Jee perjantai jee!

Jumppaterkuin jälleen. Takana oikein onnistunut päivä, sekä töiden, että muidenkin hommien osalta. Unohtamatta tietenkään treeniä ;) Töissä riitti vilskettä just sopivasti ja laadukasta huumoria ehkä vähän liikaakin :D Eli vatsalihastreeniä on tehty jo duunissa, nauramalla taasen vatsapalat krampissa :D

Töistä porhalsin suoraan kotiin. Oi mikä ihana auringonpaiste oli ilahduttamassa muo sekä dogeja kun lähdimme kiertämään meidän pururataa. Iso ukko kirmasi kuin mikäkin villivarsa, taitaa olla herrallakin hieman kevättä rinnassa :)

Kotona välipala naamaan, hieman kahvia ja blogien selausta. Treenikamppeet kasaan ja salia kohden. Mutta sitä ennen kaarsin postin kautta, SILLÄ MUN FITNESS TUKUN TILAUS OLI SAAPUNUT! WUHUU, mulla on siis tänään joulu :) Vähän reilu kuuden kilon loota oli siellä odottamassa, jei.

TÄNÄÄN oli vuorossaan TAKAREIDET. Armoa ei tunnettu. Tänään ei fiiliksestä ollut puutetta. Nyt annettiin koiville kyytiä. Jossain välissä puhallutti niin hemmetisti. Oli hetkittäin jopa hieman epäuskoinen olo, että hemmetti, koville ottaa, mutta periksi ei anneta. Kameralle olisi varmasti taltioitunut tänään vuosisadan puntti-ilmeet :D

-takareidet istuen
-takareidet reiden ojennuskojeessa seisten (kysykää vaan, mä voin yrittää selittää :D)
-SJMV (uhhuh, tässä kyllä kysyttiin jo sitä pääkoppaa leikkiin mukaan viimeisillä toistoilla !)
-jalkaprässi (vähän etureiskatkin sai osumaa tässä, polte oli kutakuinkin sen laatuista että oli hieman jopa hankala kyykistyä. Enkkapainoilla ja sarjoilla runttasin menemään)
-ja vielä takareisien pumppailua istuen

-vatsat voimapyörällä
-ylävartalokiertoja tangolla
-vatsoja taljassa (tää ei oo niin mun liike, mä en joko a) osaa tai b) tää ei vaan sovi mulle tuntuma ihan hukassa :p

Sitten saunaan ja Filmtownin kautta himaan. Tänään katseluvuoroaan odottaa The Words, Pariisin sanat. Kattellaan. Ainakin on kehuttu, mutta sehän ei vielä lupaa mitään ;) Meitsi, tiukka leffakriitikko, sanon kyllä mielipiteeni, halusitte tai ette :D

Siinä se kyykkii, reidet tulessa.
Come to mama. Meitsin paketti!
Nyt on lisäravinnetta ym. sälää vähäksi aikaa. Mihin mä taas nää kaikki tungen. No pitääks astiakaapissa olla astioita? Ei, siellä voi ihan hyvin olla lisäravinteita, joten kahvikupit sai just häädön!

Tänään on taas liikuttu hieman syvissä vesissä. Niin paljon tässä matkan varrella on saanut törmätä, kuulla, huomata miten koville tämä laji monilla ottaa. Joskus sitä pysähtyy miettimään itsekin, että miten tässä vielä itelleen käy. Tällä hetkellähän fiilis on mitä mahtavin, draivi on kova, määränpää on selvä ja tekemisen meininkiä ei puutu. Kuitenkin hirvittää ajatus fyysisestä ja henkisestä loppuunpalamisesta ym. lieveilmiöistä mitä tässä lajissa paljon tavataan. Nyt jos joku kysyy, että miksi sä sitten teet tota, niin siihen on hyvin yksinkertainen vastaus KOSKA MÄ DIGGAAN TÄSTÄ NIIN SIKANA! On kuitenkin hyvä tiedostaa myös ne ikävät puolet, jos ei pidä itsestään huolta. Bongasin yhden seuraamani henkilön blogista tämän http://infitnessandinhell.blogspot.ca/2013/02/metabolinen-tuho.html?m=1 Siinä on taas hiukan sulateltavaa. Tämän kaltaisia tarinoita tulee vastaan jatkuvasti. Tyhmähän sitä olisi, jos ei pysähtyisi miettimään näitä asioita! Voin vain toivoa, että minä en kuulu siihen 70% jolle tämä laji ei sitten alun alkujaankaan olisi sopinut :( Toivottavasti kuulun siihen selkeeseen vähemmistöön jonka kroppa ja pää kestää tämän kaiken!

Ja palataanhan taas takaisin maanpinnalle :) Nyt lähtee leffa pyörii ja mä aijon nauttia täysin siemauksin tästä omasta rauhasta.  Mukavaa iltaa myös teille :) Treenaillaan!

5 vastausta artikkeliin ”Jee perjantai jee!”

  • JES JES Päivi, olihan sielläki paukutettu menemään oikein KUNNOLA!! Takareidet ja peppu kiittää!! Millanen filmioli muute? :) Juu, ei kannata liikaa stressata toisten diettikokemuksista, loppuunpalamisista ym. Omaa kroppaa kuunnellen etenet, ja uskon, että oot fiksu, ja osaat kuunnella kehon signaaleja, ja kyseenalaistaa jos joku ei tunnu itselle sopivalta ym.

    • Yritän kovasti pitää ns. järjen kädessä. Olen vaan niin kovin pedantti tyyppi, että jos johonkin ryhdyn, vien sen loppuun asti. Luonto ei annna periksi löysätä, vaikka joskus ehkä syytä olisi. Tosin tätäkin puolta voi itsessään harjoittaa ja itse asiassa olen jonkin verran oppinut olemaan vähemmän ankara itseäni kohtaan. Joskus on ihan hyvä vaan olla :) Silti sitä miettii kaikenlaista ja itse asiassa varmasti ihan hyväkin miettiä. Olen kuitenkin toiveikas, että kaikki menee hyvin :)

    • Hahaa, noissa valkoisissa purkeissa on valkoista jauhetta. Toisessa on L-glutamiinia ja toisessa BCAA:ta :) Riittää vähäksi aikaa!

Kommentointi on suljettu.