Happy Halloween!

Hyvää Halloween iltaa kaikille vaan :) Koirien kanssa aamukävelyllä tuli huomattua, että on vissiin eilen ollut bilepäivä. Tien varressa oli muun muossa höyheniä, ilmeisesti jonkun puvusta pöllynnyt ja tyhjä viinapullokin oli nakattu nurmikolle. Nyt kun kävin koirien kanssa iltapäivälenkillä, niin näyttäis bileet jatkuvan vaan :)

Mun bileet oli tänään Foreverillä :) Tänään siellä vietettiin synttäriviikon viimeistä päivää.
Pääsinpä sitten synttärikaffeillekin. Tuli jumpan päälle otettua pala prinsessakakkuakin, nam!

Ihana olla salilla kun ei ole mitään aikataulua mitä pitäisi tuijottaa. Ei kiirettä, ihanaa. Mulla oli tarkoituksena treenailla tänään vähän selkää ja takaolkapäitä sekä pikkasen etureiskoja ja pohkeita. Niinhän mä sit teinkin.

– levee ylätalja
– kapee ylätalja
– pullover taljassa
– facepull taljassa
– levitykset takaolkapäille taljassa
– ylätalja laite

– reisien ojennus istuen
– reisien ojennus jalka kerrallaan
– pohkeet hackissa
– pohkeet istuen


Ei ollut tosiaan porukkaa ruuhkaksi asti salille eksynyt. Pikkasen alkoi iltapäivään kohden vilkastumaan, mutta ryysistä ei totta tosiaan ollut :)

Koska tänään otettiin chillisti, ehdin pelaamaan hieman Angry Birdsiäkin treenin päälle, ennenkuin menin venyttelemään.

Tänään siis myös perusteellista venyttelyä. On oikeesti hyvä että olen käynyt niillä venyttelytunneilla. Sieltähän on saanut monta hyvää ideaa venytyksiin :)

Jumppari!

Tulihan vaihdettua muutama sananen salilla kun sattui tuttu naama taas samaan aikaan paikalle. Tänään näin myös pitkästä aikaa yhden herran, jota en ole nähnyt pitkään pitkään aikaan ja olen ollut ihmeissäni, että missähän mies viilettää. No tänään selvisi, että hänellä on ollut keuhkokuume. Joo ihan pätevä syy pitää vähän breikkiä :)

Halloweenin kunniaksi sytyttelimme pikku emännän kanssa kynttilöitä sinne tänne. Minä kävin vuokraamassa meille seikkailuleffan illaksi ja vähän tuli ostettua leffaherkkujakin. Vielä kun voi ;)

En mä oikeastaan tiedä, voisinko mä tätä loppuiltaa mukavimmissa merkeissä viettääkään. Mikäs tämän mukavampaa kuin vain nauttia olostaan. Päivän työt on tehty.

Myös Pentti on aatellut chillata loppuillan :)

Viettäkäähän hauska Halloween, miten nyt sit kukin sitä juhlistaa. Ollaan taasen kuulolla. HEI NY!