Jalkajumppaa potenssiin 100 !

No voi nyt jestas sentään! Pakko myöntää, että nyt oli semmonen jalkajumppa että oksat pois. Ihan rehellisesti täytyy sanoa, että välillä käytiin siellä hämärän rajamailla. Kaikki veri varmaan pakkautu reisiin :D ja aivot saattoivat hetkittäin kärsiä lieväasteisesta happikadosta :D Joidenkin sarjojen jälkeen oli vaan pakko nojailla hetki omiin reisiin tukeutuen tai ottaen tukea laitteista. En yhtään ihmettelis jos kanssatreenaajilla olisi noussut hiki pintaan pelkästä katselusta ja ehkä joku saattoi jo näppäillä puhelimeensa numerot 112, sillä sellaisella ilmeellä ja äänellä tuli vedettyä jumppa :D VOIMAKIERTOAHAN  tässä läpi viedään, joten silloin ei heilutella ilmaa!!!

Omassa mittakaavassani tänään paukku älytön määrä rautaa. Muun muossa jalkaprässissä tuli vedettyä sarja 160 kilolla (toistot siis nyt 6-8), askelkyykyssä (smith) sain laittaa 70 kiloa rautaa tankoon ja kahdeksan toistoihin pääsin silti. Vaaka Hack yllätti myös mut täysin. Siihen sain ladata 93 kiloa rautaa ja silti päästiin sinne 8 toistoon sarjoissa. Ei paskempi jumppa. Myös reisiojennus 70 kilolla oli aika huippua, samaten reiden koukistus istuen samoilla kilomäärillä. Yleensä en lankea hehkuttamaan kilomääriä, koska ne ei varsinaisesti merkkaa mitään. Eli ei pidä mennä siihen lankaan, etteikö muka olisi kunnon bodari, jos ei pysty kyykkäämään x määrää rautaa tai vetämään maasta vähintään sataa kiloa :D Ehei, ei niin! Itse vertaan ainoastaan näitä kiloja omiin edellisiin kilomääriin, en kenenkään muiden. Tosin onhan se joskus kiva katsoa että mites muilla, mutta esim. jos tekee laitteissa liikkeitä, niin on pitkälti kiinni myös laitteesta paljon siihen voi ladata rautaa. Vapailla painoilla on tietysti vähän helpompi vertailla omia suorituksiaan toisten vastaaviin.

Mä olin kuin uitettu koira treenin loppusuoralla. Hiki lensi, siis todella lensi. Jouduin vähän väliä kuivaamaan päätäni pyyhkeellä, eikä silti tuntunut homma pysyvän kurissa. Nyt jos koskaan olisi ollut pipolle käyttöä. Toimii kuin hikinauha konsanaan, ehkä jopa paremmin. Mulla ei ole kokemusta hikinauhoista, eiköhän se kausi mennyt jo 90-luvulla :D 
Lopuksi vatsarutistuksia penkin päällä. Pikkanen polte mahan seudulla laittoi meikäläisen vetäytymään kaksin kerroin ähkimään :D Cool!
Pientä pullistelua ja todistelua siitä, että kuntoa on ja aina vaan paranee! Siihen on pakko uskoa.

JALKAJUMPPA
-jalkaprässi
-askelkyykky smith
-vaaka hack
-reiden ojennus

-reiden koukistus
-reiden koukistus seisten

-vatsarutistuksia penkin päällä
-vatsarutistuksia pallon päällä

Ihan voin nyt rehellisesti sanoa, että mä olin kyllä aika loppu tuon rupeaman jälkeen.  Hetkittäin tuli niitä fiiliksiä, että ei helvetti, mä en kykene enää. Mutta sehän ei käy laatuun, että treeni jäis siihen, vaan sen takia, että ottaa koville. Ehei! Loppuun asti rutistin. Tälläkään kertaa en varmasti ollut kovin kaunista katsottavaa salilla, vaikka olinkin laittanut huulipunaa sinne mennessäni, vaan missähän ne oli lopetettuani :D ahhaha, ei ainakaan huulissa enää ;) Nyt ei tosin ripsivärit valunut pitkin poskia, sillä sitä en laittanut ;)

