Joulu tuli ja se meni :)

Heipä hei. Hengissä ollaan, vaikka ihan pieni postaustauko tähän nyt väkisinkin tulla tupsahti. Voin kertoa, että joulunalusaika oli hiukka kiireistä, kun pukkasi jos jonkinmoista kissanristiäistä siihen väliin ja treenatakin piti ehtiä sekä duunissa käydä. Jostain on tingittävä ja joo, tällä kertaa se oli bloggaaminen ;)

Mutta nyt on joulusta selvitty, huhhuh ja voi taas hissuksiin palata normi arkeen, jee. Meillä aatto meni hyvin rauhallisissa merkeissä, ihan kotioloissa. Vanhukset kävivät kylässä, syömässä ja lahjoja aukomassa :) muuten olimmekin tyttären kanssa ihan kahden <3 Mikäs sen mukavampaa. Kävimme koirien kanssa kävelemässä ja makoilimme sohvalla saman peiton alla. Chilliä menoa. Sellaista sen kuuluukin olla, ei stressiä ;) Ja meillä muuten vietettiin, eli siis minä vietin, täysin raittiin joulun!

Mitään lahjoja en odottanut saavani, en ollut toivonut kuin palohälytintä, kun mutsi ja faija kuumotti, että mitä mä haluan :D No palohälyttimen sainkin ja se on nyt hienosti :D asennettunakin. Mutta tulipahan sitten ihan yllärilahjojakin. Kiitos kovasti niistä :) Yksi oikein oikein mieluisa ja magee lahja tuli broidin perheeltä, nimittäin smoothie kone ;) Erittäin kätevä blenderi, jossa drinksun voi tehdä suoraan juomapulloon. Blederi tuli tarpeeseen, sillä edellinen olikin mennyt jo aikaa sitten rikki. Ja sitten tuli kynttilöitä, ihanaiset pehmosukat, vähän rahaa, suklaata ja ja ja ja… Kiitos kiitos :) Mitään en toivonut, mutta paljon sain.

Mekin saimme kuin saimmekin tyttären kanssa kaikki joululahjat ajallaan valmiiksi ja toimitettuakin. Toivottavasti saajat ovat ilahtuneet kättemme töistä ;) hih. Tytärhän tämän askartelun hyvin pitkälti itsenäisesti hoiti, siitä pisteet hänelle! Ja mikä hienointa, hän oli aivan innoissaan tekemässä näitä lahjoja.

Ennen joulua tulikin treenattua oikein urakalla Solanassa :) Kyllä siellä aina vaan niin hyvin viihtyy. Solanaan on tulossa myös uusia laitteita ja niitä tietysti ihan kuumotuksissamme odotamme :) Mikä olisikaan bodarista jännempää, kuin päästä uuden laitteen kimppuun :D Joo-o, on tää kuulkaa jännä laji :D

Nyt joulun jälkeen polkasin kuitenkin fillarilla tuohon lähisalille Foreveriin. Ei kuulkaa ollut tungosta ei :D Ilmeisesti ihmiset voivat vielä paksusti kotonaan ja kohta se ryysis sitten alkaa kun vuosi vaihtuu. Jälleen kerran kaikki tekevät uuden vuoden lupauksen ja päättävät jälleen kerran alkaa treenaamaan ja laihduttamaan ja ja ja ja … tätä kulta-aikaa saleilla kestääkin sitten ehkä sinne helmikuun loppupuolelle… tsägällä ja sitten hiljenee jälleen. Kuntosalien puolestahan se on aivan mahtavaa, mutta tällaisen tapabodarin silmin tuo aika on suoraan helvetistä. Kun ei sekaan meinaa mahtua, yyyyyh. Mä yritän kestää ja käyttäytyä säädyllisesti, olkoot se mun uuden vuoden lupaukseni :D :D :D

