Isänpäivä

Meidän Pentti matkalla koiruuspuistoon tapaamaan rotukavereitaan. Vuotuinen joka toinen sunnuntai treffit tänään jälleen kello kaksitoista Pitkäkoskella. Jaksan mainostaa tätä, sillä jos joku on kiinnostunut rodusta, niin tervetuloa jälleen ihmettelemään meitä kahden viikon päästä sunnuntaina kello kaksitoista :) Kyllä siellä aina riittääkin ulkopuolisiakin, jotka tulevat ihailemaan näitä jättejä.

Tässä sitä töhötään jengissä. Meillä oli mukavaa jälleen kerran. Kelit käy koko ajan viileämmiksi, mutta mitäs se nyt haittaa. Ei koiria ainakaan :) Vielä maistui kuralätäköt kaikille :D

Vähän vielä vaillinainen isänpäiväkattaus. Olihan ihan kiva nähdä noita vanhuksiakin taas. Faijahan se oli aivan onnesta soirona kun täällä oli pikkasen iso töllö :D Mä vain totesin sille, että juu, se on tommonen seniori televisio, että näkee vähän likinäköisempikin ;) hih.

Muuten päivä onkin mennyt ihan lepposissa merkeissä. Mukavaa yhdessäoloa. Pikku emäntäkin tuli just sopivasti kotiin kun vanhukset saapuivat. Sehän on aina mummolle ja vaarille tärkeää nähdä tuota emäntää :) Tälläkin kertaa emäntä piti vaarin kiireisenä.

Huomenna jälleen sorvin ääreen ja töistä sitten suoraan salille. Jeih. Ihanaa päästä salille, kun tässä on ollut tällainen pakkoloma lentsun takia. Mut nyt on olo sen verran hyvä, että uskallan jo lähteä jumppailee. Yskä on vielä riesanani ja nenää saa niistää aika ahkerasti, mut tällainenhan voi kestää vaikka kuinka ja pitkää. Nyt ei kuitenkaan enää tunnu mitään alemmissa hengitysteissä eikä ylemmissäkään. Ei mitään kipua tms. On varmaan vitamiiniboosti ja lepo tehnyt tehtävänsä. Mitään muita droppeja en tarvinnut ;) Jotkut tykkää parannella tautiaan hirveillä annoksilla tulehduskipulääkkeitä ja vähän ottaa alkomaholia siihen kyytipojaksi. Ei sovi mun mentaliteettiin lainkaan. Tosin mä en muutenkaan harrasta mitään tissuttelua, mutta senhän mä olen täällä vissiin todennut enemmän kuin kerran. Ei sovi sekään mulle. Mä en vaan tarvitse mitään lasillista punkkua siihen, että rentoutuisin tms. Enkä aijo opetellakaan sellaisille tavoille.

Mutta jeih, tänään on ollut yber mukava päivä hyvässä seurassa. Alkaa olemaan asiat taas urillaan :) yeppee!