Ja mitähän tänään saisi olla?

Nyt on siivoiltu. On todella tylsää olla kotona yksin, tai ei nyt tylsää silleen, aika kuluu puuhastellessa, mutta huomaa, että on sitä aikaa, kun olen kohta kirjoittanut romaanin tänne blogiini. No, mikäs siinä, hyvähän se on, että on tekkaa.

Mietin, että mitähän sitä söisi tänään. Meinasin, että teen makaronilaatikon… mut eipä löytynyt tarpeeksi makaronia. No nyt olen päätynyt, että teen lihamurekkeen ja riisiä. Salaattia tietenkin kyytipojaksi. Tiedän, että se maistuu koko pesueelle. Ehkä voisin keittää vieä kananmunia salaatin lisukkeeksi. Juu, hyvä siitä tulee. Voisinkin yllättää raksupoksuni sillä, että koti on siivottu ja ruoka on tulossa kun hän saapuu töistä. Tämä sairastupalainen ei makaa voihkimassa sängyn pohjalla. Olen siis tervehtymässä hyvää vauhtia.

Nyt jauhelihan sulatusta. Aijon jälleen käyttää 400g naudanjauhelihaa murekkeeseeni. Mukaan menee muutama kananmuna, sopivasti mausteita; jauhelihamaustetta, yrttisuolaa, valkopippuria. Eiköhän sillä homma toimi taas. Myös korppujauhoja tulee hieman, jotta homma saadaan mukavasti kasaan vuoalle. Avot, siinä on ihan hyvä kotiruoka. Helppoa ja nopeaa… ja hyvää!