Jalkautumista!

Mitä mitä mitä ihmettä taas! Joko se on hitsiläinen sentään jo sunnuntai? Mihin nämä päivät vilistää? Siis apua. Meillä on takana kuitenkin mitä mieluisin ja mukavin viikonloppu ja vielä tässä on tämä päivä aikaa nauttia :) Viikolla nautitaan sitten vähän eri tavalla.

Nythän, kun säät suosii (tai vaikka ei nyt niin aina suosikaan) taitan työmatkani fillarilla. Kyllähän siitä ihan rapsakka lenkki tulee yhdelle päivälle. Noin 10 km suuntaansa. Ei huonompi. Siinä tulee sitä aerobista ;) Puhuimme valmentajani kanssa, että veivaan nyt myös offilla aerobista sopivissa määrin. Ei jämähdä aineenvaihdunta ;)

Perjantai oli töissä muutenkin aika haipakkaa jälleen. Mukavaahan meillä oli :) Se on hyvä kun töitä riittää eikä tarvitse peukaloita pyöritellä. Meillä on hyvä porukka, hyvä tiimi. Persoonia joka lähtöön! Isoja persoonia! En itsekään ole sieltä ihan tavallisimmasta päästä kaduntallaaja, mutta eivätpä ole muutkaan.

Ortopediaa. Mitä tässä kuvassa tapahtuu? No tässä rakennellaan exfiksiä kissan jalkaan. Etujalka kirjaimellisesti katkipoikki :( Ortopedia noin yleisesti ottaen on enemmän miesten mieleen. Enkä ihmettele ollenkaan. Suurimmilta osin työ on hyvin fyysistä, mutta myös rakentamista. Pojathan tykkäävät jo pienestä pitäen rakennella asioita. Porat ja pelit sekä vehkeet ovat mieleen. Näkisittepä minkä määrän erinäisiä instrumenttejä ja vempaimia tällainen kissanjalankin korjaus vaatii. Järeet on vehkeet, vaikka eläin ei ole suuren suuri. Miehet tykkää ;)
Ja anestesiasta ja avustuksesta vastaa tällä kertaa Päivi :D

Perjantai oli meillä neidin kanssa äiti-tytär päivä :) Eli mulle yhtäkuin lepopäivä treeneistä. Lukuunottamatta sitä fillarireissua duuniin ja takas. Kotimatkalla sain käydä lähes jokaisen vuodenajan läpi 10 kilometrin matkalla. Lähtiessäni duunista satoi rakeita, maa oli valkoisenaan. Tuli räntää, tuli vettä ja lopuksi aurinko paistoi :D On tää Suomen ilmasto vaan aika extreme.

Mimmit matkalla isoon kaupunkiin, eli Helsinkiin :)

Meidän päätehtävä Helsingissä oli etsiä lahja neidin kaverille. Tyttö lähti eilen (lauantaina) viettämään yökyläsynttäreitään hyvän ystävänsä luokse. Onneksi emännällä oli tarkka visio siitä, mitä lahjaksi tulee hankkia. Äidin tehtäväksi jäi vaan kaivaa kuvetta kassalla ja pakata lahja :D Äiti on todella tarpeellinen olento. Lahja löytyikin Kampin ostoskeskuksen BRstä :) Neiti jopa itse tiesi, missä BR sijaitsee. On tullut tutuksi Helsinkikin neidille, eikä sinällään ihme, sillä iskä asuu hoodeilla :)

Kun lahja oli hankittu ja kaupassa käyty, niin suuntasimme Solana Fitness Centeriin Hakaniemeen. No mitä ihmettä me siellä tehtiin, mullahan oli lepopäivä? Mentiin tietty fiilistelee, syötiin eväitä ja minä join kahvia. Odotimme että Eini valmistuu omasta treenistään ja sai otettua brunaa pintaan solariumissa.

