HEI VAAN HEI !

Nonnih, johan se starttasi perjantaikin käyntiin. Aamu viideltä????? Whaaaat? Kyllä nyt täytyy sanoa, että meikäläisellä on tässä unet olleet aika lyhyehköjä parin viimeisen päivän aikana, wäää. Mutta jännä sinänsä, että herään kyllä ihan pirteenä, enkä ole kokenut, että väsyttäiskään :o Noh, tällaista tää kait on monella muullakin dieetin loppusuoralla, kyllä se balanssi sieltä taas pian löytyy ja mustakin tulee aamutorkku ;) Hih.

Eilen olikin taas sen verran haipakkaa menoa koko päivän, etten ehtinyt palaamaan keskiviikon treeneihin sen koomin, tai siis päivään Solanassa. Kyllähän mä mun selkätreenin taisin postata… kait. En muista, mutta siis keskiviikkona treenasin selän ja takaolat. Eilen, eli torstaina mulla oli lepopäivä :) Eli duunissa tuli rehkittyä sitten koko rahan edestä ;)

Solanan kahvipöytää ;) Minä urhoollisesti toin Geishojen kaveriksi pähkinäsekoituspussin :) Muille vähän suut makiaksi, sekä suklaasta että pähkinöistä. Siitä saa kumma kyllä, aikamoista mielihyvää kun voi muille tarjota (Geishat oli kyllä jonkun muun tuomia) jotakin hyvää, vaikka itse ei voi niistä nauttiakkaan. Mä päädyin ottamaan kupin jos toisenkin kahvia :) Se on ihan riittävä nautinto tällä hetkellä :) Nam! Maaniemi kiittelikin, että joku sentäs tuo jotain terveellistäkin joskus :D Haha!
Eilen olikin sitten aika semi kiire päivä duunissa. Nooooh, mikäs siinä, sopii mulle. Kun on tekemistä, niin aika kuluu mukavasti siivillä. Mutta edelleen on ihanaa, että välillä on niitä seesteisiäkin päiviä, jolloin ei tarvitse kieli vyön alla juosta ;) Eilen tuli hammashoitojen lisäksi hoidettua myös kissan palovammaa, josta nuo ylemmät kuvat ovat. Kaverillä oli noin puolen kämmenen kokoinen palovamma kyljessä ja se korjattiin kirurgisesti. Todennäköisesti palovamma olisi korjaantunut konservatiivisellakin hoidolla, mutta näin nopeutamme paranemista. Hienohan siitä tuli, eikö?
Duunipäivän kruunasi ehdottomasti meidän esimies, joka tuli yllättäen toteamaan: ”Päivi!” siinä vaiheessa nielasin, ajattelin, että mitäs määäää nyt oon tehnyt :D (perussuomalainen ajatusmalli ;) ). Sitten hän jatkoi: ”Päivi, ihanaa kun sä olet töissä!” Voitte vain kuvitella, miten sydäntä lämmitti. Meillä on kyllä ehdottomasti herttaisin ja sydämellisin esimies, johon olen hetkeen törmännyt, jos olen koskaan törmännyt moiseen klinikkamanageriin :) Kiitos Laura <3 

Keskiviikkona me saatiinkin meidän tiimihaalarit. Nää on niin mageet <3 Olen niin odottanut, että saan vetää nää niskaan. Ihan huippu asuste. Erittäin passeli siinä vaiheessa kun vedetään kisavärit pintaan :) Kiitos Solana Fitness Center, kiitos Salla ja Sami :) Kyllä nyt kelpaa Kultsalla edustaa ;) Wuhuuuu!

Keskiviikko iltana mä keskityin vaan ruoskimaan Einiä hänen omassa treenissään. Mähän olin siis oman treenin tempassut jo päivällä :) Itse tein ”vain” pakarapotkuja, rullasin selkää ja kävin siinä tärinä laitteessa vähän palauttelemassa kroppaa :) Chillisti siis :)

Nonnih, osu ja uppos vissiin. Eini kaikkensa antaneena :) Hih!

Tänään sitten onkin perusperjantai. Eli kun töistä pääsen, kipinkapin kotiin. Sitten viemään emäntää kuvataidekouluun ja itse menen sillä välin treenaamaan :) Palailen tähän siis tuonnempana. Viikonloppu alkakoot. Siihen mahtuu ainakin treeniä… treeniä ja no… treeniä ;) Elämä on … TREENIÄ!

HEI NY!