Jeba jeba :)

Viikko se vaan vääjäämättä etenee :) No mikäs tässä. Mukavaa on ollut! Ihanaa kun voin sanoa näin :)

Eilen tuli käytyä kahvittelemassa kaverin kanssa Helsingissä ja ruokakaupaksikin valitsin Kampin ostoskeskuksen K-Kaupan :) Sieltä tarttui matkaan lähinnä dieettikamaa, mutta myös pikku emännälle ruokaa :) Meillähän edelleen VAIN minä olen dieetillä, ei kukaan muu :D Ja kyllähän tuo dieetti tuntuu purevankin. Jos miettii että dieetille lähdettiin reilu kahdeksankympin lukemista, niin jo tähän mennessä painoa on pudonnut kuusi kiloa :D uskomatonta ;) Ei ihme että joutuu nykimään housuja ylöspäin, eikä takitkaan kirraa enää ihan samalla tavalla. Hyvä vai huono? Noooooh, toivotaan, että paino lähtee vain siitä turhasta eikä mun vaivoin kasvattamista lihaksistani :D

Koska mun dieetti on edennyt odotetulla tavalla, ehkä jopa hyvin voisi sanoa, niin valmentaja lupaili mulle EHKÄ ”vapaata” jouluaattoa. Mitä sillä sitten tarkoitetaan, en varmuudella tiedä, mutta voisin kuvitella, että saisin nauttia jouluruokaa dieettiruoan tilalla :) Noooh, katsoo nyt, ryhdynkö siihen, vaikka luvan saisinkin. Ehkä sitä voisi vähän laatikoita maistella :) Ja ehkä jos joulupiparin sais niin ois aika joulu :) hihi.

Nythän mulla alkoi sitten niin kutsuttu kevyt kierto. Eli salilla pudotellaan ihan reippaasti painoja. Teen kevyesti (juu juu! yritän yritän!) etsien sitä hyvää tuntumaa. Mielestäni onnistuin tänään ETUREISITREENISSÄNI pysymään kevyehköllä linjalla. Tuntuma oli hyvä. Sarjat suht pitkiä ja tein sarjoja neljä per liike, paitsi bulgarialaisessa kyykyssä. Tänään on nähtävästi ollut monella etureisi / jalkapäivä, mitä nyt on facebook statuksia tullut seurattua. Wuhuu muuten, facebookista puheenollen, olen saanut ”fanisivuilleni” 90 seuraajaa. Vähän huippua! Kiitos teille kaikille kiinnostuneille. Ja tänne blogiinkin on ilmestynyt uusia lukijoita. Lämpimästi tervetuloa. Toivottavasti viihdytte :)

On se jännä, että vaikka mimmi kutistuu, niin tavallaan kasvaa. Niinpä. Silmänlumettahan tässä on mukana myös. Lähtee pehmeys päältä, niin kiree lihas näyttää isommalta :) Hienoa :D Koska kyl mun on nyt pakko väittää, että mun reidet näyttää isommalta kuin jokunen kuva takaperin, jolloin oli enemmän pehmeetä päällä :D Näin se menee, näinhän sen kuuluu mennä?!?!?!?!? Eikö?

ETUREIDET JA VATSA

– reiden ojennus
– levee kyykky smith
– bulgarialainen kyykky
– prässi
– hack

– vatsat vastuksella
– vinot vastsat vastuksella (Rotary Torso laite, en tykkää :p)
– vatsat pallon päällä 

Selän avausta pilates rullalla ja ah, saunaan :) Me like! Loisto fiilis jälleen. Ei haitannut pieni tihkutuskaan kotimatkalla… ei vaikka eilen jo vähän lupaili lunta, mutta tänään sekin vähän oli kadonnut. Noh, kyllä sitä varmaan vielä ehtii tulla ;)

Salille oli ilmestynyt uusi jumppapallo. Niin heiveröiseltä se näytti, että oli pakko tarkastaa sen kantavuus :D No kyllähän sen pitäisi meikäläistä kannatella ja no, en mä sitä ainakaan puhki saanut :D Hyvä niin ;)

Kun sitten olin saunasta päässyt ja jälkihikeäni siinä ”kärsin”, join vielä kahvit aulassa. Salin ”bossi” Marjaana tuli juttelemaan ja kyselemään kuulumisia. Ihanaa kun ihmiset on hengessä mukana. Vitsi, ette kuulkaa arvaakkaan kuinka paljon siitä saan tsemppihenkeä ja potkua jokaiseen päivään ja treeniin :) Jokainen hymykin salilla on niin mieltä lämmittävä :) Puhuimme Marjaanan kanssa muun muossa pian Varistoon aukeavasta Crossfit salista. Siitä olenkin maininnut jo aikaisemmin, että tosiaan tammikuussa Forever Varistoon avataan Crossfit sali ja sinne on mahdollista ilmoittautua käsittääkseni jo nyt. Erilaisia kursseja on tulossa. Niistä varmasti lisää myöhemmin :) MÄ ainakin haluan päästä kokeilee ;) todellakin!!!! Mikä tilaisuus hei, omalle salille Crossfittiä, siistii :)

Ihana jouluradio on auennut taas adventtina :) <3 Nyt alkoi täälläkin joululaulut pauhaamaan. Juh, kyllä tässä ihan snadisti meinaa tämänkin jäykkiksen mielen vallata joulufiilis. Vaikka edelleenkin väitän etten ole mikään jouluhössöttäjä, niin kyllä mä silti joulusta tykkään. Nyt varsinkin kun on omaa jälkikasvua, niin joulu on saanut ihan uuden ulottuvuuden.

Ei kait tässä tällä erää taasen muuta. Nauttikaa! Kuunnelkaa joululauluja, polttakaa kynttilöitä. Ne jotka voivat, nauttikaa jouluherkuista; glögiä, pipareita, torttuja jne. :) Nam nam. Tänä jouluna mä vain haaveilen niistä, mutta ei se mitään. Ollaan kuulolla! HEI NY!