Huomenta!

Nonnih, hyvää huomenta vaan kaikille. Täällä sitä vedellään menemään heti aamu kuudesta eteenpäin, vaikka duunit alkaa vasta kello kaksitoista. Juh, mulla on tänään iltavuoro, mikä tarkoittaa treenin kannalta lepopäivää, tosin fillarilla menen ja tulen :) Aerobista aerobista, viimeisiä rutistuksia ;) Tänään ensimmäisen kerran laskin kuinka monta päivää vielä on ja niitähän on enää 17 !!!! Kelatkaa sitä 17, herramunjee :)

Aamunaama :D Alkaa hiusta olemaan siihen malliin, että kyllä tästä vielä kisakampaus loihditaan ;) (muistutuksena vielä joillekin, että viime vuoden lopulla olin vielä lähes kalju, siis ihan kalju!) Mitään kiharapilveä ei kuitenkaan tulla näkemään mun lookissa, sillä se ei edes olisi minua itseäni :D
Nyt on aika tulla kaapista ulos! Nimittäin treenit alkaa :D Juu, eli tässä todistetta, että Meijerin kaapissa oli ihan riittävästi tilaa :D (Sami Maaniemi, ei me emme ole olleet siellä TAAS, tämä kuva on siltä tiistaiselta reissulta ;) ).

Nyt nää viimeiset viikot on niin täynnä bodymenoa, että huhhuh. Tukka hulmuten saa painattaa menemään. Vaikka virallinen viimeistely sijoittuu viimeiselle viikolle, niin kyllä mä lasken, että tässä ollaan jo viimeistelyt aloitettu, kun touhottaa meikki, kampaus, hieronta, bikini, ripsi, väri, hotelli ynnä muita asioita. Kalenterin päivät täyttyvät täyttymistään. Viikonloppuna on vielä Kasvin Tiinan vetämät posetreenit Mylliksessä :) Viimeistään silloin otetaan oikeaa kisatuntumaan, koska huomenna saan biksunikin :) Jei!

Sitten ruoka-asiaa. Mullahan hieman tuunattiin nyt jälleen ruokavaliota näin loppua kohden. Hiilarit ylös, protskut alemmas ;) Tämä on mun viides ruokalista tälle dieetille, joka on siis kestänyt marraskuusta 2013 alkaen :) Kaksi erillistä tankkauspäivä listaakin on tullut matkan varrelle. Mä en ole missään vaiheessa saanut mitään vapaan syömisen päiviä, enkä ole niitä kaivannutkaan. Mulle varmasti päänkin kannalta on hyvä, että ammattilainen sanelee mitä mä suuhuni laitan. Ei siis tarvitse vaivata omia aivonystyröitään tai miettiä, että meniköhän nyt syteen vai saveen. Joillakin kisaajilla tankkauspäivät ovat yhtä kuin vapaasyömispäiviä. Näin ei siis ole ollut mulla. KUVASSA perunat valmiina keittoon. Hyvää makua pottuihin saa, kun lisää keitinveteen maustepippuria, korianteria, tinjamia ja suolaa ;) Kannattaa kokeilla. Einiltä sain erittäin hyvän vinkin, että mausteet voi laittaa niin kutsuttuun teepalloon, jolloin ne eivät sotkeudu perunoihin, mutta maku tarttuu kuitenkin :) Hyvä vinkki niille, jotka eivät halua näitä mausteita syödä perunoidensa joukossa :)
Pinaattia ja munanvalkuaista. Mausteita perään: merisuola, sipulijauho, pippurisekoitus ja snadisti chiliäkin voi heittää sekaan. (Termogeenejä, termogeenejä tähän dieetin loppusilaukseen ;) ). Kypsennys…
… ja avot, lopputulos on tässä. No eihän se taas silmiä hivele, mutta juu, kyllä se hyvää on!

Tytönkin kanssa olemme ehtineet viettämään mukavasti aikaa yhdessä, äidin ja hänen kiireistään huolimatta. Ollaan käyty erinäisiä keskusteluja, esimerkiksi kaverisuhteista :) Tytöillä oli ollut vähän eripuraa ja mietittiin miten asia saataisiin sovittua hyvässä hengessä. Tulimme siihen tulokseen, että riidoissa ei ole kiva olla, mutta ikävä kyllä, pienet kinat ja kärhämät kuuluvat tuon ikäisten neitien elämään. No loppu hyvin kaikki hyvin ja tytöt istuivat eilen jälleen meillä parhaimpina ystävinä. Juttelimme yhdessä, että eikös vaan olekin tylsää olla riidoissa ja molemmat tytöt olivat samaa mieltä :) Kyllä sen vain itsekin muistaa, millaisia draamoja tuossa iässä oli :D Tytöt on tyttöjä, aina vaan … draamaa draamaa draamaa. Se on jännä, miten jotkut asiat eivät muutu koskaan. Kuten se, että miten voikaan olla niin vaikeaa mahduttaa kolme tyttöä samaan leikkiin :D Voi voi, elämä on ;)

