HBD TO ME :)

Nonnih, nyt saa tuulettaa, kahdestakin syystä!!! Ensinäkin a) mulla on synttärit ;) ja b) lupasin tuulettaa kun puntarilukema menee alle seitkyt ja tänään mittariin heilahti 69,7kg!!! Wuhuuuuu!

Mun on nyt kyllä pakko hehkuttaa miten ihana päivä mulla onkaan ollut. Siis aivan sairaan moni on muistanut onnentoivotuksin muo tänään <3 Suuri kiitos onnittelijoille. Ihan jokainen onnentoivotus on ollut mulle suuri ilon aihe tänään :) KIITOS!

Sain myös treenata rauhassa salilla, ei siis ollut kiire mihinkään. Tuli jutusteltua useammankin ihmisen kanssa. Anulle terkut ;) ja synttärisankari sai kahvit talon puolesta. Jeeee! Hienoa! Kuulumisia kyseltiin. Ihana tunne kun ihmiset ovat kiinnostuneita tästä mun puurtamisesta :) Se antaa aina tsemppiä ja uskoa siihen, että tavoitteisiin päästään :)

TÄNÄÄN  oli vuorossaan RINTA – OJENTAJA- JA OLKAPÄÄTREENI.  En ees kehtaa sanoa… mut sanon silti IHAN MUN LEMPPARIA :D Volyymilla vetäsin tänäänkin. Ah sitä pumpin suloista  poltetta. Se tunne kun lihakset alkaa huutaa armoa, mutta vielä kuritat hetken ja siinä jo omakin naama vääntyy kauniiseen irvistykseen :) Onhan tää hieman masokistinen laji, myönnetään :D
Ja tulihan sinne loppuun väännettyä taasen uskollisesti niitä syviä vatsalihaksia jälleen. Vyötärö kaposeksi!

– vinopena smith volyymi
– peckdeck volyymi
– ristikkäistalja volyymi

– ranskalainen taljassa volyymi
– pushdown taljassa volyymi
– ojentajaprässi volyymi

– viparit sivulle
– viparit eteen
– reverse peckdeck

Olkaliikkeissä tosi lyhkäset palautukset. Saavutin kyllä sellaisen poltteen, että välistä oli hypittävä melkein tasajalkaa :) Nyt mulla on tunne, että jotain jäi mainitsematta, mutta tuskin se nyt mitään niin tärkeää sitten olikaan. Itsensä haastamista äärirajoille, sitähän se oli taas tänäänkin. Siistiä!

Sunnuntaina me treenataan taas kimpassa Kasvin Tiinan ohjauksessa. Kiva nähdä muitakin tyyppejä jälleen pitkästä aikaa. Odotan sitä innolla. 
Päivä on siis ollut kaikinpuolin ihana. Äidiltä ja isältä tuli mukava yllätys postista. Pääsin Flamingo Spahan kylpemään ja saunomaan. Olin muuten ihan ensimmäistä kertaa siellä tänään ja voin kertoa, että tykkäsin. Aivan into piukkana juoksin saunasta toiseen ja altaasta seuraavaan :) Tuntui että aika loppui ihan kesken jopa, mutta mahtavaa se oli. Uudestaan heti kun tulee siihen mahdollisuus.

Tällainen päivä siis tänään. Huomenna sitten arkisiin aherruksiin ja töihin siis :) Ollaan taas kuulolla ja jaksakaahan treenata ja nauttia ;)

HEI NY!