Huisia menoa!

Mitä ihmettä, joko se on viikko ehtinyt puoleen väliin???? No kuten sanoin jo aikaisemmassa postauksessani, niin tämä viikko on mulla yhtä hullunmyllyä. Jos tämän jaksan taas vetää sata lasissa läpi, niin mä jaksan mitä vaan ;) Onneksi ensi viikko on lomaaaaaaaaah! Oih, mä niin odotan sitä :) Aijon nauttia täysin siemauksin, tietysti treenaten ;) kuinkas muutenkaan ! Kaikkea kivaa on jo suunnitteilla, muun muossa tiimikaverin kanssa pitäisi treffata ja vetää yhteistreenit. Siistii!!!!

Maanantain aloitin poikkeuksellisesti työskentelemällä pitkästä aikaa Tikkurilassa. Mulla kestää matka sinne tunnin verran, joten päädyin vetämään treenini Tikkurilan Satsilla. Olenkin postannut kerran siitä salista. Olen ehkä ihan snadisti yllättynyt heidän suhteellisen suolaiseen kertamaksuun (20€), mutta se perustunee ihan siihen, että he tietysti yrittävät kalastella jäsenyyksiä. No mulla on jäsenyys jo niin monelle salille, että enempään ei ole tarvetta :) Onneksi duuni on tarjonnut Sporttipassin, joten sillä kustansin tämän reissun :) Jei.

Tosi tymäkän SELKÄRINTA JA TAKAOLKATREENIN sain kuitenkin vetästyä Satsilla, vaikka ympäristö on hieman vieras ja no, laitteetkin :o Erittäin ystävällisen palvelun vuoksi taidan käydä siellä vielä joku päivä uudemmankin kerran taas :)

Tiistaina mä olin niin ikään Tikkurilassa taas duunissa. Ja olihan ihan haipakka päivä kerrassaan. Illalla trimmasin taas mun vakitrimmin. Joten kiirettä piti siis eilenkin, uhhuh.

Tänään mä sitten menin duuniin Munkkaan ja sieltä sitten suoraan salille, tutulle ja turvalliselle Let´s Go Centerille :) Aivan jäätävä TAKAREISI – PAKARA JA CORETREENI. Huhhuh, kyllä nyt on valmentaja laittanut tiukkaa settiä ;) Ihania uusia juttuja, jäätävää poltetta. Jos huomenna ei oo takalisto hellänä, niin mä revin treenitrikooni, jotka muutenkin jo tippuvat jalasta :D Ehdottomasti haluan nostaa esille lantionnostot pallon päältä yksi jalka kerrallaan. Siihen vielä huippusupistukset, niin voin kertoa, että pakarat paukku :D

Vaikka duunissa oli oikein hullunmyllypäivä, niin silti menin reippain mielin treenaa. Mikäs sen mukavampaa, kun henkilökunta toivottaa iloisesti tervetulleeksi ja kyselee viimeisimmät kuulumiset :) Pukkarissa mut bongattiin ”Hei kyl sä oot se sama juoksijatyttö (huomatkaa tyttö ;) ) !!! Juoksetko sä vielä?” Niin olen jossain vaiheessa ollut himojuoksija, mutta nythän tämä bodaus on vienyt mut mennessään. Kerroin rouvalle, että en mä enää kauheesti juoksentele, nyt mä bodaan :D Ja kerroin kisasuunnitelmistani, hän oli ihan innoissaan. Sieltä tuli sellaista tsemppiä, että on kuulema todella hienoa, että on aina jokin tavoite. Niin, todellakin, mä olen sellainen, että aina pitää olla jokin tavoite mitä kohti mennään :) Siitä saa uskomattoman paljon tyydytystä ja motivaatiota kun saa jotain aikaiseksi. Oli se sitten töissä, vapaa-ajalla tai harrastuksen parissa. (eli tämä ei siis tarkoittanut sitä, että jos käyt salilla, niin tavoitteena tulee olla vähintään SM tason urheilijakroppa :D)

Erityisen hyvän mielen sain kun salin yksi omistajista (Helille terkut jos luet tätä :) ), tuli juttelemaan, tsemppaamaan ja kehasemaan kuntoa. Hänelläkin on oma projekti meneillään ja juttelimme muun muossa ruokailuista ja treenaamisesta. On se varmasti ihan kiva kuntosaliyrittäjillekin nähdä, että heidän asiakkaansa ovat motivoituneita. Erityisesti Sari Saarelainen on varmasti tyytyväinen siihen, että hänhän tämän mun innostukseni urheilua ja omaa hyvinvointia kohtaan aikoinaan potkaisi liikkeelle. Hän oli mun ihka ensimmäinen PT ja erittäin pätevä työssään :) Lämmöllä muistelen yhteistä projektiamme.

Viikko vierii eteenpäin. Loppurutistuksia ja kohta tämäkin (dieetti)viikko on taputeltu taas. Focus on koko ajan kovemmassa kisakunnossa. Nyt vain todella toivon, että vältän nämä täällä jylläävät kausiflunssat. Pikku emäntäkin valittelee kurkkukipua ja onkin selvästi hieman pipi. Ääni painuksissa :( No pieni c-vitamiinilisäys hänellekin ja oikean äidin tekemää ruokaa, niin eiköhän me tuokin pöpö taltuteta ja neiti pääsee niin kovasti odottamalleen joogaleirille ensi viikoksi. Tästä on jo tullut perinne. Mummi ja isomummo vievät tytöt joka talvilomalla viikonmittaiselle joogaleirille :) Siellä ihan oikeasti  joogataan, syödään terveellisesti. Leirillä ei ole yhden ainutta telkkaria, tietokonetta ja kännykätkin ovat kiellettyjä ;) (paitsi tietysti omalla ajalla saa soitella). Tekee kuulkaas ihan hyvää tälle nykynuorisolle rauhottua, keskittyä itseensä ja olla hetki suljettuna ulos somesta!

Nyt minä alan valmistumaan tämänpäivän (torstai, venähti vähän postauksen julkaisu :D) koitoksiin. Ollaan kuulolla ja jaksamista kaikille loppuviikkoon. Nauttikaa!

HEI NY!

(postauksen kuvat eivät ole Let´s Go Centeriltä tällä kertaa, vaan Variston Foreverilla otettuja)