Tällä viikolla keksimme myös uuden jutun, nimittäin ”Salkkariletin”! Juu tämä kampaus liikkuu nyt meidän pesueessa nimellä Salkkariletti, sillä Salatuissa elämissä näkee todella paljon naisnäyttelijöillä erilaisia lettikampauksia ja tässä ehkä tyypillisin niistä :) Aika kiva siitä tulikin, vaikka itse sanon :) Neitikin oli oikein tyytyväinen :)

EILEN sitten SALILLA tuli tahkottua OLKAPÄÄT JA RINTA! On se kyllä jännä, miten ihminen saa kiireen aikaiseksi niin kutsuttuna vapaapäivänäänkin. Tuli nimittäin taas pikkanen kiire HIEROJALLE :o Salilla tein tunteella ja kunnon pumppi olikin taattu. Jestas sentään, että olkapäät otti hyvin treeniä vastaan :) Oikeesti ihan sattui :D ja saattoipa siinä taas aikamoista ähräystä olla ilmoilla ja muutama voimasanakin saattoi lipsahtaa. Anteeksi :/ mutta toisaalta, salilla ei ollut mun lisäksi kuin yksi nuoriherra, joka tuntui ottavan aika lungisti oman treeninsä. Aikaa taisi mennä enemmän internetissä kuin itse tekemisessä :D Mutta oikeesti, hienoa kuitenkin että kundi oli tullut salille ja vieläpä ominpäin :) Hyvä hyvä!

Kyllä, pumppi jytkäsi päälle :) Nam!

Tuli tehtyä muun muossa seuraavaa:

– pystypunnerrus smith (restpause)
– viparit sivulle istuen (rp)
– pystysoutu smith (rp)
– pystypunnerrus HURrissa

– peckdeck (rp)
– ristikkäistalja (rp)
– rintaprässiä HURrissa (rp)

Nyt mulla on ihan sellainen tunne, että jotain unohtui tuosta listasta, mutta onko sen väliä? Ei!

Jebou, se oli siinä sitten siltä erää :)

Poljin sitten astetta vauhdikkaammin kotiin, jotta ehdin pisuttaa koirat, käydä suihkussa ja syödä :o aikaa oli… vajaa tunti !!!! Wääää! Ruokakin kuumeni niin kovin, että se jäi osittain syömättä. Viisi vaille yksi lähdin kipittää hierojalle. Onneksi hän asuu melkein naapurissa :) Huh. Tästä muuten saan kiittää Jeritaa, että olen löytänyt itselleni tällaisen loistavan hierojan :) Yeppee.

Eilen otettiin selkää, pohkeita ja sääriä. Ensi viikolle varasin vielä kunnon sessioajan, jolloin käydään sitten kaikki läpi oikein huolella. Viimeistelyviikolla ei sitten hierojalle tartte mennäkkään. Jaa miksi? No siksi, että siinä on aina riskinsä olemassa. Jos esim. hieronnan jälkeen kipeytyisi pahastikin, niin sitähän on sitten hirmuisen kiva yrittää posetella kisalavalla :o nooooot.

Ja TAAS ruokahommeleita. Se joka vieläkin luulee, että bodari ei syö kisadieetillä on niiiiiiin väärässä. Kyllä se syö ja hyvin syökin ;) ainakin mun mielestä. Tietysti on niitäkin, jotka joutuvat kituuttelemaan hirmu alhaisilla kaloreilla ja todella joutuvat näkemään nälkääkin (ainakin näin olen lukenut ja kuullut juttua), mutta itse en ole joutunut siihen tilanteeseen, onneksi! Tai sitten se on vain niin suhteellista, miten kukakin asian kokee!  TÄSSÄ on tuloillaan porkkanoita ja soijapaloja. Soijapalat maustan suolalla (ensin keitän soijapalat suolavedessä), paistaessani lisään mukaan pippurisekoitusta, sipulijauhetta, currya, hieman chiliä, paprikajauhetta ja pisteenä iin päälle, pieni ripaus kanelia!!!! Kyllä, kanelia. Tämänkin vinkin otin vastaan Einiltä ja voin sanoa, että kyllä toimii. Kokeilkaas vaikka. (toimii varmasti kanaruokien kanssakin yhtä lailla!)
Valmis päivällinen :) Nam nam!

Tänään tosiaan menen tekemään iltavuoron :) Jei! Oikeesti, kivaa mennä töihin. Mulla on tällä hetkellä aivan mahtava duunipaikka, duunikaverit ja ESIMIES! Kiitos heille siitä <3 Kiitos heille myös siitä, että ovat olleet ymmärtäväisiä, vaikka väitän, todellakin väitän, ettei mun kisadieetti ole vaikuttanut työntekoon millään tavalla. Ainut haitta on ehkä ollut se, että mun eväät täyttävät duunin jääkaapin suurimmilta osin ;) Anteeksi :p

Ollaan hei kuulolla. Jaksamista loppuviikkoon kaikille ja erityisesti jaksamista kaikille kanssasiskoille, jotka tällä hetkellä tekevät viimeisiä rutistuksiaan kohti Kultsan lavoja :)

HEI NY!