Hola hola, it´s perjantai!

Mitähän kivaa mä teille keksisin kertoa? Hyvät jutut on vähän vähissä, kun duunissa on ollut jälleen niin sekopäinen meininki ettei mitään järkee. Olenkin ollut yhteydessä omalta osaltani (moni muukin on ollut siis) työsuojeluun ja he kehottivat laittamaan kaiken ylös kirjallisena, minkä koen ahdisteluksi tai kiusaamiseksi. No … siitähän se lista sitten varmaan syntyykin :D Kerroin myös millaisessa hengessä meidän entinen esimies järjesti tällä viikolla klinikkakokouksen ja työsuojelusta sanottiin, että mulla on myös mahdollisuus tehdä ilmoitus kunnialoukkauksesta, se on sitten poliisiasia. Niin… Itse kun kuitenkin olen perusluonteeltani sovitteleva ihminen, vihaan olla riidoissa kenenkään kanssa ja vielä kamalampaa se on jos omalla työpaikalla on konflikti. Nyt kuitenkin korostan, että en suinkaan ole ainut, joka on joutunut tämän ”vainon” kohteeksi, vaan on meitä muitakin :/ Surullista, että ihmiset ovat ihan suoraan sanottuna sairaita, sosiopaatteja ja / tai narsisteja ja siitä joutuu kärsimään hirmuisen suuri määrä ihmisiä. Olen ennenkin ollut tekemisissä tällaisen narsistisen piirteet täyttävän ihmisen kanssa ja lopputuleman, siinä ei hyvin käynyt. Tässä tapauksessa oli helpompi vain olla olematta missään tekemisissä hänen kanssaan enää, koska kyseessä on ihminen, joka ei juuri näe itsessään mitään huonoa, mutta kaikki muut hänen ympärillään ovat jollain tavalla viallisia ja aiheuttavat hänelle huonoa oloa :o

Sukkahoususankari jälleen vauhdissa. Harmittavaa, että unohdin tänään kameran kotiin, joten itse asiasta, eli salilta ei ole tarjota yhtään kuvaa, nyyyyyh. Mutta näitä muitahan riittää :D On muuten hiukka hellänä reidet edellisen reiskatreenin jäljiltä, jonka duunasin volyymilla. Huhhuh, hyvä kun taas kyykkyyn ja ylös pääsee :D Asiaa!!!

No mutta unohdetaan nyt nuo ikävät asiat, vaikka paska fiilis onkin ollut. Eilen tuli tirautettua duunissa, tänään kotimatkalla. Muuten kuitenkin tänään oli ihan huippuhauska duunipäivä jälleen mun rakkaiden työkamujen kanssa :) Terkkuja taas teille! Ette arvaakkaan miten tärkeitä ootte mun elämässä :) <3 Duunia väännettiin reippaasti ylitöiksi asti ja duunista painatin jälleen suoraan salille. Peli oli pelattu sen suhteen, että mulla ois ollut mitään mieltä tulla kodin kautta. Tyttö käytti koirat pisulla ja lähti mummin kyydillä kuvaamataidonkerhoon, niin ketäs mä täällä sit oisin käynyt katsomassa :/ Joo, eli ei muuta kuin puntille, yeah! I love it!!!

Tämä kuva ihan vain linssiluteen vuoksi. En ees aluksi huomannut, että pikku nokkelini oli ährännyt itsensä mukaan :) <3

Eli nythän mulla on menossa siis VOLYYMIKIERTO! Kyllä, kovaa vääntöä. Kerrataas nyt vielä, mitä tuo volyymi siis tarkoitti. Eli sarjoja tehdään reippaasti enemmän kuin normi kierron aikana per lihasryhmä. Tähdätään siis 15-20 sarjaan/ lihasryhmä. Toistot kulkee siellä 8-10 ja tauot sarjojen välillä on max 15-30 sekkaa. Siitä voi ihan jokainen miettiä, että joo, kyllä kuule tuolla setillä lähtee hiki puskee otsaluusta, lihakset huutaa hoosiannaa ja niin minäkin :D Sorry taas kanssatreenaajat, jos ähkimiseni aiheutti hämmennystä :D hihi. Mut jälleen tullaan tähän ”EI KIPUU, EI HYÖTYY”, joten ei muuta kuin vikisten kohti äärimmäistä lihaskasvua. Niin mun juttu ;)

TÄNÄÄN oli vuorossaan sitten RINTA-OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT! Tää nyt alkaa kuulostamaan jo itseni toistamiselta, mut ihan mun lempparitreeniä :) Ja kyllä, niin se vaan maistu tänäänkin, erityisen hyvälle. Huhhuh. Tohkeissani pumppailin ja posea duunasin vähän joka välissä, enkä vähiten siitä syystä, että sunnuntaina on posetreenit Myllypurossa. Pitää nyt vähän kerrata ;) jo etukäteen, etten vaan seiso siellä kuin tikku paskassa :D

Treenin loppuvaiheilla, oli pakko laittaa pipo päähän. Alkoi mun äärettömän seksikäs tukkatöyhtöni soirottamaan siihen malliin, että ihan säästääkseni kanssatreenaajia, päätin peittää pääni :D Eihän tässä Biancaneven pipossa kyllä mitään vikaa ole, tämähän on suorastaan aika glamour vaatekappale… mulla :D haha!
Siellä ne olkapäät ja takaolat pullistelee :) Kun tuosta saadaan fädit pois päältä, niin toiveikkaana odotan, että alta paljastuu kohtuu tiukka paketti. Toivossahan on hyvä elää ;) Oon kuitenkin valmis tekemään työtä sen eteen, todellakin!

