Johan on markkinat!


Otsikko kyllä sopii nyt muutamaankin asiaan! Nimittäin meillä oli kuin olikin niin kutsutut Vappumarkkinat tässä ”meidän kylillä” eli Myyrmäessä perinteisesti. Sää ei suosinut tällä kertaa markkinaväkeä ja mekin lähdimme kotiin ihan sen vuoksi, että vettä tihkutti niskaan ja meinasi tulla  kylmä :(

Kuten kuvasta näkyy, meillä vietetään vappua ja joulua samaan aikaan ja jos nyt vähän pääsiäistäkin siinä sivussa. Joka päivä voi olla juhlapäivä, kun siitä tekee sellaisen :) Hihi!
Markkinahumua :)

Makkaraa, mehua, kahvia ja räiskäleitä :) Nam nam. Perus torimeininki. Vaikka vettä vähän vihmotti, niin ei se ainakaan meidän tunnelmaa latistanut :)

Mutta johan nyt on markkinat! Munkin on nyt pakko ottaa kantaa tähän viime päivinä ihmisiä kuohuttaneeseen uutiseen, jossa tosiaan perheenäidistä, joka treenaa pitääkseen itsensä hyvässä fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, neljä kertaa viikossa kuntosalilla, oli tehty lastensuojeluilmoitus. Joka kerta tuo jaksaa pöyristyttää muo ihan yhtä paljon, mietin sitä sitten kuinka paljon tahansa, niin en voi käsittää mikä on voinut olla ilmoittajan motiivi. Mikä muu kuin kateus, katkeruus, tyytymättömyys omaan elämään, omaan kroppaan, omaan perheeseen? Katkeruus ja kateus siitä, että joku jaksaa, pystyy, haluaa toimia esimerkillisesti? Tai sitten ilmoittaja on joku hyvin kypsässä iässä oleva henkilö, jolle naisten salitreenaaminen on aina yhtä kuin kehonrakennus, hormooneineen päivineen ja tätä kautta alkanut epäilemään äidin mielenterveyttä tai jotain sinnepäin. Täysin käsittämätöntä joka tapauksessa, ajattelee asiaa nyt miltä kantilta tahansa. Fiinun blogitekstitkin huokuvat ihan normaalia lapsiperheen arkea, ainut lisämauste on salitreeni, josta on tehty nyt SE JUTTU!

Eli lastensuojeluilmoitusta odotellessa :D Minähän kuitenkin laitan Fiinuakin paremmaksi. Treenaan keskimäärin VIISI (5) kertaa viikossa, käyttäen joka kertaan noin KAKSI (2) tuntia aikaa! Ja tätä on jatkunut jo MONTA VUOTTA putkeen. Jostain kumman syystä, lapseni voi edelleen hyvin, on tasapainoinen nuori naisenalku. Jostain kumman syystä myös MINÄ eli ÄITI voin hemmetin hyvin ja olen tyytyväisempi elämääni kuin ehkä ikinä koskaan milloinkaan olen ollut! Mutta eiköhän sieltä joku anonyymi löydy joka on ”aidosti” huolissaan tästä tilanteesta. Johan joku aikoinaan lähestyi minua viestillä, jossa sääli lastani :D ja anonyymina tietysti ;) Niin ettei vaan missään nimessä käy ilmi, kuka siellä toisessa päässä kirjoittelee :D Niin ja onhan joku anonyymi ollut huolissaan myös mun koirien kynsien pituudesta ja sellaista kaikkea pientä :D Mistähän sitä ihmiset eivät olisi huolissaan. No jos nyt vaikka ensin käyttäisivät sen huolestumiseen menevän energiansa siihen oman elämän järjestykseen laittamiseen ;) Ehkä sitä kautta toisten elämä huolestuttaisi huomattavasti vähemmän :D

Mutta Fiinuhan on tässä ihan selkeesti joutunut todellä ikävän kiusan kohteeksi. Ei ole lastensuojelulla varmasti kahta sanaa sanottavana kun asiaa ”tutkivat”. Korkeintaan heitä harmittaa todella paljon, että joku urpo on teettänyt heillä täysin tarpeetonta työtä. Koska työtähän he vain tekevät. Jokaiseen ilmoitukseen on reagoitava, vaikka se kuulostaisi lähtökohtaisestikin täysin naurettavalta. Mutta näin se menee. Tuota ilmoitustahan voisi melkein jo verrata hätäkeskukseen tehtyyn pilapuheluun.

