Jaloilla koreasti!

No ja iltaa taas. Tässä nopeasti laitan vähän dataa tulee tästä päivästä. Ois nimittäin jo aika sulkea silmät ja antaa lihasten kasvaa, mutta mitä mä teen, tässä mä norkoilen koneella… :D Näin se menee joskus. Ei siinä muuten mitään, mutta kun kello soi kuudelta, ja pitäs vissiin jaksaa duuniinkin mennä :o just joo. Eli nukkumaan. Mutta ennen sitä:

JALKAJUMPPAA:
-prässiä isosti, huhhuh
-hack
-yhden jalan prässi
-reiden ojennus

-takareidet istuen
-takareidet Hurrissa

-vatsat vastuksella
-vatsarutistuksia tasapenkissä
-linkkuveitset

Siinä se nyt oli hyvin pelkistetysti esitettynä. Mutta voin sanoa, että TÄNÄÄNKÄÄN en päästänyt itseäni helpolla. Oli nimittäin reidet aikamoisessa pumpissa ja vähän haki askel toistaan jossain tuolla prässien välissä :D Reiden ojennuksessa otettiin loputkin luulot pois. Pikkasen pisti puhalluttaa meikäläistä, ihan vähän piti välillä nojailla reisiin :D Mutta sitä saa mitä tilaa ja mä oon tilannut aika paljon!!!!

Tässä tämä hauskan näköinen laitos. Eli HURRI, takareidet. Joo toimii ;) Mukavaa vaihtelua tavanomaisiin keinoihin. Tänään ei siis keinoja kaihdeltu, vaan laitettiin lihat liikkumaan.
Aijaa miten niin mä näytän siltä, että on ottanut vähän koville. Takana jalkajumpat ja nyt vielä jaksetaan vatsat päälle, uhhuh!
TADAA! Päivi korkokengillään. Kiitos Henry, kun annoit mun jäädä hengaa saliin ja treenaa mun t-kävelyä, joka toivottavasti vielä jokin kaunis päivä sujuukin… mutkitta :D Kyllä oli kiva tepastella :) Hmmm… taisi siinä joku vähän vanhempi herrasmies käydä kysäsee, että miten noilla muka pysyy pystyssä. Jaa, siihen minä ” Sa se! ! :D Mutta pystyssä pysyttiin, jopa aika köykäsee. Jokun horjahdus, mutta antaa nyt vielä mennä kokemattomuuden piikkiin. Ohan mulla tässä noin vuosi aikaa ;) Eli siis anatominen edestä. Vähän on vaikea itse itseään kuvata.
No tätä ei nyt voi sanoa oikein poseeraukseksi, kuhan nyt hieman antaa kuvaa siitä miltä meikäläinen näyttää koroilla :D
Ja vielä loppuun HYMYÄ!  Kyllä tästä vielä hyvä tulee ;)

Minäpä kiitän ja kumarran jälleen kerran. Ihanaa että huomenna on TAAS perjantai. Hei kuulkaas kaverit, arvaatteko että mun on ihan pikkasen vähän vaikee toteuttaa mun nelijakoista ohjelmaani. Huoh, mä en kestä kolmea treenitöntä päivää, mä en vaaaaaan niin kestä, mut no… okkei Salla sentäs anto mulle luvan, että JOS on IHAN PAKKO, niin mene sit tekee vaikka jotain kuntopiiri tyyppistä :D No katotaan, jos sitten sunnuntaina piiri pieni pyörisi Let´s Go Centerissä :D Huomenna kuitenkin heiluu rauta entiseen malliin, se on vissi ;)

2 vastausta artikkeliin ”Jaloilla koreasti!”

  • HYVÄ Päivi, asenne on niin kohillaan, helepola ei päästetä, NEVER!! Tsemppistä tilauksiisi jatkossakin!! :) Sitä saa mitä tilaa, jeah!!! :)

  • Mä en edes hokannut, että on kegät jalassa, on vissiin ihan normaalia, että korkkareissa salilla mennään :) mäkin oon vaan niissä salilla…

Kommentointi on suljettu.