Hyvää lomahuomenta för mig :D

Nonnih, se lähti sitten lomaviikon toinen päivä käyntiin. Tänään eilisestä viisastuneena, laitoin sitten kellon herättämään. Joo joku voisi kelata, että HULLU, lomalla kello herättämässä, mutta siihen on syynsä ;) Ensinäkin a) haluan että rytmi säilyy edes jotenkin b) haluan syödä suht ajallani c) haluan ehtiä tekemään jotain hyödyllistä lomallani :) d) salille on päästävä :D ja … no ehkä ne riitti jo. Eiköhän siinä ollut syitä ihan riittämiin. Mutta siis oleellisimmat syyt ovat ehdottomasti tuo rytmin säilytys ja syömisten ajoitus ;) Näin se vaan on.

”Aamupala” joillekin se merkitsee vähän jotain muuta, mutta meille harrastajille, se merkitsee usein sitä, miltä maha näyttää aamulla :D ja sitten se aamupala sinne ;) hihhei. Tästäpä tulikin mieleeni, kun no, joo tässä matkan varrella on joutunut tottumaan jos jonkin näköiseen piikittelyyn liittyen tähän BF harrastukseen. Okei, se on selvä ja uskon, että muutkin alan harrastajat ovat sitä kohdanneet! OOOTTEKO? Kertokaa kokemuksistanne. No niin, mutta tässä eilen, yksi minun ”ystävä” jonka olen onnistunut suututtamaan tavalla jota en nyt tässä ala sen enempää ruotimaan, mutta jos nyt avaan, että liittyy parisuhteisiin, niin arvaatte miten katkeran suloista fiilistä siellä takana voi olla. Siis mulla ei ole häntä kohtaan, vaan hänellä näemmä minua. No siitä äityneenä sain eilen sitten häneltä kommenttia naamakirjassani omaan selkäkuvaan ”Joku se sitten _rakastaa_ omaa kroppaansa!” ja tätä kommenttia ennen en ole kuullut hänestä varmaan kuukausiin mitään :o Otin ton kyllä ihan vittuiluna. Niiltä istuimilta suljin kuvakansion kaikilta muilta paitsi läheisimmiltä frendeiltä, eli niitä joita edelleen kiinnostaa stalkkaa mun harrastusta naamakirjassa, niin tavaraa löytyy sitten ”fani sivuilta”, dorga nimi, mut tiiätte mitä tarkoitan :D Joo mutta ohan noita ollut muitakin ”Koska sun ääni alkaa madaltuu?” ”Haluuksä näyttää mieheltä?” Sitten usein viitataan siihen, miten aggressiivinen musta vielä tulee :o joo, siis näihin kehonrakennus yms. body harrastuksiin liitetään automaattisesti aggressiivisesti käyttäytyminen :D Okei. Muo ärsyttää ihan sikana sellaiset kommentit, että jos joku käyttäytyy huonosti, niin Päivi tulee sitten ja vetää turpaan :o Siis WTF, en tekis ikinä niin. Mä en muista oonko mä eläissäni lyönyt ketään… no okei, ehkä kerran, mutta siitä on jo aikaa ja niitä aikoja ei tartte muistella :D eli mä en tod ole väkivaltainen ihminen missään määrin. Saatan suutahtaa joo ja suusta tuleva teksti ei välttistä ole painokelpoista, mutta nyrkkejäni mä en käy heiluttaa. No mut joo, tässä muutama esimerkki siitä, mitä itse oon saanut osakseni näistä ”vitseistä” joita jengi joskus laskettelee. Tässä niille :p
Jumppaaja ja huomatkaa asiaan kuuluva jumppatukka myös! Joo mä tiiän, se on aika karsee :D mutta mä kasvatan sitä nyt ;) Toiveena ois, että siitä sais sitten joku kaunis päivä kun sinne kisalavalle astelen, niin jonkinmoisen kampauksenkin aikaiseksi. Mulla on nyt hyvä rako tässä kasvattaa siitä kunnon pehko :D On se kyl kiitettävästi jo vuoden vaihteesta kasvanut, että ensi keväänä mä luulen, että siinä on vähintään tuplasti tota tupeeta ;) Eiköhän siitä jo jonkinmoinen nuttura väännetä :D
Ja riivattua! Eilen multa vietiin kirjaimellisesti käsipainot käsistä!!!! Siis oikeesti. Mä oon jo ehkä jossain välissä kironnut noita Fustraajia meidän salilla. No eilen sitten kun tein vipareita käsipainoilla, niin sarjan päätteeksi Fustra ohjaaja tarttui niihin painoihin, niiden ollessa vielä mun käsissä. Otin soittimen kuulokkeen korvalta ja kysyin, et hei mitä ? Hän kuulema ottais ne, että ei kait sulla enää montaa sarjaa ole? Puuuh, vähän pöllämystyneenä totesin, että ota vaan, mä otan isommat painot :D haha! Ne olikin naurettavat viiden kilon käsipainot, sivuvipareihin, joten oli vähän varaa nostaa. Liian helpolla pääsi kaveri tälläkin kertaa. Ne on ihan sairaan röyhkeitä! Mä aijon antaa palautetta siitä kyllä! Eihän tommonen vetele, että tullaan nappaa painot käsistä, siis ihan oikeesti käsistä, mä en ees ollut laskenut niitä maahan tai mitään!
Meitsi vehtaa tän blenderin kanssa nyt joka päivä. Toivottavasti en oo yhtä dorga kun tämän sarjiksen mies… mut mähän en ookkaan mies, joten ei pelkoo ;) Vähän pisti naurattaa kyl!
Ja tässä mun uusin rakas <3 Meitsin iPod suffle! On se pieni ja helvetin näppärä! I´m in lööööööv!
Ja tässä kuulokkeet joita nyt jo uskallan suositella. Okei, nappikuulokkeet, mulla on ollut jos jonkinmoista. Menee usein hermo, kun ne ei meinaa pysyy päässä, ääni kärsii kun ne löystyy korvissa, mutta nää on hyvät! Kuten kuvasta näkyy, näissä ei ole sellaista normi airblugi nappia, vaan tommonen nokkamukia muistuttava korvakappale :D Ääni ohjautuu hyvin korvaan, pysyy hyvin korvassa ja elämä on ihanaa! Suosittelen. Philipsin kuulokkeet, eikä maksanut kuin 24 euroo tai jotain sellaista :) Anttilasta!

