Joulu tulla jollottaa …

Niin kyllähän se nyt on vaan väistämätön tosiasia, että se joulu on ihan just TAAS täällä. Siis aatella millä nopeudella vuosi on taas vierähtänyt, siis valonnopeudella. Siltä se ainakin tuntuu. No niinhän ne ihmiset väittää, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin vain aika kiitää :/ Pelottavaa… tavallaan :o

Ihan täysin laakereillani en ole tänäänkään maannut, vaikka pitkään makasinkin. No en ees kehtaa teille kertoa koska mä kampesin sängystä ylös, sillä joku voisi saada siitä jonkin sortin slaagin. Oli miten oli, heräsin lopulta! Ei muuta kuin koirat matkaan mukaan ja lenkille. Siinä saattoi joku katsoa pitkään, että milläs jalalla tuo nainen on tänään herännyt, kun sellaisella raivolla paineltiin menemään. No en ainakaan väärällä, vaan nopeella jalalla! Tarkoitushan on saada sykkeet kohoamaan ja läski palamaan. Eikö?

Sitten ihanainen munatattaripuuro ja yksi kokonainen muna naamaan, nam nam. Ja tietty kahvia. Pientä jouluaskartelua, nimittäin piparien koristelua. Mulla on ollut aina tapana tehdä jotain itse läheisille, mä en lähde siihen lahjaralliin.  Nyt varsinkin, kun energiaa palaa aika paljon tähän fitness touhuun, niin en todella ole ajatellut ottaa yhtään ylimääräistä stressiä tästäkään joulusta. Mutta mä tykkään puuhastella, tehdä itse. Mun mielestä se on mukavaa ja itse ainakin ajatuksena pidän siitä, että lahjan eteen on vähän nähty vaivaa. Mutta mitä siitä, jos ne ostaakin kaupasta. Ei me kaikki tykätä käsitöistä ;) Mutta tosiaan ensimmäinen pellillinen pipareita, toinenkin tuli valmiiksi. Väittäisin, että toinen pellillinen on vieläkin hienompi. Kuvia tulee kun kerkiin :D

Kun olin lounastanutkin aloin suuntaamaan salille.  Pienessä vesisateessa poljin edes takaisin ja kävin TÄNÄÄN TEKEMÄSSÄ TAKAREIDET – POHKEET JA VATSAT ! Nyt olen todellakin lisännyt sitä aerobisen määrää! Mä en aijo ottaa ruoskaa enää Sallalta ;) en Latten muodossa enkä muutenkaan :D Ja totuushan on, ettei tässä Sallan kroppaa nyt muokata vaan mun. Mä olen vastuussa viime kädessä siitä, mikä on lopputulos. Mä voin vaan luottaa viisaampaani, eli tässä tapauksessa valmentajaani, joka varmasti monien vuosien kokemuksellaan tietää miten tämä homma tehdään!

– takareidet istuen
– takareidet seisten (reiden ojennuslaitteessa)
– SJMV (nyt nousi rauta hyvin 70kg alkoi vasta puhalluttaa kympin kohalla!)
– yhden jalan pystyprässi
– balettikyykky
– pohkeet hackissa

– syviä vatsoja !!!

Nyt mä todellakin aijon laittaa tän coren kuntoon! Siitä tulee tiukka vaikka kirurgisesti! (vitsi ;) ) Pitäskö oikeesti synnyttäneille laittaa oma ryhmä :D No ei vaan, tuokin oli vitsi. Kyllähän se on ihan hölynpölyä, ettei muka keskivartaloaan saa kondikseen enää lasten jälkeen. Kyllä sen saa jos tekee duunia. Mä en vaan tiedä kuinka paljon tuohon alavatsaan vaikuttaa se seikka, että mulle on tehty sektio. Meneehän siinä poikittain arpikudosta vatsalihaksissa :o En mä yhtään ihmettelis, etteikö se voisi vaikuttaa niiden arpisten lihasten kuntoon saamiseen ! Mene ja tiedä, sama se kuule, ne on nyt vaan saatava tiukaksi. Nyt keskityn vallankin tähän syvien vatsalihasten työstämiseen, ennemmin kuin jäätäviin vatsarutistuksiin vastuksilla. HYVIÄ OHJEITA JA IDEOITA OTETAAN VASTAAN JA MIELIPITEITÄ TIETTY MYÖS!!!

