Hei vaan hei taas!

Minähän se meinaan oikein kunnostautua näiden postausten kirjoituksessa pitkästä aikaa. No lomalaisella on vähän paremmin aikaa paneutua aiheeseen, joten täältä sitä pesee jälleen :)

Eilen illalla käytiin duunaamassa oikein KUNNON JALKATREENI Einin kanssa. Meillä sattui molemmilla olemaan ohjelmassa etureidet, joten päätimme treenata kimpassa. Usein, vaikka olisimmekin samaan aikaan salilla, niin kumpikin duunaa ihan omaa treeniään. Ei siinä ehdi kuin ohimennen morjenstaa. Jalkatreenin päälle päätin palkita itseni vielä jäätelöannoksella (haha, aina on hyvä syy syödä jäätelöä!) ruoan päälle. Kyllähän sitä sitten uni maittokin ihan kivasti :)

Mites se jalkatreeni sitten menikään? Matkalla suunniteltiin mitä tuleman pitää. Hieman inspiroitiin ja ihan hyvä settihän me saatiin kasaan. Okei, kyykyn jälkeen, mun boxkyykky jäi aika lailla yrityksen tasolle ja mulla taisi hieman palaa hihat :o Ohhoh, kuinkas nyt silleen :D Jälkeenpäin naurattaa, mutta sillä hetkellä kun tajuaa oman rajallisuutensa, niin ottaa pannuun. Kun ei nouse niin ei hemmetti nouse :/  Aikani siinä ärhennellen siirryimme Hackiin :)

– reiden ojennus 4sarjaa
– sissy kyykky (tässä mentiin kyllä niin loppuun asti että huhhuh) 4 sarjaa
– hack 4 sarjaa
– poljennot leuanvetolaitteessa (kiitos Jeritalle hyvästä vinkistä) 5 sarjaa
– vatsoja ja vähän posetreeniä

Kyllä tänään tuntee eilen tehneensä :) Good!

Emäntä toi hieman tuliaisia maalta omalta kasvimaaltaan :) Jei!
Toissailtana käytiin jälleen uiskentelemassa meidän lammella. Ainakin toistaiseksi meidän lammen vesi on pysynyt uimakelpoisena, ainakaan mitään ilmoituksia veden huonosta laadusta ei ole ilmaantunut. Nythän on paljon ollut uutisointia, miten monien uimarantojen vedet ovat saastuneet, ihmiset saaneet kauheita vatsatauteja ja muuta ikävää :( No ei ainakaan ole meidän lammesta vielä sellaista onnistuttu saamaan :) mutta eipä tuo olekaan kovin ylikansoitettu. Kyllä siellä ihmisiä uimassa käy, mutta ei tungokseen asti. Yksi ilta mun oli kyllä pakko ojentaa yhtä miestä (ja hänen naisystäväänsä) kun kuulimme ihan selvästi, miten mies totesi, että mennään uimaan, mulla on kusihätä :o Siis siinä tinttasivat kaljaa ja päättivät mennä sitten asioimaan lampeen. En voinut olla puuttumatta asiaan. Pakko oli sanoa heille, että ihanko tosissanne aijotte asioida sinne, vaikka tuossa rannassa ui lapsia???? Ette voi olla tosissanne. No voimme vain jäädä arvailemaan tekivätkö he sen vai ei… rouva ainakin väitti vain miehensä pissanneen lampeen… Vitsi mitä jengiä, ihan oikeesti. Mä sanoin, että pystytän tuohon kyltin, missä lukee miesten uittaminen kielletty. Aina nostetaan kauhea meteli jos koirat käyvät vesistöissä polskimassa, mutta mitäpä siitä jos tommoset spurgut käyvät kuseksimassa???? Ihan oikeesti! Juu, me ei käyty sit uimassa tuona iltana :(
Taisi olla viikonlopun saldoa tämä haukkapumppi :)
Pro bodarin shakeri :D :D Kuuluu taas sarjaamme, minä en välineillä koreile :D
Ja Eini relaxoituu rankan treenin päälle.

Semmotteista siis tällä erää. Viikko on lähtenyt rapsakasti vauhtiin ja mä oon jo päivissä sekaisin. Elin tänään tehokkaasti maanantaita, vaikka on jo tiistai :D mutta onneksi sentäs siinä mielessä olin oikeassa päivässä, että menin ajallani ripsihuoltoon! Pikku emäntä tuli saateltua aamulla koulutielle. Syksy… niin se on tulossa, mutta ei ihan vielä :) Nautitaan!

HEI NY!