Hei kun keikun :)

Täällä sitä ollaan taas näytön äärellä. Okei valehtelisin jos väittäisin, että mun netin käyttö rajoittuis vain bloggailuun :D … joo …

Nyt on tullut fillaroitua sitten ihan urakalla :) Menen siis salille tsygällä ja tuun sieltä, luonnollisesti, tsygällä :D Pieni taloudellinen säästö tähän yksinhuoltajan arkeen, kun ei tuhlaa rahojaan turhaan bensaan, kun matkan voi taittaa fillarillakin! Tekee sitä paitsi ihan hyvää. Tuskin kuitenkaan menee liikaa aerobisen puolelle ;) TIISTAINA tulikin sitten treenattua selkä-takaolat- ja haukka. Ihan kivasti on lähtenyt painot nousuun, ei voi valitella. Olen esim. erittäin positiivisesti yllättynyt, että kulmasoutu tangolla 60kg lähti niinkin kepeästi kympin toistoilla :) Ei siis ihan shittii settii :) Sitten tuli fiilisteltyä tuplahauiksia taljassa pitkästä aikaa. Siinäkin sain ihan kivasti kympin toistot vedeltyä á 22,5kg per käpälä. Hmmm… sanoisin, että kehitystä on siis tapahtunut. VAIKKAKIN minäkin, kuten varmasti jokainen, joka jotain kuntosalitreenistä tietääm korostan sitä, ettei ne painot kerro sitä kuinka hyvin tai huonosti treenaat, vaan se tuntuma yms kaikki muu. Joskus on vaan siistii vähän kokeilla mihin ne rahkeet riittää :)
Ja ah tätä kotikulmien maisemaa. Ei voi tästäkään juuri valittaa :)
Kotona tuli fiilisteltyä lomapäivän iltaa kynttilän valossa :) No okei, ei romantisoida liikaa, ehkä pientä taustavaloa loi myös televiissio ja läppäri :D
Jasso, ja tämähän on tältä päivältä :) TÄNÄÄN tuli jumpattua etureidet. Mä tykkään etureisitreenistä. Mun feivoritti! Tänään treeni kulki erityisen kepeesti ja olen hyvin tyytyväinen mun kyykkysettiin :) Tänään meidän salilla kuvattiin jotain hermeettisen tiukassa kunnossa olevaa kundia :D hmmm… mihinköhän kuvat on tulossa????
Ja tää paino. Siihen se on jymähtänyt +/- 400 grammaa. Ei nouse ei :o Mutta toisaalta, mullahan on se painon nousu tavoite plus kaksi kiloo ensi syksyyn mennessä :D joten ehkä en huoli vielä. Jos nousee tasaseen tahtiin nätisti, niin todennäköisempää lienee on, että se on lihasta eikä läskiä ;) sitähän sopii siis toivoa. Siihen asti ollan nyt sit vaan tyytyväisiä siihen, että painan tämän verran ja that´s it. En jaksa tota vaa´alla juoksemista ;)
Uuuuuh, mun lunchi :) Me like! Oon ihan innostunut tuosta bataatista (oranssi mössö lautasellani). Se on oikeesti hitsin hyvää, siihen kylkeen parisataa grammaa kanan filesuikaleita ja höyrystettyä parsakaalia sekä porkkanaa ainakin yhtä paljon ellei vähän enemmänkin :D Kyllä vatsa kiittää!
Kuten kuvasta näkyy, hyvää oli :D Ei kait täs sit hittoikaa. Jaksakaahan treenailla, niin minäkin aijon tehdä :)

2 vastausta artikkeliin ”Hei kun keikun :)”

  • Herraisä noita sun käsivarsia, selkeesti motivoit mua extratsemppiin huomisen hauis-ojentaja-treenissä :P!

    Ja noi safkat toimii!Herkkua, terveellistä ja helposti sulavaa :P

    • Voi kun taas lämmitti mieltä :) vaikka tänään tällaisena semi sairaspäivänä on semmonen pulkannaru, laiheliini olotila :/ Tää on tämän viikkon lepopäivä, toivottavasti vaan kroppa on reagoinut kovaan rääkkiin ja vaatii lepoa, enkä olisi oikeesti tulossa kipeeksi :) sitä sopii toivoa. Ai niin ja mitä tosiaan käsivarsiin tulee, pitää muistaa, että kamerakin saattaa hieman luoda illuusiota, mutta kyllä sitä ihan oikeesti on tehty duuniakin :)

Kommentointi on suljettu.