HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Jaaha, se on vuoden vaihde lähempänä kuin osaisi kuvitellakaan. Sehän tietää myös sitä, että kisalisenssin hakinta tulee ajankohtaiseksi :) Uuuu jee :) Jännitys tiivistyy kohti kevättä käydessä.

Mun vuosi on ollut täynnä käänteitä. On ollut hyviä ja huonoja juttuja, mutta niinhän on varmasti ollut kaikilla. Mutta onneksi vaakakupissa näin vuoden päätteeksi painaa enemmän ne hyvät jutut kuitenkin :) Pääsen vaihtamaan vuotta onnellisempana kuin pitkään aikaan. Ja ennenkaikkea kovempana ;) ja kireempänä kuin koskaan aikaisemmin :D Wuhuu! Yläfemmat sille :)

Eihän tätä vuotta lopeteta ilman treeniä. Ei tietenkään. Tänään alkoi jälleen uusi kierto ja pääsin päästelemään täysillä etureisitreeniä restpausella. Voin kertoa, että huhhuh, eipä siihen muuta tarvitse sanoa. Ehkä olin taas se yksi ja ainut joka ääneen karjahteli salilla, mutta edelleen tullaan tähän loistavaan Barbaarin heittoon ”Ei kipuu, ei hyötyy!” Totesinkin tuossa fabon puolella, että mulla ei ainakaan päätä särje huomenna, mutta reidet varmasti särkee ;)
Tää alkaa jo kuulostaan niin klisheiseltä, kun sanon, että ihan mun lempparitreeniä jälleen. Raskasta, kovaa, hikeä, poltetta, jäätävää pumppia ja jalkojen soseutuminen :) Mahtavaa!

– reisien ojennus restpause
– prässi (vaaka) restpause
– reiden ojennus jalka kerrallaan
– HUR prässi pumppia
– bulgarialainen

– vatsat vastuksella HS
– jalkojen lähennys ja loitonnus naruissa ;) kyl te tiiätte :D

Ja lopuksi posettelua ja t-kävelytreeniä Let´s Go Centerin jumppasalissa :) ylhäisessä yksinäisyydessä. Kyllä kelpasi. Vuoden vikaksi treeniksi erittäin onnistunut ja niin hemmetin hyvä fiilis :)

Lohkee lohkee. Revityt reidet! Kyllä sinne jotain muotoa saadaan :)

Loppuvuoden saankin viettää ihanissa merkeissä ihan parhaassa seurassa <3 

HABA !
NYT mä toivottelen teille KAIKILLE ERITTÄIN  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Toivottavasti jengi osaa juhlia hillitysti :) Pitäkää lippu korkealla ja positiivisin mielin kohti vuotta 2014! Nauttikaa :)

HEI NY!