Hei vaan hei!

Nonnih, tässähän on tullut vietettyä suorastaan hiljaiseloa viikon verran. Vähän on jäänyt juttuja päivittämättä, mutta ei elämä siihen kaadu. Täällä ollaan ja ihan hyvissä voimissa :D Tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea mikä on vienyt mun energiaa ja joo kyllä aikaakin jossain määrin. Kaikki tapahtumat eivät todellakaan ole olleet positiivisia. On  ollut ystäväni parisuhdeongelmaa, joka on koskettanut muokin hyvin hyvin hyvin paljon, koska hän on mulle erittäin erittäin rakas ihminen. On käynyt kuolemantapaus ja ne ovat aina surullisia. On ollut ihan jäätävää menoa duunissa. Ja jäätävällä tarkoitan siis suorastaan absurdia menoa. Hohhoijaa, tilannetta voisi verrata hyvinkin pitkälti työpaikalla tapahtuvaan kiusaamiseen ja syrjimiseen. Olemme saaneet onneksi sinne ulkopuolista apua, mutta tilanne ei ole vieläkään täysin selvä. Joo, no eiköhän tässsä ollut muutamakin syy minkä takia on jäänyt blogautukset hieman vähemmälle huomiolle.

Nyt ehkä pännii tällä hetkellä eniten se, että en ole onnistunut koko päivän aikana siirtämään tänne blogiin mun tämän päivän kuva-antia :p Pylly! Mutta yritän vielä. Keinot on monet. Kohta voi sitten olla niin, että ne kuvat tupsahtavat tänne tuhatkertaisesti, ei olisi nimittäin ensimmäinen kerta ;) Let´s see.

Aivan mahtavat säät ovat olleet ilonamme. Niistä olenkin päässyt nauttimaan. Koirien kanssa on tullut käytyä Rajasaaressa ja kilpikonnat ovat päässeet rallaamaan pihalle. Ne on kyllä äärettömän liikuttavia otuksia, vaikka ei ehkä uskoisi. Niiden vipellystä ja touhuamista on oikeesti hauska seurata. Käy ihan rentoutumisesta.

Vaikka tälle viikolle on lupailtu vähän koleampaa säätä, niin tämän päivän säässä nyt ei ainakaan ollut mitään moittimista. Kun duunista pääsin himaan, lenkitin dogit, söin välipalan ja nappasin fillarin alle. Suuntasin kuinka ollakaan salille. TÄNÄÄN oli vuorossa selkätreeni, takaolat, hauis ja vatsa :) Pikku neiti lähti viettämään kesälomaa isänsä luokse, joten mulla ei ollut mikään kiire kotiin salilta. Oikeesti aika lailla rentouttavaa treenata kun ei tarvitse vilkuilla huonon omatunnon kolkuttaessa takaraivoon koko ajan kelloa. Tottahan toki mä teen joka kerta juuri niin kovaa ja hyvin kun kykenen, siitäkin huolimatta, että vilkuilen kelloa. On se nyt kuitenkin niin, että yhden suht pienen lapsen äitinä mä en voi höntyillä pitkin kyliä iltaa myöden, joten väkisinkin arkea on aikataulutettava aika tarkkaan. Nyt ei ole niin justiinsa. Tämähän käy siis melkein lomasta jo nyt :) Näin vähästä voi äitikin olla iloinen. Ja joo, kyllä mulla on ikävä pikku emäntää, mutta on se oma aikakin kuulkaas aika tärkeää. Tämän tietää jokainen äiti ;)

SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS-VATSA

-puolikas mave 
-ylätaljaa kahvoja vaihdellen
-t-kulmasoutu (mun lemppari)
-alatalja kapee ote

-takaolkasoutu sekä tangolla että taljassa

-hk taljassa
-hk käsipainoilla vinopenasta

-vatsarutistukset vastuksella
-vatsarutistukset pallon päältä

Tässä vielä päivän kevennykseksi kaikille lukijoille tyylinäyte penkkipunnerruksesta, vai oisko tuo vinopenkki, mene ja tiedä mitä tuo on, mutta no, sanotaan nyt näin, että tyylinsä kullakin. Eikö joku ole joskus sanonut, että ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita ;)

Lopuksi vielä jalkojen venyjä ja ei kun fillarin selkään ja kotiin. Ruoanlaittoa ja nautiskelua. Ah, kyllähän tämä elämä voi ihan ihquukin olla. Niinhän sitä sanotaan, että paistaa se päivä risukasaankin ja Murphyn lain lailla, nyt on ollut ikäviä uutisia ihan riittämiin pienen ajan sisälla, joten eiköhän tämä taas tästä iloksi käännyt. Kyllä se kääntyy ja elämä kantaa, niin se vain on ;) Ei muuta kuin ihan sairaan kovaa treenitsemppiä ihan jokaiselle! Hei ny!

P.S Nyt jäi sitten tämän päivän kuvat tästä postauksesta, mutta toisaalta, eipä mulla nyt juuri mitään ihmeitä olisi ollut esitelläkään :D joten paljosta ette paitsi jääneet ;)

4 vastausta artikkeliin ”Hei vaan hei!”

  • Just eilen mietin, että Päivistä ei oo kuulunut pitkään aikaan! Kiva kun oot taas kirjoittelemassa, ja täysin ymmärrettävää että ei oo tollaisten tapausten keskellä välttämättä ollut blogi se prioriteetti numero yksi.

    Halaus siulle! <3

  • Hyvin sattui sun tekstissä ”vatsarutistukset pallon päältä” ton videon päälle vähän niinku otsikoksi :D

    Vähän liikaa kurjia kuulumisia sulla nyt tällä kertaa…mut ei se tosiaan ikuisesti voi kestää. Toivottavasti kääntyy iloksi pikimmiten!

  • Voi jee :) Hei kiitos paljon ihanaiset tsemppaavista kommenteista. Kyllä tosiaan ennemmin tai myöhemmin taas ikävyydet väistyy ja aurinko paistaa :) Näinhän se elämässä tuppaa menemään.

Kommentointi on suljettu.