RINTA-OJENTAJAT-OLKAPÄÄT

-vinopena smith
-ristikkäistalja
-pullover kp

-kapee penkki alakaltevalla penkillä
-pullover taljassa ojentajille
-pushdown taljassa

-viparit sivulle istuen
-viparit eteen seisten
-viparit taakse tuettuna

Posetreeniä. Perjantai ilta, ei juuri ruuhkaa salilla, joten kehtasin treenata kiertoharjoittelusalissa :) Ei siellä ollut ketään muutakaan :) Jokunen daami vilkuili siitä ovenraosta, varmaan mielenkiinnosta, mitä mä oikein duunaan :) Ainakin mä haluan uskoa, että se on sellaista positiivista kiinnostusta, eikä sellaista ”Mikähän toikin luulee olevansa” tsiigailua.

Itse pyrin muutenkin aina noudattamaan hyviä tapoja salilla. Hymyilen ihmisille ja tervehdin. Uskon että sillä tavalla herätän enemmän sitä positiivista kiinnostusta kuin negatiivista :) Teen mielelläni tilaa, jopa autan jos näen, että joku on avun tarpeessa. Putsaan laitteet jäljiltäni jos / kun hikoilen reippaasti. En varaa laitteita turhanpäiväisesti, esim. istuskelemalla ja ihmettelemällä maailmanmenoa tai juoruamalla puhelimessa… tai lukemalla lehtiä :D (mä en todellakaan ymmärrä, mitä lehtiä lukeva ihminen tekee kuntosalilla :D, sorry, ehkä olen vähän ahdasmielinen. Eikä tuo ole edes kovin tavaton näky. Rouvashenkilöt tähän sortuvat toisinaan. Tekevät jonkin liikkeen laitteessa, ottavat välissä lehden käteen, istuvat ja lukevat kaaaaaikeeeeeeeeessa raaaaaaauhaaaaaaassa… :/ ).

On siellä ojentajaakin :)

Jälleen voin todeta, että hyvä treeni, parempi mieli. Vaikka tosiaan kotimatkalla pukkas kyynel silmäkulmaan noiden duunijuttujen vuoksi, niin siitä ei ollut enää mitään tietoa kun syvennyin omaan tekemiseeni salilla :) Kovillehan se jälleen otti, mutta niin sen pitääkin.

Kotiin tultuani, vihdoin ja viimein, nappasin heti kättelyssä dogit matkaan mukaan ja lähdin lenkille. Ihanan raikas syyssää, mikäs tuolla viilettäessä :)

Loppuillan aijon chillaa ihan keskenäni täällä himassa. Elokuva tarttui jälleen matkaan mukaan ja ihan snadisti herkkujakin ;) Ei muuta kuin nautitaan :) Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”Hola hola, it´s perjantai!”

  • suorastaan perseestä tuollainen toiminta… jaksamista siihen että asia jotenkin ratkeaa tavalla tai toisella.

    • Juuh, kyllä tässä pinnaa kysellään. Mä en niin jaksais lähtä tästä mitään poliisiasiaa tekemään, haluaisin vaan rauhan maahan… mut kun vastassa on ihminen, joka ei myönnä mitään vikaa itsessään ja / tai toiminnassaan, niin sopiminenkin on aika vaikeaa. Ja sit kun aletaan menemään hyvin henkilökohtaiselle tasolle, niin alkaa jo itelleenkin tulee se fiilis, et ton ihmisen kanssa mä en enää ees halua sopia. Mä haluan, että se pyytää anteeksi ja sen jälkeen mun ei enää tartte olla sen kans tekemisissä. Kun tilanne saa jatkua liian pitkään, se saa jo ihan absurdit piirteet. Hän yrittää provota meitä kaikilla tavoilla, pitää huolen siitä, että meitä ei naurata töissä. Se on jäätävää :/

  • Kyllä välillä sitä itsekin tulee ihmeteltyä rouvashenkilöiden salitapoja ;)

    • Rouvashenkilöt ovat joskus aika rouvashenkilöitä :) Mulle heidän verkkanen treenityyli ei muuten aiheuta harmaita hiuksia, mut ruuhkaisella salilla semmonen muniminen turhauttaa :D

Kommentointi on suljettu.