Hiphiphei :)

Jostain kumman syystä mun vi***us käyrä oli tänää aamustakin aika korkeella. Hmm… jotain on nyt meneillään. Meni kuitenkin eilen oikein aikaisin nukkumaankin, tosin yöllä havahduin siihen infernaaliseen ukkosen jytinään mitä ulkoonta kuului. Mutta nukahdin kuitenkin pian uudelleen. Rauhattomia öitä. Painajaisia. Olen purrut huuleenikin unissani ja pahasti!

 Suurin osa painajaisista tuntuu liittyvän työhön. Olen lopen kyllästynyt siihen tilanteeseen mikä meillä duunipaikalla vallitsee. On suunnattoman turhauttavaa tehdä töitä työpaikassa, jossa kunnioitus esimiestaholta on lähes olematonta!!! On surullista katsoa, miten tietyt työntekijät silmin nähden ovat pahoittaneet mielensä ja syystäkin. Niin kohtuuttoman törkeää on esimiestahon käytös työntekijöitä kohtaan tällä hetkellä. Olen suorastaan sanaton. Olen laittanut viestiä eteenpäin, koska talon sisällä ei tunnuta saavan mitään järkevää ratkaisua aikaiseksi. Silti tuntuu, että siitäkään ei ole hyötyä. Mitä sitä seuraavaksi sitten keksisi. Ketjun sisäiset siirrotkin on kuulopuheiden mukaan evätty :o koska nyt ei haluta päästää yhtään työntekijää ”karkuun” tätä tilannetta. Olisi mielenkiintoista nähdä, millainen sairauslomien piikki tilastoihin on tullut. Sairauslomia on ollut ja tulee vastaisuudessakin olemaan todella paljon, jos mitään parannusta ei tule tapahtumaan hyvinkin pian! Mielestäni jokaisella tulisi olla oikeus viihtyä työpaikallaan, eikä joutua yhden ihmisen vuoksi kärsimään. Tilannetta on kuitenkin yritetty sovitella ja työntekijät ovat olleet valmiita tulemaan vastaan, mutta mikään ei riitä. Tilanne on mennyt niinkin pitkälle, että tämä niin sanotusti esimiesasemassa oleva henkilö ei esimerkiksi tervehdi työntekijöitään, ainakaan tiettyjä, enää ollenkaan. Hän syyttää kaikkia työntekijöitään työpaikkakiusaajiksi, ollen kuitenkin itse sellainen ja vielä pahimmasta päästä :( Sitten pitäisi jaksaa motivoituneena tehdä työtään, aijaa… ihmekös tuo, jos motivaatio on hukassa itse kullakin!

Tänään silti pahimman ahdistuksen ja ketutuksen laannuttua pystyin taas tekemään työni, kuten joka päivä. Ainut vaan että kirosanojen määrää ei ehkä kannata edes laskea. Jos oma tiimini ei olisi niinkin hyvä kuin se on, en varmaan jaksaisi sitäkään vähää. Laitoinkin tänään koko ketjun toimitusjohtalle viestiä, että olen aivan piipussa, enkä todellakaan ole ainoa! Minä en aijo vaan kärsiä hiljaa asiattoman käytöksen edessä!!! En todellakaan! Huomenna meillä on kokous, mutta pahoin pelkään, ettei se tuo mitään uutta tähän tilanteeseen.  Toivossa on kuitenkin hyvä elää. Tarvitsisimme nyt ehdottomasti taloon johdonmukaisen ja pätevän, statusta omaavan johtajan, joka pystyisi puolueettomasti toimimaan yhteisen hyvän nimissä!!! Liikaa vaadittu, todennäköisesti.

Nyt luulen, että päivän valituskiintiö on tullut jälleen täyteen. Oma työnulkopuolinen elämäni sen sijaan voi kohtalaisen hyvin ;) Arjen jaksamiseen tietysti vaikuttaa paljon tuo työpaikan tilanne, mutta en aijo taipua sen edessä. En aijo pilata omaa vapaa-aikaani sillä. En aijo jäädä kotiin möllimään, en vaikka joskus olisikin sellainen fiilis. Edelleen treenit etenee niinkuin kuuluukin ja nautin suunnattomasti salilla vietetystä ajasta. Mikään muu ei tällä hetkellä tunnu yhtä hyvältä :) No okei, on myös mielettömän ihanaa viettää aikaa tytön kanssa, mutta sehän on sanomattakin selvää, sitä ei pidä joutua erikseen kertomaan enää kellekään ;)

TÄNÄÄN  oli vuorossaan RINTA-OJENTAJATREENI. Sen lisäksi jumppasin myös vatsaa ;) 

-penkki
-vinopenkki smith
-ristikkäistalja
-peckdeck

-ranskalainen tangolla vinopenkistä
-kapea penkki
-ranskalainen maaten
-ojentajat taljassa
-ranskalainen kp

Mukaan mahtui tämänkin päivän treeniin restpausesettiä, uh. Lopuksi viimeistelin läkähdykseni vatsarutistuksilla vastuksella, sekä tekemällä hanurin nostoja penkistä erilaisin variaatioin. Kyllä toimi ;) 

Kotona muo odottelikin taas kaksi karvaista kaverusta, aina yhtä iloisina. Voi kun itsekin voisi olla aina yhtä innokas ja iloinen… mutta se vaatisi todennäköisesti huomattavasti matalampaa älykkyysosamäärää :D Onhan se helppo olla iloinen, kun ei tarvitse murehtia mistään, kun ei edes ymmärrä että asiat voisivat olla jollain tapaa erilailla :D Sepä se, jatkuvasti iloiset ihmiset ovat pohjimmiltaan varmaan vähän yksinkertaisia ;) (ja nyt saan taas jonkun riivatun vihaiseksi :D)

Mutta jotta jotain kivaakin salitreenin lisäksi, ja mun yksinkertaisten koirieni lisäksi, niin jee jee jee, huomenna saattaapi olla yllättävää toimintaa, mikä ei vielä jokunen tunti sitten lukenut mun kalenterissa ;) Hahaa, sattuipa niinkin hyvin, että mulla on lepopäiväkin! Mahtavaa. Mutta ollaan taas kuulolla :) Hei ny!

Yksi vastaus artikkeliin ”Hiphiphei :)”

Kommentointi on suljettu.