Hyvää ensimmäistä päivää!

Kuinkas nyt ollakaan, että minä olen täällä blogia kirjoittelemassa :D Ei liene kauhea yllätys monellekaan lukijalle :)

Eilen sain tosiaan vaihtaa vuotta mitä parhaimmassa seurassa ja tietenkin selvinpäin. Kuinkas muutenkaan. Muutenkaan mitkään nakit ja perunasalaatit eivät kuuluneet tämän vuodenvaihteen illanistujaisiin, vaan minä nautiskelin ihan omat dieettisafkani ja skoolasin sitten Cokis Zero Cherryllä saunan yhteydessä :)

Ulkona paukku ja jytisi suhteellisen hillitysti. Meidän koirat ei onneksi olleet moksiskaan moisesta. Pentti jopa lähti meidän kanssa katsomaan keskiyön tulitukset :) Kyllähän Pentti herätti hieman hilpeyttä muissa juhlijoissa ja hän saikin paljon silityksiä osakseen ja ihmetystä siinä sivussa :)

Koska eilen päätin vuoteni treenaamiseen, niin miksipä en sitten myös aloittaisi uutta vuotta treenaamalla? Niin miksi ei? Ja koska ei päätä tänään pakottanut, niin minäpä sain olla vuoden ensimmäinen asiakas meidän kuntosalilla Forever Varistossa ! Wuhuuu, aploodeja, aaltoja ja hurraa huutoja mulle :) Jaa, mutta eipä tuosta tainnut mitään voittaa :o Sen vaan sanon, että hitsin hiljasta oli salilla :D ja nyt miehet keräsivät pisteet kotiin, sillä siihen mennessä kun minä poistuin paikalta noin kahdeksan aikaan, saavuttuani kuudelta, ei salille ollut ilmestynyt yhden ainutta naista vielä :o Missä naiset? Kaikki pikku hiljaa salille tipahdelleet treenaajat olivat miehiä, tosin heitäkään ei montaa ollut, ehkä neljä????
Hetken aikaa treenin alusta tuntui vielä siltä, kuin kroppa ois hieman ollut unessa. Vaan ei siinä kauan kestänyt, kun olin hereillä ja jäätävä pumppi valtasi rinnan – ojentajat ja olkapäät :) Aivan älyttömän hyvä veto :) 
Meitsi ja pumpatut tassut :)

RINTA – OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT
– vinopena smith restpause
– peckdeck & rintaprässi restpause
– ristikkäistalja alhaalta

– pushdown taljassa restpause
– ranskalainen taljassa narulla restpause
– kapee penkki
– ojentajaprässi (vaaka)

– viparit sivulle istuen kp. (lyhyet palautukset vipareissa!)
– viparit eteen kp.
– viparit tuettuna taakse kp.

– syvät vatsat ;)

Voin sanoa, että treeni meni hemmetin hienosti perille. Eipä kait voisi vuosi paremmin alkaa :)

Semisti oli siistit kuteet kerrankin päällä kun menin salille. Missä verkkarit? :D

Toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein ihanaa alkanutta vuotta 2014. Olkoot se rautaisa ;) Nauttikaa!

HEI NY!