Jouluisia juttuloisia :)

Kiitos kysymästä, jouluni on mennyt hyvin, paremmin kuin hyvin. Olen nauttinut jokaisesta hetkestä. No okei,pikkasen meni hektiseksi jouluaattona. Tuli himpun verran kiire laittaa paikat kuntoon, KOSKA olihan aattonakin PAKKO EHTIÄ SALILLE. :)

Jouluinen aamupala. Mä en lähtenyt poikkeamaan normista, vaan vetelin tattaripuuron raejuustolla ja kanelilla. Melkein kuin olisi riisipuuroa syönyt, vai mitä ;) Kyllä mulle kelpaa. Ja koska tosiaan tykkään niin paljon tuosta puuromallista, niin miksipä sitä olisi alkanut riisipuuroa syömään?

Pikku emäntä jäi kotiin nukkumaan kun minä suuntasin aamupalan jälkeen salille. Fillarilla menin, tietty ;) Matkalla tuli poikettua Kodin Ykkösessä tekemässä viimeiset joululahjahankinnat ja muutama lamppu piti myös saada jouluvaloihin. Tuli sitten ostettua itsellekin joululahja, nimittäin teenkeitin. Jei. Olen siitä haaveillut pidempään ja nyt sen sitten ostin. Tykkään!

Aattona mulla oli vuorossaan etureidet ja vatsat. Koska treenaamisen ei aina tarvitse olla (joka hetki) niin vakavaa, niin tulihan salilla hieman pelleiltyäkin. Hmm… mä nyt en tiedä mikä tässä oli varsinaisesti pointti, onhan joulu Jeesuksen syntymäjuhla, niin risti lienee siihen liittyvä elementti. Tosin tuli mulle ajatus siitäkin ”että jokaisen on ristinsä kannettava ja niin teen minäkin” :D
Reiskat pumpissa :)

Tuli muuten vedettyä aika jalat alta treeni :)  joulun kunniaksi! Tein muun muossa reiden ojennusta ja hackia supersarjoina. Huhhuh!

– reiden ojennus + hack supersarjat
– prässi
– bulgarialainen kyykky
– tanko hack

-syviä vatsoja

Siinäpä taisi olla jouluaaton setti, jos oikein muistan. 

Reittä reittä ja reittä… tahkotaan!
Pikkasen pukkasi hikeä pintaan taas ja kyllähän oli treenattu olo tuon jälkeen :) Jei!
Pukukaapissa odotteli lahjat :)

Aattoa vietettiin ihan kotona. Äiti ja isä tuli kylään, niinkuin tapana on ollut.   Ruoka oli hyvin perinteistä jouluruokaa. Itse pysyttäydyin keitetyn perunan, porkka- ja lanttulaatikon parissa. Siihen kylkeen kalkkunaa ja rosollia, sekä jäävuorisalaattia ja kurkkua. Sen kummosempia ei tarvittu. Olo oli ravittu, kiitos :) 

Sain pikku emännältä joululahjaksi kynttilänjalan, jonka hän oli ITSE  tehnyt koulussa kuparista :) Tuleekohan tytöstä seppä? Jaa-a, mutta lahjat olisivat kyllä jonnekin käsityöalalle :)
Jouluista chillausta. Pentin uudet tyttöystävät. Haaremi sen kuin kasvaa kasvamistaan :)

Sitten TÄHÄN PÄIVÄÄN, eli JOULUPÄIVÄÄN :) Salille tietty, kuinkas nyt muutenkaan. Tänään oli vuorossaan RINTA- OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT. Sen lisäksi treenasin jälleen syviä vatsoja. 

Tänään oli lökäpöksyfiilis, mutta ei kylläkään sen vuoksi, että olisi jouluherkuista turvonnut olo.

– vinopena smith
– peckdeck
– ristikkäistalja

– päänyliveto taljassa
– pushdown + kapee penkki superina
– ranskalainen kp.
– ranskalainen narulla taljassa (kokeilu)

– viparit sivulle istuen (nopeet palarit)
– viparit eteen taljassa (nopeet palarit)
– viparit taakse (nopeet palarit)

– syviä vatsoja

Pakkia alkuillasta. 
Ei oo turvoteltu millään ylimääräisellä mässäilyllä :)

Että semmosta joulua on vietetty täälläpäin. Mukavaa on ollut ja huomenna edelleen jatkuu :)

Mukavaa joulun jatkoa myös teille!

HEI NY!