Evästauko :)
Ei salilla aina tarvitse ottaa niin vakavasti :D jos tuskin koskaan ;) Ainakaan Solanan porukkaa ei voi syyttää ryppyotsaisuudesta. Siellä kaikki ovat samalla viivalla. Sosiaalista bodyporukkaa. Nauruterapia taattu jokaiselle päivälle. Tervetuloa nauttimaan :)

Kun oli syöty ja naurettu tarpeeksi, suuntasimme Hakaniemen Mäccäriin. Hyi hyi hyi meitä :D Einihän on nyt kisadieetillä, joten Mäccärisafkat ovat hänen osaltaan pannassa, mutta mikäs meitä emännän kanssa olisi estänyt nauttimasta Mäccärin tarjonnasta? No ei sitten mikään! Tosin nyt täytyy kyllä sanoa, että minä en edelleenkään kaipaa ollenkaan Mäccärisafkaa tai mitään muutakaan siihen verrattavaa. Nautin siis McFlurryn, nam nam. Jäätelö uppoo aina ja onhan siinä proteiinia ;) Pikkuneiti söi ranskikset (transrasvaa, yuuuuu :/ ) mutta edelleenkään en ole niin tiukkapipo mutsi, että kieltäisin kokonaan lapseltani tällaiset normi nautinnot :) Kotona kun kuitenkin pääsääntöisesti ruoat, myös pikku emännällä, koostuu puhtaasta ravinnosta, niin yhdet ranskalaiset sinne tai tänne, hui hai hei!

Kotona oltiin juurikin aika sopivasti illan elokuvan alkamisen aikaan. Telkkarista tuli Pirates of the Caribbean. Piiiiitkä leffa oli vähän turhan pitkä jo bussissa pilkkineelle pikku ihmiselle ja siihenhän hän nukahti äidin viereen soffalle <3 rakkauspakkaus.

LAUANTAINA sitten olikin taas TREENIPÄIVÄ. Kyllä, vaikka me äidit olemmekin varsinaisia yli-ihmisiä, niin olemme myös ”itsekkäitä olentoja” hoitaessamme nuppiamme ja kroppaamme lähes päivittäin, käyttäen siihen jokusen tunnin aikaa vuorokaudesta, jossa kuitenkin on 24 tuntia joka ikinen päivä ;) Siitä ajasta olemme hereillä keskimäärin 16 tuntia, jolloin käyttäessämme noin 2 tuntia päivässä aikaa omaan itseemme jää meille vielä 14 tuntia muuhun tekemiseen. Jos kuitenkin äiti käy vielä töissä, niinkuin useimmat äidit tekevät, jää tuosta ajasta  6-7 tuntia muuhun tekemiseen. Ja jos äiti, kuten minä, tekee vielä lyhennettyä työviikkoa, jää sitä aikaa paljon paljon enemmän :)

Lauantaina kuitenkin ylitin reippaasti tuon parin tunnin käymällä pitkän kaavan mukaan Solanassa. Mennessäni pelipaikoille, törmäsin Didiin ja hänen poikaansa ja jäimme yllättäen suustamme kiinni. Pian tulikin Eini sekä Zena paikalle ja Kirmakin liittyi joukkoon iloiseen. Pitihän sitä nyt hieman vielä lätistä asiasta ja asian vierestä. Voi pojat, että meillä oli hauskaa.

Treenilaturit naamariin bussimatkalla ;)

Kuinka ollakaan, meillä kaikilla oli jalkapäivä! Einillä oli etureidet, mulla takaosasto, Zenalla taisi olla vähän sekä että. Didillä taisi olla etureidet ja myöhemmin paikalle tulleella Sigulla oli kanssa muistaakseni etureidet. Miten sattuikaan. Kaikki akat tahkosivat alapäätään :D Eli salilla jylläsi varsinainen naisenergia jalkaosastolla. Kyllä se näkyi ja kuuluikin jälleen. Ainakaan minä en säästellyt äänihuuliani tahkotessani takareisiä prässissä ;) Kiitos ja anteeksi :D

Takareisille tuli tehtyä kuusi eri liikettä. Lopuksi vielä etureidet pumppiin ja vielä ihan loppuun asti Einin avustuksella. Vatsat, suihkuun ja kahvilaan :) Uhhuh, olihan treenit ja mahtava päivä :)

Kotona oli vähän ”käsipäivä”. Aamulla ei pysynyt muna kädessä, illalla ei sitten lasikaan. No sirpaleet tuovat onnea, joten otetaan tämäkin sattuma positiivisesti :D

Mitäs sitä sitten tänään inspiroisi? Pikku neiti on ainakin lähdössä ratsastamaan, kunhan nyt ensin kotiutuu kaverisynttäreiltä. Minä ja Eini taidamme treenata… jotain, jossain, johonkin aikaan :) Ei muuta kuin oikein mukavaa sunnuntaita kaikille, teitte mitä tahansa :) Nauttikaa!

HEI NY!