Jei, jei, jei ja vielä kerran jei!

No kyllähän tuli tuuletettua. No on ihan hyvä fiilis. Viikonloppu on alkanut, olemme pitäneet leffailtaa, syöneet mukavasti ja ihan vähän herkutelleet (minä maissinaksuilla, uuuu jeee, aijon pitää linjaani siinä, että nyt on herkut pannassa). Huomenna on tiedossa pienimuotoinen sukuloimistilaisuus tässä kotosalla, onhan kuitenkin äitienpäivä tulollaan ja kaikenlaista. (voipi olla, että joudun vähän maistamaan äitienpäiväkakkua, voi harmi :D) Pääsin töistä ajoissa lähtemään… ja ehdimme mukavasti käymään kaupoilla, ostamassa muun muossa mun pikku neidille oikeinkin mieluisan yllärin, jonka hän saapi huomenna. Täällä on salettiin ilo ylimmillään, voi sitä hymyn määrää…se on ehkä parasta äidille :)

Huomenna aamusta heti jumppaan, edelleen aijon tehdä töitä, jotta rasva palaa ja kesällä voin chillaa bikineissä kevein mielin :) Onneksi työmaa ei ole mahdoton, onneksi… Ju… no jos jostain tosiaan voin olla tyytyväinen / ylpeä itsessäni, niin ainakin siitä, että olen pitänyt peruskunnostani huolta. Aina on parannettavaa, kuten niin monet kerrat olen todennut… Mutta hyvällä mallilla ollaan… Ja kun minä päätän jotain, toteutan sen. Aivan kuten päätin juosta puolimaratonin, niin myös juoksin… ja kahteen kertaan, ettei jäänyt itselleen eikä muillekaan epäselväksi, kykenenkö ;) Itsensä haastaminen on just ihaninta.

Mutta nyt tuossa hikoillaan niskaan. Koirat kaipaa ulos… ja vettä sataa. Lämmintä on kun kulkee käsi kädessä :) Fiilistelemään siis… sateeseen :) Taasen elämä maistuu aika mukavalta!!!!