Innoilua

Tänään on ollut taas reipasta menoa. Päädyimme kuitenkin siihen, etten tarvitse sitä seinätelinettä tuonne makkariin, joten palautimme sen sitten tänään :D Jos joskus osais päättää ;)

Sitten piti viedä yksi kaijutin huoltoon. Olihan muuten tarkalleen asetettu takuu huolto :D Nimittäin päivälleen vuosi sitten ostettu kaijutin ja just tänään keksittiin, että se viedään huollettavaksi. Ei sitten yhtään ainakaan ajoissa menty. Pari tuntia myöhemmin, niin vuoden takuu olisi ollut ummessa :D :D

Sitten Ikeaan. Sieltä tarttu vähän kaikenmoista mukaan. Vessaan pari säilytyslaatikkoa fööneille ym. tarvikkeille. Kattolamppu makkariin. Kermakko, vihdoin ja viimein mulla on sellainen asettaa kahvipöytään! Jei. Mut mullehan ei mitkään tavis kermakot kelpaa, joten oli pakko ostaa sellainen teräksinen, joka oikeesti on tarkoitettu maidon vaahdottamiseen, mut so what. Ajaa asiansa. Eteiseen ostin laatikon, johon voi laittaa pipot hanskat ym. tilpehöörit mitkä jää helposti ajelehtimaan eteisen lipaston päälle :o

Ikea reissun jälkeen oli aika suolanen nälkä joten oli pakko mennä Flamingoon syömään. Mä en tod jaksanut syödä tuota omaa annostani puoliksikaan :D huh. Mutta onneksi matkaseuralla oli iso nälkä, joten mitään ei mennyt hukkaan.

Nyt vihdoin ja viimein tämä peilikin saatiin seinälle. Ehän mä ole asunut tässä kuin kaksi vuotta, vähän reilut… mut edelleen tämä peili lepäsi olkkarin nurkassa. Nyt se on eteisen käytävän seinällä ja siihen viereen tuli tuunattua nuo ihanat joskus Askosta ostamani kyntteliköt. Me like!

Tässä tämä laatikko joka tuli eteiseen keräämään kaikki eksyneet hanskat ym. Jopa mun käsilaukku mahtuu sinne ;) ei huono laatikko siis.

Semmosta siis tänään sairaspäivän ratoksi. Huomenna ois sitten isäinpäivä ja olen luvannut kahvikestitä faijan ja mutsin :) Jos vaikka keksisin että monenko aikaa, sillä haluaisin päivällä mennä taas irlanninsusikoiratreffeille :) Jee jee. Muuten pitänee ottaa vielä aika chillisti. Olo kohentuu siivillä, joten en halua nyt takapakkia. Ehkä maanantaina voisi sitten mennä kevyesti jumppailee salille. Nyt voisin mennä vähän rullailee mun kipeytynyttä yläselkää tohon olkkarin lattialle :D Kovat on lauantai-illan väännöt täällä. Mutta eipä liioin muun lainen ajanvietto juuri kiinnostakaan, ehkä musta on tullut ”vanha” siinä mielessä. Ensi viikonloppuna kuitenkin on ne pikkujoulut täällä meillä, joten se riittää taas sitten monen kuukauden ajaksi ;) Jeps, mutta oikein mukavaa lauantai iltaa myös muille. Mä taidan viettää leffailtaa piakkoin, Kauhea Kankkunen kakkonen ois tuossa tyrkyllä ;)