Hei hei mitä kuuluu?

Keskellä viikkoa mennään :) Mulla on tämä päivä lähtenyt käyntiin kotitöillä. Aika perus keskiviikko siis. Kaikkia rästissä olevia hommia tulisi hoitaa silloin kun siihen on aikaa. No nyt on hoidettu. Pyykkikonekin laulaa ties monettako kertaa. Meillä on tässä talossa kuivaushuone, jota en ole vielä kertaakaan aikaisemmin käyttänyt. Mutta eilen päätin raahata lakanoita sinne kuivumaan ja hitsiläinen, miksi en ole aikaisemmin moista tehnyt. Lakanat kuivuivat muutamissa tunneissa, joten ei kun uutta koneellista kehiin :) Olo on kuin oikealla kotiäidillä. Ruoatkin on valmiina muutamaksi päiväksi. Mikäs tässä. Illalla voisi suunnata vaikka salille ;) Pikku emännällä kun on itselläänkin jumppa illalla.

Eilen rynnistimme Einin kanssa salille. Mulla oli SELKÄ-TAKAOLKAPÄÄT JA HAUIS treeni ja Einillä oli … jotain :o en tiedä mitä :D Tunnustan. Taisin hieman keskittyä omaan treeniini. Nyt kun lähti käyntiin pitkien sarjojen kierto (toistot noin 20 hujakoilla tai päälle), niin oli jumppaaminen jälleen vähän erilaista. Itse asiassa muo alkoi jossain vaiheessa hiukka jopa ärsyttää. Olisi niin kova hinku kolistella vähän isommilla raudoilla, mutta eihän noin pitkissä sarjoissa rautaa voi paljon laittaa. Sen nyt kait tajuaa jokainen. Tosin se on suhteellista ;) mikä on paljon ja mikä on vähän. Mutta jälleen, saavuttaakseni haluamaani kehitystä lihaskasvussa, on taivuttava sen tosiasian edessä, että samaa hinkkaamalla ei vaan kehitystä tule. Lihakset tarvitsevat uusia ärsykkeitä. Eli tällä mennään. Toisaalta, esimerkiksi takaolkapäitä tehdessäni sain aivan loistavan tuntuman juuri sinne minne halusinkin. Eli on tosiaan liikkeitä, joihin tällainen treenimuoto on suorastaan omiaan. Riippuu siis myös paljon lihasryhmästä (ja liikkeestä) mitä treenaa.

Tänään olikin vuorossaan sitten RINTA JA OJENTAJAT. Olimme jälleen Einin  kanssa yhdessä salilla. Yhdessä ja niin sanotusti erikseen :D Vaikka molemmilla oli rintatreeni, niin koska mulla on eri kierto meneillään, niin teimme omaan tahtiimme.

Olimme tänäänkin vähän niinkuin pahimpaan ruuhka-aikaan liikenteessä. Onneksi salille on saatu nyt lisää tilaa, mutta silti siellä on ahdasta kun tupa on turvoksissa. Ei siinä mitään, sopu sijaa antaa ja näin pois päin, mutta tiedättekö mitä mä en voi edelleenkään oikein sietää? No ei varmasti ole vaikea arvata. No sitä, että joku istuu laitteissa! Ihan oikeesti. Voisko niistä laitteista nousta ylös sarjatauon ajaksi, jos sellainen kuitenkin on? Tehdä niin sanotusti tilaa muille tehdä vaikka välissä. No ei tietenkään voi. Sitten vielä kun kaikki sarjat on tehty, niin jäädään hörppimään juomapulloa siihen kaikessa rauhassa ja hyvä kun ei venytellen ja haukotellen nousta siitä sitten pikku hiljaa ylös :p Ai että ai että ai että semmonen voi ärsyttää.

Tähän postaukseen ei nyt äkkiseltään muuta lisättävää. Loppuviikko onkin viuhdottu vauhdilla. Siitäpä lisää tulossa :)

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 006
Nyt aamupuurooni kuuluu myös banaani :) Oi oi kun on hyvää!
Puhelinkuvat2014 014
Todistetusti Eini treenasi ainakin hauiksia eilen ;) hih… niin ja ojentajia… muisti palailee pätkittäin :D
Puhelinkuvat2014 017
Ja minä nyt pullistelen muuten vain :) Pullistelemaan pääsin jo pukuhuoneessa kun muo pyydettiin yhteiskuvaan. Olen kuulema tämän henkilön innoittaja :) Kyllä on mukava kuulla tuommoista palautetta :)
Puhelinkuvat2014 019
Palkkaria ei tule unohtaa KOSKAAN!!!! Tarvittavat proteiinit ja hiilihydraatit nopeasti treenatuille lihaksille ;)