Hola hola!

Jaahans, uusi viikko pyörähti jälleen käyntiin. Ei kait siinä, kohti kevättä mennään, vaikka ei sitä ihan heti uskois kun ulos katsoo :D

Näin kovin kauniin keväinen maisema oli eilen kun kävin lepopäivän koiralenkillä :) En valita, nättiähän tuo on, ja ihana oli koirien kanssa tallustaa… mutta tämän aamun yllätys autonovien kanssa ei sitten miellyttänytkään niin paljon :o Jouduin nimittäin kapuamaan pelkääjän paikan kautta ratin taakse. Jah… no voitte kuvitella, miten semmonen voi maanantai aamuna ottaa kupoliin!
Pentti ja minä <3 Sain juurikin ennen kuvan räpsäsyä kohtuu kostean suukon ukolta, joten siitä syystä ilmekin on sen mukainen :D
Tässähän tätä sapuskaa, eipä ole juuri ulkonäkö muuttunut, näillä mennään pieniä muutoksia tehden. Mutta hyväksi havaittua tuskin tarvitsee hirveesti muutella, vai?

Viikonloppu vilahti siivillä, mutta mukavaa oli. Tänään sitten paluu arkeen alkoi ihan normaalisti. Töissä sen sijaan oli aivan sairaan löysä päivä, joten meitsi karkasi kuntosalille jo kahden aikaan :) No oli tilaa tänään :D haha, ei paha.

Päivän urakka oli selkä ja takaolkapäät … niin ja hauista ei pidä unohtaa. Hauiksesta puheenollen, aika muikeen tuntuman sain tänään mun pikku patteihin :)  Haukkatreeni on aina ollut mun lempihommaa. Alkaa olee kropassa sellaista tuntumaa, että huomaa restpause treenin lähestyvän loppuaan. Eipä kait montaa kohtaa löydy, jossa ei tuntuis jonkinmoista lihaskipua :D No tietääpähän taas tehneensä :) Hyvä niin!

Mukavaa viikonalkua kaikille. Jumppailkaa!