FLUNSSA :(

Voihan räkä! Ollaan sitten lentsussa. Viitteitä siitä oli jo torstaina :o perjantaina oli ihan selvä, että lentsu oli tullut… eilinen oli mikä oli, siihen varmaan vaikutti myös se, että perjantaina tuli lähdettyä katsomaan Pandoraa stadiin :D haha. Osaahan se nainen laulaa… ja soittaa… mut no, ei silti ihan mun musiikkia, mutta kyllähän se bilemusaksi soveltui :) Hauskaahan meillä oli, pitkästä aikaa. Harvoin sitä tulee käytyä tai lähdettyä kuppiloihin, mutta välillä sekin on ihan hauskaa. Ei silti ihan sovellu tähän mun elämäntyyliin noin niinkuin yleensä :D Nyt on pakko, siis PAKKO, levätä ja päästä tästä taudista. Nenä on tukossa, henkitorvea korventaa, korvia kutittaa… mitäs muuta. Olohan on mitä mahtavin, nooooot. Mut kunnon duunari taas, sairastutaan pahimmin viikonlopuksi, jotta maanantaina voi mennä kiltisti töihin. Meillä on kyllä jengiä ollut nyt taas tosi paljon saikulla, että tämä tautihan tuolla jyllää. No mä tuskin jään himaan :o katsoo nyt mikä se olo on aamusta. Enitenhän tässä tietysti harmittaa se, että treenaaminen saa nyt olla hiukka aikaa tauolla, jotta saan itseni taas iskuun. Harmittaa. Hö!

Tällaset kaverit jyllää tällä hetkellä kropassa :( yöks!

Vihdoin ja viimein perustin myös naamakirjaan oman kuvakansion liittyen harrastukseeni, eli tähän punttitouhuun. Julkaisin siellä muutaman kuvan, jotka olen täälläkin julkaissut ja voin kertoa että olen saanut hiukka ihmetystä osakseni. Ihan positiivisessa mielessä. Tosin ne jotka eivät diggaa, tuskin tulevat kommentoimaankaan. Olenhan mä kerran saanut baarissa sellaistakin palautetta että haluatko sä näyttää mieheltä :D haha, no enhän toki halua, enkä näytäkään… joten se keskustelu päättyi siihen. (tosin tämä joka asian otti puheeksi, sattuu olemaan kyllä mun vanha tuttu, joten se nyt ei silleen ollut sanan varsinaisessa muodossa tarkoitettu pahalla). Mutta kyllähän se tosia asia iski jälleen päin kasvoja, kun sovittelin perjantaina erinäisiä toppejä päälleni. Joo kyllä ne mahtuu, mutta en välttistä näytä enää kovin sievältä useimmissakaan. Täytyy aika tarkasti valita sellaiset paita mallit, mitkä ei liiaksi korosta hartioita :o joten aika usein päädyn sitten hihattomiin toppeihin tms. Mitkään röyhelöasusteet ei sovellu lainkaan, tosin ei nyt muutenkaan ole mun juttu. No mutta että tällaista. Nyt lepoa ja lepoa ja lepoa… vähän kotihommia ja lisää lepoa. Enköhän mä ole salilla jo ensi viikolla, hope so!

Yksi vastaus artikkeliin ”FLUNSSA :(”

  • Mun mielestä silti joillekin hyvinkin treenattuvartaloisille myös voi sopia noi röyhelötkin! Esim muistaisin Jutta Gustafsbergin nähneeni joskus hörhelömekossa ja mun mielestä oli oikeen nätti :) Että ei se treenaaminen susta miestä tee, oma tyyli silti pysyy, jotkut mallit ei tietenkään enää sovi, niinkuin totesitkin!

Kommentointi on suljettu.