Jei!

Nyt on aika käydä nukkumaan, jotta aamulla jaksaa nousta aikaisin töihin. Ihan ihmeellinen fiilis, en muista koska viimeksi olisin ollut lauantaina töissä :O Nooooh, ei muo haittaa lainkaan, kyllähän tämän sairausloman (mahtavat kaksi päivää) jälkeen tekeekin jo mieli mennä töihin. Sitä paitsi nyt alkaa olo olemaan sitä luokkaa, että jumppatunnillekin uskaltaudun jo sunnuntaina, jee.

Ja löytyihän ne vihuliaiset liikuntasetelitkin. Sieltä ne löytyi, mistä olin kolme neljä kertaa etsinyt jo aikaisemmin. Pitää vain ottaa silmä käteen, niin johan alkaa löytyy. Hitsiläinen, että olenkin niitä etsinyt. Nyt voimme ehkä vihdoin ja viimein toteuttaa suunnittelemamme spa reissun :) ois aika jeesh!

Naapurit ovat sitten päättäneet pitää oikein kunnon bileet. Aikamoista meteliä. Tässähän tuntee itsensä aika vanhaksi, kun alkaa sieppaa naapureiden kotibileet :D Noooh, ei nyt vielä niin paljon, että menisin sanomaan… hih.

Katsastin juuri leffalippunikin. Nyt tulee kiire elokuviin. Kaksi lippua vanhenee 2.5.10. Apua… No ainakin on hyvä syy lähteä viettämään laatuaikaa ihan kahden… tai sitten menen tytön kanssa. Ihan kuin vain, mukavaa tulee olemaan.

No josko sitä nyt kävisi sitten nukkumaan. Eipä tässä juuri ole mitään sanottavaa enää tältä päivältä. Mukava päivä takana, jälleen kerran. Viime yönä nukuimme jälleen käsi kädessä, joten ehkä nappaan tuota nytkin kädestä kii ja matkustamme höyhensaarille. Ilmainen matka :D