kun miettii että Mantila voitti tässä taannoin kyseisessä sarjassa, ollen myös ehdottomasti sarjan kovin ja isoin… niin hmmmm… Kuka sitten päättää mikä on liikaa ja mikä liian vähän. Tuomarit tietysti. Kun sitten lähetämme maailmalle edustajan, joka vastaa jo mittasuhteiltaan kehonrakentajaa, niin hän pokkaa sieltä meille EM-kultaa. Eli summasummarum, maailmalla näemmä arvostetaan edelleen lihaisia naisia ;) Fysiikassa joka tapauksessa nähdään ja tullaan varmasti näkemään jatkossakin niin sanotusti ”entisiä” kehonrakentajia, kun ei ole vaihtoehtoja! Eikö tässä ole pieni ristiriita???

En siis yritä tässä  nyt sanoa, etten ymmärrä tuomareiden päätöstä tämän kevään naisten fysiikassa, mutta mitäpä tuomaristo olisi tehnyt, jos kaikki osallistujat olisivat olleet Kovalevan kokoisia naisia. Olisiko kaikki niin sanotusti diskattu? Tässä vähän pohdittavaa. Niin ja siis naistenkehonrakennus takaisin!!!!

Puhelinkuvat2015 064Ja kisojen loppuhuipennus oli ehdottomasti Bikini Fitness -168cm sarjan finaali, jossa finaalikuusikossa oli käynyt moga. Finalistit ehtivät jo vetämään t-kävelynsäkin, ennekuin alkoi tuomariaitiossa käymään säpinä. Hittolainen, meillähän on väärät leidit lavalla :D Ei muuta kuin etsimään puuttuvaa kilpailijaa, joka onneksi löytyi, sillä hän voitti koko sarjan. Hulvatonta. En nyt halua hirveästi maalailla piruja seinille, mutta kuinkakohan luotettavaa tuo pisteiden laskenta ja merkintä sitten onkaan ;) Onhan se selvää, kun kisailijoita on lavalla toistakymmentä samaan aikaan, niin rankkaus on käytävä nopeasti ja pisteenlasku siinä sivussa myös, jotta kisa saadaa etenemään jouhevasti. Onhan se ihan inhimillistä että virheitä tapahtuu, mutta ei ehkä pitäisi. Suurin osa kisailijoista on kuitenkin tehnyt hitonmoisen duunin tätä yhtä päivää varten, niin olisihan se jäätävä virhe että jonkun tie finaaliin tyssäisi pistelaskuvirheeseen.

Joka tapauksessa hauskaa oli ja nautin kyllä joka hetkestä. Oli todella mageeta nähdä ihmisiä, joita en ollut koskaan aikaisemmin nähnyt livenä. Eli täältä lähtee terveiset muun muassa Annalle <3 Jotain pientä kivaa tarttui matkaan myös messuosastolta. Mun Better Bodies neitsyys on nyt mennyt :p Mä nimittäin ostin BBn treenivyön ja rotsin :o Ou nou! Mutta täytyy sanoa, että tuo BBn rotsi on kuumottanut muo todella kauan, sillä se on vaan niin siisti. Nyt sattui juurikin mulle sopiva (miesten S :D) malli olemaa vielä messualessa -50 %, niin en voinut vain kävellä onneni ohi. Matkaanhan se lähti. Mut on se vaan niin siisti!!!!

Puhelinkuvat2015 006Muutenhan tämäkin viikko on ollut hyvin  fitness painoitteinen. Solanassa on tullut juostua ihan entiseen malliin ja mukana olen saanut ruoskia Jaanaakin :D

Viime viikonlopun ilonpito veroitti hieman energiatasoja alkuviikosta, mutta kyllä se siitä lähti taas luistamaan. Juu minä olin baarissa viime lauantaina!!!! Uskomatonta mutta totta ;) Eikä ollut turha reissu ollenkaan. Tulipahan käytyä, niin ei tartte taas ainakaan puoleen vuoteen käydä ;) Eikä tosiaan tarvitsekaan, sillä mun välidieetti starttaa ihan näinä päivinä. Yes! Olen todellakin valmis.

Nyt vain nokka kohden tulevia haasteita pystyssä päin. Kyllä sitä kummasti taas imaisi itseensä motivaatioboostia tuolta kisoista. Tosin motivaatio ei ole mulla ollut kadoksissa juurikaan koskaan :D

Puhelinkuvat2015 059Muutenkin tällä hetkellä on jälleen niin seesteinen vaihe elämässä :) Jos tässä on ollutkin viime aikoina jos jonkinmoista, eikä vähiten draamaa ihmissuhderintamalla, niin kyllä kait se on uskottava siihen, että kaikella on tarkoitukensa. Asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella ja yleensä jälkikäteen tajuaa, että näinhän sen pitikin mennä. Nyt ainakin tällä hetkellä on vahvasti sellainen tunne, että edessä on niin sanotusti hyvät ajat :) Aurinko paistaa risukasaan ja niin pois päin. Elämä yllättää yleensä silloin kun sitä osaa vähiten odottaa. Minut on nyt yllätetty ja hyvällä tavalla tällä kertaa :D Ja häpeilemättä aijon nauttia joka hetkestä :)

Ei kait tässä. Viikko on potkastu käyntiin ja mä voisin myös potkaista kotityöt käyntiin tästä. Siitä sitten seuraava askel on kohti Solanaa, voi miten yllättävää :D Jos vaikka laittaisi perunat kiehumaan (mun uusi addiktio, nautitaan nyt vielä kun voin :D ) ja tartun imurin varteen.

Semmosia. Nyt mä toivotan teille kaikille oikein hyvää alkanutta viikkoa. Ja viikonloppuna kisanneille mukavaa ja lempeää paluuta arkeen :) Nauttikaa myös tästä alkavasta ajanjaksosta! Olkoon tämä viikko edellistä vieläkin parempi! PUSSSS!

HEI NY!

4 vastausta artikkeliin ”Fitness on pop!”

  • Olipa kyllä tosi kiva nähdä viimein ja silleen, ettei toinen ole katsomossa ja toinen lavalla vaikka upea ilmestys olit niinkin! ;)

    Voi hitto, ois sittenkin pitänyt jäädä katsomaan biksut loppuun saakka :D

    • No niin oli tosi iloinen yllätys törmätä suhun :) Vielä me tavataan ihan varmasti uudemmankin kerran, toivottavasti :)

      Juu biksuissa oli hieman jännitystä. Alku oli hieman, no suoraan sanoen pitkä veteistä, mutta kyllä se loppua kohden parani :) Mutta et nyt jäänyt paljosta paitsi. Kaikkihan näkyy netistä kuitenkin :)

Kommentointi on suljettu.