Etuposee. Ja noi olkapäät, eri tasolla aina vaan… aaaargh, ei oo helppoa kun on vaikeeta!
Tuplahaukat :D
Ja tuplat takaa kans :D

Mähän nyt aina katson näitä kuvia niin kriittisesti, että oikein alkaa itseäänkin ärsyttää. Mä  en ole ikinä tyytyväinen. Blaaaah. Ehkä ei pidäkään olla. Näen itsessäni kehityskelpoisen bodarin joka janoaa aina vaan isompaa lihasta! Nyt ollaan matkan alkutaipaleella :) mutta kuitenkin matkalla unelmaa, sitä että keväällä mä olen siellä lavalla. Lavalla jossa en vielä jokunen vuosi sitten voinut ikinä kuvitella olevanikaan. Mä niin muistan kun olen joskus vuosia vuosia sitten katsellut telkkarista fitness kisoja ja miettinyt mielessäni, että jestas, tommosen kropan kun joskus sais … vaan eihän musta nyt tohon ole hyvänen aika sentään !!!! No nyt on sitten käymässä toteen se mihin en vielä jokin aika sitten uskonut ! Kyllä kait tämä elämä on tehty sitä(kin) varten, että ihminen toteuttaa unelmiaan. Aina voi haaveilla, mutta toinen juttu on muuttaa haaveet todeksi. Eipähän tartte sitten joskus tulevaisuudessa kelata, että olis pitänyt silloin …

Tässä hommassa toisinaan hieman se todellisuudentaju hämärtyy. Sitä ei koe olevansa ollenkaan niin hyvässä tikissä kuin haluaisi olla. Totuushan kuitenkin on, että kyllähän sitä on aika hemmetin kovassa tikissä versus normi naisen kroppaan. Mutta pointtihan tässä on se,  että nyt kuitenkin puhutaan kilpaurheilusta, eikä mistään Go Fat Go prokkiksesta. Joku saattaa siellä hymähdellä, että mitä toikin tietää muka kilpaurheilusta kun yksiäkään kisoja ei ole vielä läpi käynyt. Jaa no, tähän ehkä voin sanoa, että ne kisat on sen projektin kliimaksi, että se varsinainen duuni tehdään kyllä hyvissä ajoin ennen sinne kisalavalle astumista, että eiköhän mullakin ala jo pieni käry olemaan siitä, mitä kehonrakennus kilpaharrastuksena on! Eli siis, nyt ei riitä semmonen semi siististi kiristynyt kroppa, vaan nyt täytyy olla kunnossa!

Ihan snadi hiki pukkas pintaan vatsalihastreenissä. Huhhuh!
Treenin päälle pieni evästauko Foreverin aulassa. Nam nam! Oli kyllä niin relaxoitunut olo puntin jäljiltä, että melkein ois voinut jäädä siihen lepimään pidemmäksikin aikaan. Ohan noilla tuolla Forever Varistossa aika muhkeat sohvatuolit :) (mutta ei sentään pukkarissa :D)
Ja söpö joulukuusi tuomassa jouluista tunnelmaa :)

Takana tähän asti loistava päivä. Olo on jopa jokseenkin jouluinen :o Ohhoh, kuinkas tässä näin on päässyt käymään. Huomenna mennään äiteen kanssa jouluruokahankintamatkalle :D Siitäpä tulikin mieleeni, että pitänee ilmoitella valkulle mitä olen ajatellut jouluna syödä, koska sain luvan kolmeen vapaavalintaiseen ateriaan, siis ruoka-ateriaan!!!! Ei herkkuihin :) Olen kyllä kelannut, että menen ihan perussetillä pitkälti. Aamulla syön mun munapuuroni kiltisti :) Lounaaksi ja päivälliseksi laatikoita, kalkkunaa ja rosollia. Todennäköisesti teen salaattia, jolla voin sitten täytellä lautasta niin ettei tule laatikoita syötyä liioin. Eli eiköhän tuo aattokin tuu ihan siististi vedettyä. Semmoset suunnitelmat mulla siis. Mutta ei siinä, ollaan taas kuulolla!

HEI NY!