Jassooooo

Nonnih, kaikkea on ehtinyt tapahtumaan taas pienessä ajassa. Se miksi en ole ”roikkunut” täällä muutamaan päivää johtunee siitä, että on ollut paljon tekemistä ja siitä, että olen kerrankin päättänyt panostaa hieman kotihommiin :) Olen ollut tytön kanssa… ja töissä… ja puuhastellut kotona. Huomenna olisi jälleen tarkoitus suunnata nokka kohti salia. Ehei, en ole unohtanut treenaamista, vaikka päivityksiä ei ole tullut tehtyä nyt ihan niin taajaan.

Ihmettelen jälleen tässä ääneen, miten jotkut ihmiset jaksavat olla niin ripustautuneita joihinkin ihmisiin, eksiinsä jne. Eikö olisi oikeesti aika elää omaa elämää ja olla piittaamatta toisten asioista. Tuskin se piittaaminen on vilpitöntä empatiaa, se on vaan jotain oman riippuvuussuhteen ylläpitämistä. Ärh, ”lähipiirissä” palloilee yksi tällainen ja vaikka kuinka yritän olla ajattelematta asiaa ja vaikka kuinka olen tolkuttanut itselleni, että hänellä se vika päässä on jos jollain… niin silti se ärsyttää, ärh ja murh. No… joku kaunis päivä unohdan koko ihmisen olemassa olon, hope so!

No se siitä, oli vain pakko tuulettaa ajatuksia jälleen. Muuten oikeinkin hyvä fiilis, hassuja tapahtumia tällekin päivälle, kuten esim. muo pyydettiin kaiketi treffeille lauantaina ;) Uskoisin, että kyseessä voisi olla jonkin sortin treffit, no jos menemme ulos syömään ja elokuviin… niin ehkä voin ainakin pitää niitä treffeinä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään uusi tuttavuus, uuuuuu, pidän taas salaisuuden verhoja edessä. Eipä sitä kannata alkaa huutelee, ennenkuin on huudeltavaa… sitä paitsi joku voi saada vielä näppylöitä ;)

Jetsulleen, mutta nyt… taidan jytkästä hiusvärit päähän. Pikkuneidille iski joku siivousvimma, oho… no siivoilkoon, ei mulla mitään sitä vastaankaan ole :D Tänään tein pitkästä pitkästä piiiitkästä aikaa niinkin perinteistä kotiruokaa kuin makaronilaatikkoa ja tyttö sanoi ”Oli hyvää, tää oli ihan maailman parasta makaronilaatikkoa” :)