Asemalla lämmittelemässä. Hurrrrrrrjaaaaaa ;)

Me ollaan hyvä tiimi! Meidän tiimistä ei rakkautta puutu ja se muistetaan myös näyttää ja sanoa päivittäin useita kertoja.
Markkinoilta sattui löytymään käsityönä tehty savimuki mun nimellä varustettuna. Pakkohan se oli ostaa :)

Ja palatakseni vielä hetkeksi tuohon aiheeseen lastensuojeluilmoitus äidin treenaamisesta, niin sen verran pahasti se suivaannutti minutkin, että perustinpa sitten FACEBOOK RYHMÄN MUTSIT TREENAA! Nyt kaikki äidit tai äidinmieliset liittykää sinne ja jakakaa treenikokemuksianne, vinkkejä, ajatuksia, ihan mitä vain liikunnan saralta ja/ tai ravinnosta. Olkoot lajinne mikä tahansa, antaa palaa :) Jos nyt joku miettii, miksi tämä kolahti näin erityisen kovasti minuun, niin juu, kyllä se kolahti juurikin sen vuoksi, että tämän ilmoituksen kohde olisin ihan yhtä hyvin voinut olla minä, jonkun anonyymin puolesta. Anonyymin, joka ei oikeasti tiedä mun elämästä hölkäsen pöläystäkään! Arvoisat blogien lukijat ja seuraajat, on kuitenkin aina hyvä pitää mielessä, että jos joku pitää treeniblogia, lifestyleblogia, käsityöblogia, laihdutusblogia, ruokablogia tai ihan mitä tahansa muuta blogia, niin eihän se nyt herranen aika sentään tarkoita sitä, etteikö hänen elämäänsä mahtuisi mitään muuta kuin se ruoka, käsityöt, treeni tai laihdutus!!!! Varmasti meistä kuitenkin suurin osa tekee ihan niitä arkisia juttuja suurimman osan vuorokaudesta, pesee pyykkiä, tekee ruokaa, siivoaa, hoitaa lapsia ja / tai lemmikeitä, käyvät töissä jne.

Markkinoilta tarttui matkaan myös ihan yli hyvää nougaata :) Aika jänniä makuyhdistelmiä, mutta kaikki oli todella mieluisia :) Ei pöllömpi hankinta. Tällaista en ollutkaan aikaisemmin syönyt.
Ja hiivaton ruisleipä. Eipä se silti mun masulle sopinut. Menin syömään tuota muutaman palan ja seuraavana päivänä oli vatsanseutu kuin jalkapallo. Eli joo, edelleenkään ruisleipä ei sovi mulle :/

Mitäs muuta tuohon markkinapäivään mahtuikaan. No mitäs muuta kuin salia tietysti. Tässäkin nyt huomionarvoinen asia, mä tein muutakin kuin kävin salilla. Mä olin myös se äiti :) joka antaa aikaansa lapselleen ja nauttii yhdessä tekemisen ilosta. Mutta siitä huolimatta, käyn salilla, edelleenkin vain ja jatkossakin, todellakin! Mulle on ihan sama mitä joku muu asiasta ajattelee ;) uskon kuitenkin, että suurin osa arvostaa!

Pikkasen sitten tuo vesisade koveni juuri silloin kun nappasin tsygän alle ja lähdin sotkemaan kohti kuntosalia. No ei ole sellaista syytä, minkä varjolla voisin jättää treenit väliin. Ei ainakaan vesisade tai mikään muukaan epämieluisa sääilmiö. Ei siinä, nokka kohti salia vain.

Ulkohousut jäivät roikkumaan kaapin ulkopuolelle. Mukavastihan ne siinä kuivasi. Omat treenipökät kuivasin föönillä, kastuin nimittäin läpi märäksi :D Haittasiko menoa? No ei todella haitannut.

Markkinapäivä oli oikein mieluisa. Mukavaa oli monellakin tapaa. Kun elämä on mukavaa, se on mukavaa ja siitä tulee nauttia häpeilemättä. Kyllä jokaisen elämään mahtuu niitä alamäkiäkin, mutta koskaan ei pidä jäädä tuleen makaamaan. Elämä on juuri niin ihanaa tai inhottavaa kuin siitä itse tekee ;) Älkäämme antako siis ainakaan kenenkään ulkopuolisen varjostaa omaa onneamme. Mutsit treenaa jatkossakin :) Todellakin!

HEI NY!

Takana hyvät treenit, silloin on hyvä hymyillä jälleen. Näin se menee!
Sitten palkkaria nassuun :)