Jalalla koreasti ;)

Tänään oli sitten takareisitreeni. Jee jee. Vähän ahdistaa huomenna alkavat työt, mutta nyt nämä viimeiset lomatunnit, en aijo miettiä vielä huomista ;) nautin, ah mä aijon nauttia vielä hetken :) Mutta siis oli jotenkin niin haikea olo kun tajusin, että nyt on rauhalliset aamut taas hetkeksi historiaa. Joudun aikatauluttaa mun treenamisen taas töiden mukaan :p murh. Ei voi mitään. Näillä mennään. Voi jospa ois miljonääri, tietäisitte mitä mä tekisin ;)

Mä en voi siis missään nimessä sanoa olevani tyytyväinen mun alakertaan, mutta mä olen tyytyväisempi kuin aikoihin. Jumankekka, mulla on reidet ja ne jopa erottuu :D ahhaha, ei oo mennyt jäätävät jalkajumpat harakoille ;) Kyllä se pieni kuolema siellä salilla näemmä kannattaa. Ja ei kun lisää pökköä pesään vaan :)
Reittäpä reittä :)

TÄNÄÄN TAKAREIDET:

-istuen eka suora lämmittelysarja
   -> pudotussarjat x2
   -> suora sarja loppuun

-maaten eka suora sarja
   -> pudotussarjat x2
   -> suora sarja loppuun

– SJMV ja tää oli tänään huippu. Meitsi sai nostettua käsipainot á 35kg asti = 70kg ja niilläkin sain tempastua kunnon sarjan! Aika voittaja fiilis jälleen kerran ;)

Vatsat 
– jalkojen loitonnus ja lähennys penkin päällä 3×25
– vatsat vastuksella 3×16
– vatsarutistukset penkistä 10,10,8

Posetreeniä päälle :)

Hei ja mä hogasin, että mulle on alkanut tulla pohjettakin. Tämä on nyt se niin sanottu tikkarijalka, kun on tota säärtä :D niin malli on tuo ;) Jos ois semmonen ”persjalkasempi” niin sais kummasti paksuutta ja näyttävyyttä vähän lyhkäsempään varteen, mutta näillä tikkareilla nyt mennään :D (onneksi pohkeet ei nyt ole se kaikista oleellisin lihasryhmä kuitenkaan ;) )

Ja koska muo ei nyt ihan hetkeen ole ärsyttänyt salilla, niin nyt on vähän pakko tunnustaa että tänään ihan snadisti ärsytti, mut siis vaan ihan vähän :D Kun olin tekemässä sitä maastavetoa, niin mä en tiedä mikä ihmeen idea yhdellä daamilla oli tulla tekemään jotain ihme hiihtoliikettä siihen ihan liki?!?!?!? Tilaa ois ollut sivummallakin, mutta siihen piti  melkein kylkeen tulla huitomaan niin maan perk**eesti niillä käsillä. Mietin vaan, että pieni tapaturman vaarahan tässä tietysti on olemassa kun toinen huitoo kuin hullu ja toinen rykii maasta seittemääkymmentäkiloa. Okei, mä päätin venaa sit hetken ja annoin toisen huitoa ja jatkoin kun hän häipy :o että näin.

Mutta jotta jengi ei nyt luulis, että mä olen ihan täys mulkvisti :D (en tosiaan ole ;) ) niin eilen olin suorastaan ritarillinen :) Katsoin kun ylätaljasta yksi iäkkäämpi nainen yritti irrottaa tankoa, mutta tuntunut siinä onnistuvan. Ympärilläl pörräs toinen toistaan skrodempaa äijää, mut kellekkään ei tullut pieneen mieleenkään mennä kysymään, tarvittisko rouva apua. No minä menin ja kysyin ja hän oli todella otettu että autoin häntä vaihtamaan sen tangon siihen ylätaljaan :) :) :) Tulipa kuulkaas itellekin aika hyvä mieli ja ois tehnyt mieli näyttää pitkää nenää niille äijille jotka eivät voineet jeesaa vaikka uskon heidän havainneen ihan saman kuin minäkin ;)

No ja treenin nälkeen olin luvannut viedä pikku emännän ostoksille. Hänen oli ihan pakko saada Baby Bornille ruokaa :D No ohan se tärkeää, mutta voitteko kuvitella, että ei se ole niin yksinkertaista löytää nukelle ruokaa :D Käytiin kolme liikettä läpi ja vikasta löytyi YKSI paketti kyseistä sörsseliä :D ja ihan halpaahan se oli ;) tietysti, niinkuin kaikki tommonen :o
Sitten poikettiin normista ja mentiin ulos syömään ;) Kuulkaas oikein paheiden pesään, Raxiin, mums mums. Mutta meitsin lautanen näytti tuolta, joten en tunne pistoa missään kohti kehoani :D
Toinen setti alkoi sit jo tekee tiukkaa, huhhuh. Yhden ainutta pizzan palaa tms. en suuhuni lykännyt, vaikka tyttö kehoitti, että ota nyt kun vielä voit. Sit kun oot dietillä, niin et enää voi :o Aika hyvin ajettu jo neidinkin päähän tämä laji ja sen hienoudet :D Taitaa neidistä kasvaa varsinainen fitness asiantuntija ;) En kyl tiiä toivonko hänen seuraavan jalanjäljillä, mulle riittäis, että hän ylipäätään innostuisi terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta aikuisiässäkin :)

Sitten itse shoppasin lamppuja, uuuu miten hienoa. Mutta tosiaan, muutama lamppu ollut kärähtäneenä jo hetken täällä kämpässä, niin nyt sit päätin koota itseni ja hoitaa senkin asian pois to do listalta :) Mutta kuten arvasin, energiansäästölamppu ei skulaa himmentimessä :o mutta mietin, että jos se kuitenkin toimis niin että laittaa valot vaan täysille… mut se valo väpättää, murh… Joutuu siis lähtä etsii joku päivä jotain halogeenia tms. Vanhoja kunnon hehkulamppuja ei näemmä enää edes ole :o

Nyt huomisten eväiden laittoon. Tämäkin alkaa taas. Aina tehtävä eväät valmiiksi. No arki omine rutiineineen sopii toisaalta mulle hyvin, mutta tunnen pientä kiukkua siitä, että työ tulee häiritsemään mun harrastusta taas :p Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Jalalla koreasti ;)”

  • Työt häiritsee harrastuksia, mutta onneksi siihenkin rytmiin taas tottuu. JOku psykologi sano, että on toisaalta hyvä että ihmiset ahdistuu työihin menosta loman jälkeen niin ovat ainakin päässeet loma moodiin ja irtaantumaan duunista loman aikana. (jotain jäi kerrankin päähäni kun uutisia katselin)
    Nuo mykyt tuossa lautasella näyttää hyvälle :) Niinkuin säkin :D

    • Tarkoitatkohan noita leipäpalasia? Ihan vehnäpullaahan se oli (pizzataikinastahan ne nuo vääntää), mutta hyväähän ne tuoreeltaan on ;)

      Ja hei kiitos kohteliaisuudesta :)

Kommentointi on suljettu.