Hassuttelua

Eilenä sain seuralaiseltani oikeinkin nätin kukkakimpun :) Olin suorastaan yllättynyt kuinka kauniin kimpun hän oli valinnut :) Yksinkertainen mutta näyttävä. Kuten kuvasta näkyy, myös perheen muita jäseniä tuo kimppu näytti miellyttävän :D Kuten aina, Mauno kissa oli oli kärppänä kun kukkia saapui taloon. Siksipä kaikki saamani kukat asetetaan aina makuuhuoneen kirjahyllyn päälle, tai Mauno keksisi tuhat parempaakin tapaa käyttää lahjakukkasiani ;) Totuushan on, että tämän kimpun antaja on sydämessäni… aina… ja edelleen… ehkä ikuisesti :)

Sitten pientä hassuttelua. Halloweeni on tuloillaan. Tosin sen juhlapäivän vietän duunireissussa, vaikkakin se reissu _voi_ olla myös vähän kostea… tosin en tiedä viitsinkö itse kuitenkaan alkaa juhlimaan… mutta katsotaan. Tyttö toi tänään kotiin viikonloppureissultaan hankkimansa naamion joka itse asiassa on vallankin viehättävä. Pakkohan sitä oli kokeilla. Tottahan toki. Tyttö totesi: ”Kaunis äiti” ja lämmittikö taas sydäntä, kyllä :)

Tämmöistä näin sunnuntai illasta. Laittelen likan nukkumaan ja itse taidan viettää ns laatuaikaa vielä hetken töllöttimen ääressä. Ainakin BB on katsottava. Hihhei, ohan se nyt niin vallan järkyttävän hyvää viihdettä, että terve. No mieluummin katselen tositeeveetä, dokkareita, jännäreitä ym. kuin jotain imeliä sarjoja… yh. Heti tulee mieleen se sarja, mikä lie OC olikaan, siis pelkät alkutekstit sai jo kääntämään kanavaa, ei vaan uppoa ja nyt alkaa pyörimään joku, ilmeisen ällöpylly sarja Glee. OMG… no jaksoakaan en ole katsonut… mut jotenkin pelkät sarjan mainokset kertoo kyllä tarpeeksi sisällöstä. En myöskään ole koskaan digannut tästä Täydelliset Naiset sarjasta… siis ärh, ja murh. Makunsa siis tietysi kullakin, mut mä kyl mieluummin katon V:tä :DDD buoahhaa! Tiukka teevee kriitikko ;)