Jumpati jumpati!

Niin oli kova polte päästä salille kuitenkin, tänäänkin, että päätin lähteä ;) Pidin vain valmentajan ohjeet mielessä, että JOS nyt sit on ihan pakko, niin tee vaikka jotain kuntopiirityyppistä jumppaa. No niin mä sitten tein. En mä nyt tiiä pääsinkö varsinaisesti helpommalla, nimittäin sykkeet olivat varmaan jossain päälle sadassa hela tiden :D Keksin nääs, että jee, mullahan on puhelimessa sekkari, niin mähän voin tehdä sellaista circuittia, että minuutti yhdessä laitteessa, vaihto, minuutti taas ja vaihto jne. Kyllä kuulkaas tuli eukolle hiki, ja lihaksia poltteli ;) Mutta ajatus tämän kaiken takana oli, että teen kokonaisvaltaisen treenin, keskittymättä mitenkään tiettyyn lihasryhmään, eli tänään käytiin niin sanotusti koko kroppa läpi :) Ehdottomasti hyvä treeni ja mukavaa vaihtelua tämäkin. Huomenna on sitten se lepopäivä, mä lupaan!

MUN CIRCUIT

-lämppäriksi askellusta crossarissa ja hiihtosimulaattoria :) meitsi elementissään

-latsisoutu David
-pystypunnerrus David
-reiden ojennus TG
-reiden koukistus TG
-rintaprässi TG
-ylätalja TG
-vatsat HUR
-HK taljassa
-ojentajat taljassa 

LEPO ja kiekka uusiksi ;) alkaen latsisoudusta, ei sentäs enää hiihtosimulaattoria :D

Kun nuo oli vedetty kahteen kertaan, siirryin vielä tekemään staattisia vatsoja HOOVER 15kg lisäpainolla. Kaksi minuuttia tuntui aika pitkältä :D Väliin vipareita minuutin verran kevyesti pumpaten 2,5kg kiekoilla, voin kuulkaa kertoa että polte oli aika sanonko millainen :D ja uudestaan Hoover päälle, tällä kertaa rimpuilin sen reippaan minsan ja sanon, että kyllähän tunsi tehneensä :D

Jumpan jälkeen perusteellista venyttelyä. Ah että olikin mukavaa :) 
Ja koska mullahan ei ole viikonloppuisin juuri muuta kuin aikaa, niin treenin päälle poseharkkaa. T-kävelykin alkaa jo taittumaan :)
Näytä pala! Senhän useimmat haluaa aina nähdä, no tässähän se ;)

Kun kaikki tämä oli tehty, mä vetäydyin saunan puolelle. Kyllä kuulkaa maistui oikein mukavasti kunnon löylyt ja palkkari tohon päälle :) Täydellistä… vaiko miälenvikast? Sama se, mä diggaan :)

Kaupan kautta kotiin, koirulit pisulle ja RUOKAAAAAAAA! Ihan snadisti kroppa huusi ravintoa ja ah, nyt on kupu ravittu :) Aika täydellinen päivä taas ! Toivottavasti teilläkin on ollut onnistunut lauantai!

7 vastausta artikkeliin ”Jumpati jumpati!”

  • Kehuinki jo tuolla FB-puolella, hyväle näyttää Päivi, ja sammaa rattaa jatkat, ihan loistavvaa jälkeä, tuut niin LOISTAAn lavalla! Tsemppistä Nainen!!

  • Kiitos kultaset! Ette arvaakkaan miten paljon energiaa saan teidän rohkasevista sanoista :) Ja Jonna, mun haaveissa kyllä siintää myös ajatus tuosta fitness fysiikasta, niinkuin ehkä olen saattanut jo väläytelläkin. Katsellaan :)

    • Mulla käy kans AIKA usein just niin, että viimeistään loppumetreillä alan pilkkii ja kohta kuorsaan ihan sikeesti :D Sitten joutuu seuraavana päivänä tsiigaa leffan loppuun. Mutta eilen / tänään (yöllä sitä katoin alottelin vasta joskus kahdentoista maissa :o) en nukahtanut. Ja tykkäsin leffasta tosi tosi tosi paljon.

Kommentointi on suljettu.