Keskellä viikkoa :)

Nonnih, puolessa välin viikkoa mennään. Mikäs tässä porskuttaessa. Ei valittamissa dieetin tai treenien suhteen :) Mukava päivä takana. Tekemistä on piisannut ihan riittävästi.

TÄNÄÄN oli vuorossaan RINTA – OJENTAJA JA OLKAPÄÄtreeni. Porhalsin salille tuossa puolen päivän jälkeen, koska mun oli oltava Helsingissä illalla kello viisi. Sattuipa stadin reissulla niinkin mukavasti, että samaan kyytiin tuli tuttu, joten juttuseuraa oli ihan Elielinaukiolle asti :)

Treenin jälkeen pikaiset 1/4 poseharkat :)

RINTA – OJENTA – OLKAPÄÄT

– vinopena smith (myös restpause sarjaa)
– pullover kp (myös restpause sarjaa)
– ristikkäistalja

– päänyliveto taljassa (myös restpause sarjaa)
– kapee penkki -> hk combo superina
– pushdown taljassa (myös restpause sarjaa)
– ojentajaprässi

– viparit sivulle istuen
– viparit eteen taljassa
– viparit taakse tuettuna (kaikissa vipareissa lyhyet palautukset)

Nonnih, siinähän sitä oli settiä kerrakseen. Voin kuulkaa kertoa, että tänään otettiin niin sanotusti luulot pois hanskoilta :) huh!

Tänään ei tullut vedettyä korkoja jalkaan.

Mukavaa tulla himaan niin, että ehtii tekemään pikku emännälle välipalankin. Kyllä jos jotain positiivista tämänhetkisestä tilanteesta tulee löytää, niin se on ehdottomasti se, että on ollut enemmän aikaa tytölle ja se on tärkeetä se! Se on itse asiassa niin tärkeää, että se on saanut muo ajattelemaan tätä elämää vähän toisesta näkökulmasta. Mä olen oikeasti aika järkyttynyt sen tosiasian edessä, että tämä nyky-yhteiskunta on sellainen, että suurin osa ihmisistä  joutuvat viettämään enimmän aikaa päivästään työssä. Kun kuitenkin monet ovat perheellisiä, niin väkisinkin siinä jää lapset vähälle huomiolle :( Se on todella surullista oikeesti! Vanhemmat ovat väsyneitä työpäivän jälkeen, lapsia kuskataan harrastuksiin ja kohta onkin kiire nukkumaan. Sama kaava toistaa itseään joka päivä :/  Sitten kun tilanne on vielä se, että ei ole toista aikuista jakamassa näitä arkikiireitä ja ylipäätään sitä kaikkea mitä tähän elämään mahtuu, niin kyllä sitä kuulkaa saa olla aika moneksi JOKA IKINEN PÄIVÄ!

Huomenna olisi aikomus vetästä aamuaerobinen salilla crossing tunnin merkeissä. Jeeeee, siitä onkin aikaa kun olen ollut crossing tunnilla. Usein kuitenkin crossailen lämmitellessäni, että silleen on pysynyt tatsi tohon hommaan. Illan suussa ois sitten punttitreeni ;)

Sinne tuli ilmoittauduttua. Pikku emäntä tsemppasi muo, että mene mene! No niinhän mä sit menenkin :) jei!

Kyllä muuten oli Helsingissä taas sitä tunnelmaa mistä mä diggaan. Ihmisiä :) ja Kampissa oli torimyyjiä, sekä Kampin ostoskeskuksessakin oli ihana koju missä olisi ollut myynnissä erinäisiä marjoja, pähkinöitä ja ties mitä herkkuja. Uhhuh, kyllä jos en ois nyt dieetillä, oisin ostanut jotain hyvää sieltä ja nautiskellut tovin olemisen ihanasta sietämättömyydestä pimenevässä Helsingin illassa.

Mutta kyllähän nää jouluvalot, kahvi ja kunnon dieettiruoka ajaa saman asian kotonakin ;) hah!

Ei muuta kuin oikein mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille. Nauttikaa :) HEI NY!