Eiköhän siinä ollut päivitystä taas tälle päivälle tarpeeksi. Mä taidan alkaa vetää jumppatrikoota niskaan ja suuntaan fillarilla salille. Oikeesti, tuolla fillarointi on siistii. Miksi mä en ole aikaisemmin talvella fillaroinut????? En tiedä, mut tästä eteenpäin fillaroin. Eilen pumppasin olkapäät ja ojentajat, tänään on vuorossa sitten selkä-takaolkapäät ja hauis. Avottista siis ;) Paluu normi sarjoihin on tapahtunut, takana siis löysä viikko.

4 vastausta artikkeliin ”Hyvää lomahuomenta för mig :D”

    • Nyt mäkin sen hogasin, just siistii :D Tajusin tossa toissapäivänä että yhtä alamäkee laskiessani toistin kovaan ääneen ”En kaadu en kaadu en kaadu…!!!” Ois siinä ohikulkijalla varmaan naama mennyt virneeseen :D Itteääkin alko naurattaa. Aika extreme laji jossain määrin, mutta hauskaahan tuo on!

  • Huhheijakkaa, todella ikäviä kommentteja, toivottavasti annoit vain mennä toisesta korvasta ulos. Osa ei vaan tunnu tajuavan, että kun oikeasti panostaa reeni-ruoka-lepo-akselille, niin kummasti se patti vaan ilmestyy, kyllä, myös naisilla ;) JA MIKÄ PÄKKI!

    Otithan kunnon painot ja näytit loppuun, miten homma oikeasti hoidetaan :D Ihmetouhua tuollainen, jos toisella selkeästi sarja kesken… Onneksi toisilla on vara tarttua aina isompiin painoihin, kjehkjeh :D

    • Joo Anu, kunnon painot :D Aina on vähän vara pullistella ;) heh. Ja yleensä annan mennäkin tommose kommentit toisesta korvasta sisään toisesta ulos, mut joskus saattaa olla huono päivä ja sit tulee se ankara ketutus :/

Kommentointi on suljettu.