Hip hip hurrei!

Nonnih,mittaukset suoritettu ja kaikki hyvin :) Ihan parasta palautetta tuli kyllä PT:ltä, joka kysyi ekaksi, että mikä fiilis. Vastasin, että oikein hyvä. Sitten hän sanoi, että sä näytät tosi hyvältä, kyllä huomaa, että olet treenannut :) Hitsi, että kyllä lämmitti mieltä. Kerroin miksi olin tullut ja hän sanoi, että kyllä näkee, että olen töitä tehnyt, vaikka edelliselläkin kerralla kuulema näytin hyvin trimmatulta :) No, mutta mikäs sen mukavampaa kuin kuulla toisen suusta tällainen toteamus. Kehaisi mun ojentajia ja hauista (varmaan halusi vähän imarrella muo, kun kuuli, että olen tehnyt töitä :D).

Jeps, mutta siis pikainen yhteenveto. Viime marraskuusta tästä kropasta on palanut laardia 6 kiloa :O repikääs siitä. Ja lähtötilanne on kuitenkin ollut normaalipainoinen ja kuntoinen ihminen, ehkä vähän keskivertoa parempikin. Joo, olin tosi tosi tosi yllättynyt tosta kuudesta kilosta, siis kuusi kiloa!!!! No se oli siis marraskuun mittauksesta. Sitten viime mittauksesta on paino pudonnut kolme kiloa, eli siis tämän dietin aikana sen kolmisen kiloa :) Good, very good. Rasvaprossa on tullut alas kolme prosenttiyksikköä, eli sen ollessa viimetteeksi noin 24, niin lyhyellä matikalla se tekee 21 :) jei!!!! Nestetasapaino oli nyt kohillaan, viimeksi se oli normaalia matalampi ja tähän kehoitettiin kiinnittämään huomiota. Joo, eli olen vissiin onnistunut tankkaamaan sen kolmisen litraa päivässä vettä :) Raajojen lihastasapaino oli kohillaan, aika pilkulleen saman verran kummassakin kädessä (taisi olla ihan saman verran itse asiassa) ja jaloissa myös. Hmmm… siinähän se näin pähkinänkuoressa. Kyllä muo ihan hieman hymyilytti, tietty, kun tulosta on tullut!!!!

Sitten PT kehotti muo menee vielä kotiin lepäilee, vaikka mä olin vetänyt treenikamat päälle ja olin jo toinen jalka ovenvälissä menossa salille. Juh, hän muistutti, että niin kauan kun hengitysteissä tuntuu, varsinkin jos alemmissa hengitysteissä tuntuu ja yskittää, niin kotiin lepäämään. Hänkin muistutti tästä pelottavasta sydänlihastulehduksesta, joten mittausten jälkeen tämä lyyli pakkasi sitten kamat ja tuli kotiin. Mut hei, ei hukkareissu, tulokset oli jotensakin sellaiset kuin osasin olettaakin ja sain kolme ILMAISTA infrapunasaunakertaa :) WOW. Olisin voinut halutessani ottaa kolme solkkukertaakin, noiden saunojen tilalle, mut mä en itseäni säteilytä… et jos rusketusta meinaan, niin se tulee purkista tai suihkeesta :D Näin on!

Jeps, sit PT pyysi miettimään, että kandeeko enää kovin kauaa vetää tällä dietillä… hän ei suoraan mitenkään arvostellut, mutta vähän vihjaisi, ettei ehkä pidemmän päälle kuitenkaan ole hyvä juttu ja kehaisi muo aika sissiksi :) No… kuten sanoin, asenteella viedään läpi, kerran leikkiin lähdettiinkin. Näin mitä tästä voi saada aikaiseksi ja tulokset ovat ihan minua tyydyttäviä. Jeps. Näillä mennään, rinta rottingilla… ja jatkoa on luvassa. Vähän korjailen ruokavaliota, jottahan jaksan treenailla ja saisin sitä niin paljon hinkumaani lihasta lisääääääääää!

Minä kiitän jälleen mielenkiinnostanne ja toivotan hyvää yötä :) Kuulemiin!