Ihan snadi harmitus iski siinä vaiheessa kun tajusin, että olin unohtanut pyyhkeen kotiin :/ Ei siis suihkua ja saunaa tällä kertaa, mutta so what, Filmtownin kautta himaan ja koirien kanssa lenkille. Ulkona satoi vettä, joten ehkä kukaan ei osannut yhdistää mun olevan hiestä märkä, enkä suinkaan sateen kastelema, vaikka siltä näytin ;)

Nyt olin Foreverillä, niinkuin ehkä joku tarkkasilmäinen saattoi jo rekisteröidä. Tarroja kasaan hyvän asian puolesta. Forever lahjoittaa tietyn määrän rahaa jokaisen jumppaajan käynnistä muistaakseni Lastenklinikalle. Eli hyvällä asialla ollaan :) 

Mä en ehkä kestä kun Pentti on noin komee :D No okei, ehkä mä en myöskään kestä, että kesä on täällä ja ulkona on niiiiiin kaunista taas. Katsokaa nyt tuota vihreyttä. Sateen raikas ulkoilma, ah, ihanaa. 
Tää kuvanlaatu ei tee oikeutta sille, miltä tuolla ihan oikeesti näytti. Niin nättiä. Oli pakko pysähtyä ottamaan muutama kuva.

Kotihommatkin alkaa olemaan mallillaan ja voin chillata sohvalla piakkoin. Kroppa ja pääkoppa kiittää taas tästä päivästä :) Oikein ihanaa päivää myös muille. 

15 vastausta artikkeliin ”Jalkajumppaa potenssiin 100 !”

 • Jihaa upeaa Päivi!! Kuin monta sarjaa aina kutakin liikettä siis? Pohkeet treenaat aina erikseen? No nih, jaleffaa torstaina, minkä valitsit? :)

  • Ihanaa, mun idoli Kerttu on ollut täällä taas innokkaana :) 3-4 sarjaa vedän joka liikettä. Tänään taisi lähes kaikissa tulla tuo 4 sarjaa koska ”kevyet painot” yllätti, joten joutu nostaa sitten reippahasti, että sain toistot siihen 6-8 haarukkaan. Eli eka sarja meni yleensä ”lämmitellessä” :) Elokuvaksi tuli valittua Jack Reacher, jotain äksön pätkää siis tiedossa :)

  • Jalkaa vaihtaen menee askelkyykky :) jalan vaihdon välissä en pidä taukoa, tauko tulee sit kun kummatkin jalat on pumpattu :) ;)

  • Kyllä yksi jalka kerrallaan ja vaihto toiseen. Eli tänään kahdeksan toistoa per jalka, tauko ja taas kahdeksan toistoa per jalka, tauko jne. :) Kyllä alkoi tanko kummasti painaa ja vikoja toistoja sai rutistaa ihan kunnolla :D

  • Uskon, että on vaativampi, mut tälleen kun lataan aikamoiset painot päälle (omassa mittakaavassa) niin kiva, jos ei tartte pelätä jäävänsä niiden alle. Smith on siinä mielessä turvallinen vaihtoehto :) Kuitenkin voimaviikkoina vedän aika tappiin toistot, että siinä ei oo sit paljon varaa enää kun viimeistä viedään :D

 • Nyt en osaa varmuudella sanoa paljon meni aikaa tänään, mutta yli tuntiin veny varmasti kaikkinensa :)

  • varmaan sitä luokkaa, en yleensä tuijota kelloa, mutta annan hengityksen tasaantua, teen pienet venyt ja sitten uutta kierrosta peliin ;)

 • Aivan, sama täälä, en miekään. Eriasia, jos tosiaan treeni on semmonen et esim. 30 s tauko ja uus sarja.

Kommentointi on suljettu.