Ja meidän pikku emäntä täytti sitten 11 vuotta. Voi jee, ei ole enää mikään pikku vauva ei ole ei. Just tuossa taannoin salilla puhuimme yhden kaverin kanssa, että ihan oikeesti, voiko kukaan rehellisesti väittää, että tuo vauva aika olisi jotenkin ihanaa???? Tulimme siihen tulokseen, että alle kaksivuotiaasta lapsesta ei ole juuri iloa, pelkästään vaivaa. Onhan ne joo ihan suloisia ja söpöjä ja ja ja kaikkee. Mutta hittolainen kun et voi selkääsi kääntää tai vessassa käydä, niin ettei tarvitsisi olla haukkana tsiigaamassa perään. Juu, ei enää vauvoja meille. Tämän olen ehkä saattanut sanoa joskus aikaisemminkin :D Meidän emäntä on ainakin aivan ihana juuri nyt, kun hän ei ole enää ihan pieni. Tottakai ikään kuuluvia kasvukipuja käydään täälläkin läpi, mutta pääsääntöisesti meillä on erittäin hauskaa keskenämme :) Ja mikä parasta, itsekään ei ole ihan ikäloppu siinä vaiheessa kun tyttö on jo iso ;)

Eli kaiken kaikkiaan meillä on ollut oikein mielekäs joulu kaikkinensa. Hommat sujui ja meni juurikin niin kuin olin toivonutkin. Ilman suurempaa stressiä, itse asiassa en ottanut lainkaan stressiä koko joulusta. Kotona on tullut möllötettyä ja ihanaisesta talvisäästäkin on tullut nautittua sopivassa määrin. Oikeastaan aivan mahtavaa, että saimme valkean joulun. Viime vuonnahan sitä ei ollut. Viime joulu oli muutenkin hyvin erilainen, koska olin kisadieetillä, tosin itse joulun viettoon  se ei juurikaan vaikuttanut.

En nyt lähde kertaamaan menneitä treenejä. TÄNÄÄN kuitenkin tempasin OLKAPÄÄ-OJENTAJATREENIN. Pumppasin vielä etureidet treenin päätteeksi. Edelleen focus on reisien ja peffan kasvatuksessa. Ne on tarkoitus kasvattaa lihaksella eikä läskillä.

 • pystypunnerrus smith pyramidisarja
 • vipunostot sivulle kp supersarjoja
 • viparit sivulle kp pudotussarja
 • pystysoutu taljassa ja tangolla leveä ote
 • viparit eteen taljassa
 • 1 käden viparit taljassa
 • pushdown taljassa
 • kapee penkki
 • istuen dippi koneessa
 • reiden ojennus istuen 200 toiston setti
 • reisien loitonnus koneessa

Tulihan siinä vähän pumpattua. Päälle vielä hieman poseharjoittelua ja selän rullailua. Joo, semmosta siis tänään. Huomenna sitten lisää, jos vain kunto sallii. Sen verran ärhäkkäästi meinaa flunssa pukkaa päälle, että katsotaan. Periksi en aijo taudille antaa, viimeiseen asti taistelen ja sivuutan koko homman ;) Hitto mun vapaa-aikaa eli siis toisin sanottuna tehokasta treeniaikaa ei nyt mikään flunssa saa tulla pilaamaan, perkule!

Näillä mennään ja jatketaan viikkoa eteenpäin. Ollaan hei kuulolla taas. Ehkä vähän taas taajempaan tahtiin yritän postailla. Nauttikaa ja treenatkaa. Älkää antako joulun mennä kirjaimellisesti läskiksi ;)

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 090
Ihanaa, salilla jälleen. Joulu on ohi ja arki alkaa :) Nam!
Puhelinkuvat2014 093
Pukuhuonepose. Reiden rakennusprokkis jatkuu ja jatkuu :)
Puhelinkuvat2014 096
Kyllä sinne pikku hiljaa alkaa palikkaa muodostumaan. Liikaa sitä ei ole, eikä varmasti ihan helpolla tule.
Puhelinkuvat2014 087
Hyvää syntymäpäivää mun pienelle emännälle <3 Rakas, rakkaampi, rakkain :)
Puhelinkuvat2014 069
Jouluaaton torttutehtailija :)
Puhelinkuvat2014 071
Meidän ”joulukuusi” eli cd teline :)
Puhelinkuvat2014 052
Treenit takana, matkalla kotiin. Ennen joulua :)
Puhelinkuvat2014 040
Hihii, meidän salin (Solanan) super söpön pariskunnan yli söpö bitbull pentu Lara.
Puhelinkuvat2014 042
Tällaistakin on ehditty tekemään tässä joulun tienoilla :) Vähän uutta väriä ihoon. Tyttären isä asialla :)
Puhelinkuvat2014 031
Solanan Joulupossu ja Joulukuusi :D