Hengissä ollaan!

Tässähän on vallan monta päivää kulunut, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Niin piti päivittää kuulumiset ja kuvat viikonloppulomalta Helsingin Simonkentän Hotellista, vaan mitäs mä oon saanut aikaiseksi :D heh, hyvä kun olen töissä taas jaksanut käydä. Veronsa vei toi hemmetin lentsu, josta kärsin _todella_ kovasti viime viikolla. Vieläkin on tukkonen olo, enkä ole normaali oma itseni, vaan varsinainen nukkuvan rukous :( Plääääh. Mä en kestä tällaista.

Maanantai oli lihashuoltopäivä ;) Eli olin jälleen hierottavana. Nyt täytyy muuten myöntää, ettei ole ollut minkäännäköisiä tuntemuksia tuossa vasemmassa kädessä tai hartiassa. Vähän hienoo. Jos se siitä sitten. Menen kuitenkin huomenna fysioterapeutin konsultaatioon, sillä sain sinne ajan :) Jei. Siellä siis huomenna. Kerron mitä hän sanoo sitten ;)

Tänään saatiin lyötyä lukkoon myös pikku emännän kanssa hänen synttärikutsupäivänsä. Meillähän tuota hommaa pikkasen rajoittaa se, koska tyttö on isällään. No nyt kutsut pidetään sitten 29. päivä…vaikka alustavasti olimme ajatelleet 28. päivä… niin tänään sitten emäntä oli saanut kaveriltaan synttärikutsun juuri sille päivälle :D No nyt on likoilla sitten peräkkäisinä päivinä synttärijuhlat, ehkä he jaksavat juhlia ;) Nuoria kun ovat :D Neiti ei halua enää mitään ”lapsellisia” juttuja, kuten aasinhäntää jne. Sainkin duunikaverilta sellaisen salakirjoituskoodihässäkän josta aijon kehitellä tytöille jonkinmoisen leikin ;) Katotaan mitä siitä tulee. Ohhoijaa… tekemistä ois taas tiedossa.

Huominen ilta menee koiran trimmauksessa. Mun vakitrimmi pikku koiraneiti tulee jälleen kaunistautumaan. Siinä mulle prokkista ihan tarpeeksi asti. Semmosta siis tänne. Nyt kun vaan saa tän taudin itestään kokonaan pois, niin palaan jälleen huhkimaan puntille :) jee jee… sitä odotellessa!