Freedom Fredag

Ugh! Ihana vapaapäivä ja muutenkin vallan hieno päivä :) Nukuttiin tavallista pidempään, niinkuin vapaapäivinä kuuluukin, eikö? Aamulla muo odotteli koiralenkin jälkeen nami nami ylläri keittiön pöydällä! Mulle oli tehty Pashaa nimellä Fitness Pashaa. Siihen ei ollut käytetty yhtään rasvaa, kermaa, sokeria yms. mitä nyt pashaan sitten ikinä laitetaankaan. Se oli tehty rehelliseen rahkaan, höystettynä hedelmillä ja that´s it. Annettu ”valua” yön yli ja se todella oli kuin pashakakku :) hyvääkin vielä, nam nam!

Tänään oli sitten treenailussa vuorossaan selkä ja haukat! Jei, mun lempparia (tämäkin :D). Puolikkaan maastavedon kanssa vähän himmailin, koska alaselkä on pikkasen reklamoinut. Korostan pikkasen, ei pahasti, mutta fiksuna ihmisenä tiedän / luulen tietäväni, koska on syytä himmata, ettei kohta tee kipeetä enemmänkin. Yep, eli puolikasta mavetusta vain 70 kilolla i dag. Ja TAAS kerran tuli kyllä todistettua sekin, että EI NE PAINOT pelkästään sano mitään, vaan oikein tehokkaan ja tuntuvan poltteen sain selkään noillakin kiloilla ja kunnon toistoilla :) Näin se vaan menee.

SELKÄ-TAKAOLAT JA HAUIS

– puolikas mave
– ylätalja eri tangoilla
– kulmasoutu tangolla
– kapea alatalja

-takaolkapääsoutu kp
-takaolkapääsoutu taljassa

– hauiskääntö tanko levee ote
– hauiskääntö taljassa
– hauiskääntö Human Sport käsi kerrallaan

Siinähän se setti taisi ollakin. Todellakin tänään keskityin nimenomaan siihen tuntuman hakuun. Alatalja kapeella otteella tehtiin suorastaan ärsyttävän hitailla palautuksilla. Liike ei edes ollut suuren suuri, mutta kohdistettiin just eikä melkein sinne minne pitää, selkään.

Samoin ylätaljassa. Ensimmäiset setit oikein ylipedantisti. Sitten reippaammin painoa lisää, kymppisarjat enemmän äijämeiningillä ja loppuun vielä hyvät pumppaukset tekniikkaan keskittyen. Avot! Niin oli taas hyvä fiilis treenin jälkeen, että oisin voinut lähes halata kaikkia vastaantulijoita. Saunassakin täytin kahdelle vanhemmalle rouvalle vesikiulun, hyvä minä. Lähtiessäni jäin pitämään etuovea auki treenaamaan tulevalle asiakkaalle, ettei hänen tarttenut kaivaa magneettikorttiaan esille. Olinpa mä tänään ystävällinen :)

Ja vaikka kello on melkis puoli ysi illalla, niin edelleen tuntuu selässä hyvä fiilis. Olemme saavuttaneet jälleen kohteen :) (ME = minä ja mun monet sivupersoonat :D )

Sitten iltapäivän ja illan viihdepläjäys. Ekstempore, minä, joka ei juuri koskaan tee mitään ekstempore, lähdimme Korkeasaareen. Jee jee. Siellä olikin Pääsiäissaarimeininki.
Von Vinsentti päivälevollaa. Aivan älyttömän aktiivisia oli suurin osa elukoista. Tiikeritkin mourusivat ja käppäilivät oikein leveesti ihmisten pällistellessä. Samoin leijonat. Ja hei, mä näin ensimmäisen kerran Ilveksenkin ja aivan käden ulottuvilta :o Vapitit olivat aivan villeinä. Ne juoksivat kirjaimellisesti kieli pitkällään ristiin rastiin.
Nämä kaverit sen sijaan tiesivät paljon kello oli. Korkeasaaren sulkemisaikaan he olivat ängenneet itsensä tallin ovelle ja odottivat siinä järkkymättä, että joku tulisi avaamaan heille oven. Liikuttavia :) Enpä ole siis kameliakaan päässyt näkemään näin läheltä ennen.
Aksolotli, tämä omituinen otus, niin suloinen. Näyttää aina siltä kuin hymyilisi. Toukkavaiheeseen jymähtänyt kaveri. Jostain syystä tämä vaan herättää mussa suurta viehtymystä. Haluan tämän kaverin itselleni, ehkä joku päivä.
Tämäpä ei sitten olekaan enää Korkeasaaresta, uskokoon ken tahtoo. Siinä on meidän herra Pentti, joka on juuri syönyt, mutta toiveikkaana odottaa jo seuraavaa suupalaa. Ei tippunut, kurja äiti :D Pusu Pentille. Mun poika!

Ja jottei tämä menisi nyt ihan jaaritteluksi, niin lopettelen tältä erää. Oikein antoisaa, mukavaa ja leppoisaa pääsiäisen jatkoa kaikille. Jaksakaa treenailla! Nyt leffailemaan. On parikin pätkää tossa: 9 ja World of the dead :o uuuuu. Kerron sitten mitä mieltä olin. Moron!

4 vastausta artikkeliin ”Freedom Fredag”

 • Yhyn niin täysin Päivi, ei ne painot vaanse tuntuma!! Eihän tässä painonnostajia olla. :) Fitness pasha, kukas Sulle semmosen loihti ja millane oli? :)

  • Pashan ohje:
   – 1 prk maustamaton maitorahka
   – 1 prk kermaviiliä
   – 1 muna (pitää kasassa)
   – makeutusainetta oman maun mukaan
   – 1 tl vaniljasokeria
   – hedelmät

   Kaikki tarpeet sekoitetaan keskenään, laitetaan valumaan johonkin astiaan (kahvin suodatinpussi tms.)astia alle, jossa mahdollisuus siis nesteiden valua pois. Hedelmiä voi käyttää oman maun mukaan :)

 • Ei ku joo siinähän oli ihan ohjekki, sekoilin mie taas! :D Juu ootanpa täällä leffa-arvistelua! ;)

  • 9 oli mielenkiintoinen animaatioskifiseikkailu. Erilainen elokuva. Voi jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkäsin leffasta kyllä.

   Worlds of the dead oli suhteellisen tavallinen zombie leffa. Itse henkilökohtaisesti en tykännyt leffan dokumentaarisesta kuvantamisesta, hetkittäin hankala seurata tapahtumia jne. Idea elokuvassa sinällään oli hyvä, mutta loppukin aika arvattava. En välttämättä suosittele, ellei ole todellinen zombie fani :D

   Näistä kahdesta leffasta paremmaksi nousi ehdottomasti 9 !

Kommentointi on suljettu.