Huhhuh taas!

Kyllä on kuulkaas semmonenkin hullunmylly viikko takana, että ei voi kun huokaista syvään :) Selvisin! Se on pääasia. Duunia on riittänyt ihan joka päivälle enemmän kuin tarpeeksi. On saanut taas juosta pää kolmantena jalkana ja monta rautaa tulessa samaan aikaan. Sellaista tämä arki toisinaan on. Onneksi ensi viikolla saan huokaista loman merkeissä. Ihanaa!

Onnea on parhaimmillaan ihana, rakastettava, reipas ja niin suloinen oma lapsi <3
Onnea on myös toimiva sängynlämmittäjä :D

Treenattu on tälläkin viikolla asenteella. Eilen alkoi taas uusi kierto. Nyt jälleen mukana on ihastuttavan, jäätävä ja kovaa lihaspoltetta aiheuttava RESTPAUSE tekniikka :) Me like, a lot! Restpausehan tarkoitti sitä, että sarjojen välillä tauko on hyvin minimaalinen, lähinnä hengenveto ja sitten uutta settiä putkeen :) Sarjatoistot, mulla ainakin, kohtuu pitkät noin 12 molemmin puolin. Kyllähän tänään tuntuu että eilen treenattiin OLKAPÄITÄ JA RINTAA!

OLKAPÄÄ – RINTATREENI

– pystypunnerrus smith RP
– viparit sivulle istuen RP
– pystypunnerrus kp. SS
– pystysoutu SS

– rintaprässi RP
– penkki smith RP
– levitykset kp. vinopenkistä 
– rinnan prässäystä Human Sport laitteessa

+ corea

(RP= restpause SS= suorat sarjat)

Duunista suoraan salille. Onneksi pääsin tekemään pienen varaslähdön, koska vein postit. Hyvän matkaa tulee käveltyä joka päivä paikasta toiseen. Saliltakin tassuttelin jälleen kotiin. Hyötyliikunta kunniaan!

Eilen vietettiin sitten ystävänpäivääkin :) Jassoo, no joo, olihan se päivä, siinä missä mikä tahansa muukin. Eli mulla ei juuri päivä poikennut millään tavalla. Ei mitään ystävänpäivä päivällisiä, skumppaa tms. juhlahumua, ehei. Enkä itse asiassa edes kaivannutkaan. Mulle riitti illan päätteeksi rauhallinen koti, kahvi ja sohva sekä Sochin kisat :) Siitä oli tehty mun ystävänpäivä iltani :) Surullista? No ei todellakaan!!!! Nautin enemmän kuin tarpeeksi. Raskas viikko takana, ei olisi tullut kuuloonkaan, että olisin lähtenyt mihinkään, vaikka en kisadieetillä olisikaan. Sänkykin kutsui muo jo puoli kymmennen illalla ja tänään heräsin jo kuuden pintaan pirteenä uuteen aamuun ja askareisiin.

Olen jokusta blogia seuranneena huomannut, että joillain kumpuaa kauheaa negaatiota tätä lajia kohtaan. Lajia nimeltänsä Fitness :) Miksi? Kauheesti arvostellaan sitä kurinalaista elämäntapaa tyyliin ”No jos nyt joku haluaa elää elämänsä syöden rahkaa ja raejuustoa, niin hyvä sitten niin!” Whaaaat? Tai että ”Mitä fitnesstä tää nyt enää on, kun kuka tahansa voi mennä kisaamaan!” (viitataan vissiin lajina enemmänkin tonne bikinipuolelle). Vai kuka tahansa? Onkohan nyt ihan näinkään? Ihan samalla tavalla voisin tässä ihmetellä, että mitäs fitness harrastusta se on, jos samalla vetää tupakkia ja käyttää alkoa? (Huom! ennenkuin kukaan riehaantuu, niin myös minä olen tupakoinnut ja käytän alkoa, tosin en nyt dieetillä :D suinkaan ja tupakasta olen päässyt yli! Onneksi!) Jotkut ovat huolissaan nuorten tyttöjen innostuksesta lajia kohtaan :o Miksi? Ilmeisesti siksi, että heitä pidetään wannabe fitness misuina. No so what? Olkoot vaikka wannabe. Tuleeko kukaan arvostelemaan suo penkkipunnerruspaikalle tyyliin, että ei susta koskaan tule SM tason penkkaajaa???? Ei kait, uskoisin. Musta ihan oikeasti, rehellisesti on ihanaa, että nuoriso on kiinnostunut tästä lifestylestä. Joillain se voi olla ohimenevä vaihe, toisille se saattaa jäädä elämäntavaksi. Oli miten oli, en kuitenkaan usko, että siitä on haittaakaan kenellekään. Eikä sinne kisalavalle noin vain kammeta! Kyllä uskoisin, että jokainen lajin harrastaja, joka on osaavassa valmennuksessa, saa hyvät eväät kohti kisakuntoa. Ne jotka pyrkivät siihen ilman mitään opastusta, tuskin tulevat koskaan pääsemään tavoitteisiinsa. Nuoret tytöt ovat aina, huom aina, olleet hyvin kiinnostuneita omasta ulkonäöstään (miksei myös pojat). Kaikenmaailman kitudieettejä on harrastettu forever yms. Mä uskon, että fitness tuo tähänkin asiaan positiivisia muutoksia. Aletaan ymmärtämään, ettei sen kivan kunnon saavuttamiseen tarvita kitudieettejä (mitä näitä nyt on, ties mitä ananasmehulaksatiivisuolihuuhtelupaastohommeleita), vaan ehtaa ruokaa, sopivasti, säännöllisesti ja liikuntaa :) Joten mikä tässä nyt on ongelma? Mä kysyn vaan ;) :D

Itse en omasta tulevaisuudesta lajin kohdalla tiedä, sitä ei voi ennustaa, mutta tällä hetkellä tuntuu erittäin vahvasti että TÄMÄ ON NIIN MUN JUTTU ja mä olen ylpeä siitä :) Samaan malliin jatketaan, kohti kovempaa kuntoa. Kisakondiskin etenee pikkuhiljaa, hyvin ja tänään sainkin aloittaa päiväni jälleen uusilla puntarilukemilla :) eli kiristyn! Olen tyytyväinen tähänhetkiseen olomuotooni, mutta kyllähän mulla on silmät päässä ja ymmärrän, ettei ihmisen kuulu tältä aina näyttää. Odotan siis myös sitä offikautta ihan yhtä lailla kuin kisapäivääkin :) No ehkä ihan snadisti enemmän kisapäivää… mutta oikeasti, odotan myös sitä ajanjaksoa, jolloin saapi vedellä plussilla ja tahkota lisää lihasta kroppaan :)

Ei muuta kuin iloista viikonvaihdetta kaikille :) Jakselkaa, kyllä se kevätkin sieltä kohta tulee, ehkä nämä fitness masistelutkin sitten loppuvat ihmisiltä ;) … kunnes taas Lahden kisat syksyllä lähenevät, niin alkaa uusi poru :D hih.

HEI NY!