KESKIVIIKKO : 23102013

Joo, otsikko huutaa sen takia tätä päivää, koska ette voi kuulkaa ees uskoa, mutta mä olen elänyt koko hiton päivän tiistaissa. Vasta salilla tajusin, että ei oo todellista, tänään on keskiviikko. Enkä ees ois tajunnut, ellen olisi alkanut ihmettelee, että miksi se sisäpyöräilytunti ei nyt ala???? No ei kait se nyt ala kun se on ollut eilen :D Mä olin niin epäuskoinen, että luulin jopa kännykän kalenterin valehtelevan. Ei tänään voi olla keskiviikko. No mutta kyllähän se nyt vaan on :D Hyvä minä ja mun pääni :D

Sitten pienesti hätääntyneenä soittamaan tytölle, että kuules tänään on keskiviikko. Siihen tyttö totesi, että kyllähän mä sen nyt tiiän. No niinpä tietysti :)  Eihän tässä muuta hätää ollut kuin että meinasin siis unohtaa tämän päiväsekoilun vuoksi likan partion :o mutta onneksi hän on itse sentään kartalla mitä tässä maailmassa tapahtuu, kun äiti on tämmönen lahopää :D Voi hyvänen aika, huh!

Nyt pieneen vinkkiosioon! Mä tänään nimittäin puoliksi vahingossa kekkasin tämän :

Mulla on tosi kapee ranne. Juu kyllä vaan :D on aina ollut ja varmasti tulee olemaankin. Mun vetokoukut on ehkä snadisti isot mulle, joten…
… tänään kun käytin rannetukia olkapäätreenissäni, niin siirtyessäni selkään ja niin ollen ylätaljaan…
… laitoinkin vetokoukut rannetukien päälle. No kuulkaas, toimii! Ei oo enää löysät, ei paina eikä hierrä ;) Suosittelen, jos olette kokeneet saman ongelman :D

TÄNÄÄN tuli sitten vähän nukuttua :o Juh, en ehkä ees kehtaa myöntää… no kehtaanhan. Mä heräsin vasta puoli kaksitoista!!! Voi däääääm miten noloa :o mutta silloin on levättävä kun on levättävä. Niinhän se vain menee. Siitä sitten reippaasti uuteen päivään. Suunnitelmia tasan yksi, mennä salille, nauttia tästä päivästä! Ja sen suunnitelman mä myös toteutin!

Kun olin lepposasti herännyt lehtipuhaltiem jäätävään meteliin :) niin laittelin aamupalan, join kahvit kaikessa rauhassa, vein koirat ja pakkasin kassin. Tarkoitus oli tänään osallistua puolen tunnin sisäpyöräilyyn, mutta yllättävää, sitä ei ollutkaan tänään KOSKA TÄNÄÄN EI OLLUTKAAN TIISTAI :D Eli kyseinen tunti oli ollut eilen ;)

Vuorossa oli OLKAPÄÄT JA SELKÄ. Treenasin myös hieman VATSOJA.

OLKAPÄÄT – SELKÄ JA VATSA

-pystypunnerrus laitteessa 
-viparit sivulle
-yhden käden viparit
-pystypunnerrus kp

-yhden käden alatalja
-kapee ylätalja vastaote
-ylätalja niskan taakse

-facepull

Mulla ois ollut täydellinen ajoitus, nimittäin sain treenin päätökseen just kun pyöräilytunnin olisi pitänyt alkaa… mutta päädyin sitten tekemään niitä vatsoja :D 

-vatsat vastuksella
-crunchit

Päälle vähän venyttelyjä ja saunomaan :) Kerrankin saunaan sattui juttutuulella oleva rouva. Perussuomalaisethan eivät turhia toisilleen jaarittele ja myönnän, että saatan itsekin olla hieman huono aloittamaan keskusteluja. Lähinnä kait sitä jännittää, että mitähän se toinen tuumaa, että josko se vaan haluaa olla rauhassa raskaan päivän jälkeen :) No musta oli kiva rupatella rouvan kanssa, vaikkakin vain puhuimme saunan lauteista ja kuumuudesta :D So what? Pääasia että oli mukavaa :)

Wuhuu, tänään mä sain mun uuden sponssikassin :) Kiitos Forever Varisto :) Tuli kyllä niiiiiin tarpeeseen :D
Katsokaa nyt tätä. Tässä vuosien varrella on alkanut jo saumat ratkeilee. Joitakin kohtia olen jo käsin parsinutkin :D
Kangas alkaa olemaan parhaat päivänsä nähnyt. Läpi näkee jo :D Mutta hyvin on kassi kestänyt menossa mukana ja palvellut jo monta vuotta muo uskollisesti!

Kotiin sitten äkäsee kaupan kautta. Oli pakko käydä ostaa tytölle jotain nopeesti valmistettavaa ruokaa. Minä hyväkäs päädyin pinaattilettuihin ja puolukkahilloon. Tyttö tykkää ja no mun silmissä tuo on ehkä vähiten paha niin kutsuttu pikaruokamuoto ;) Parempi kuin jokin HKn hamppari tai nakkisämpylä :D Silti tunsin pienen piston sydämessäni :/ Wääää!

Kotona muo odottikin kaksi iloista pientä tyttöä jotka halusivat päästä esittelemään mulle tekemäänsä tanssiesitystä :D Oih… tänään mulla jopa riitti energiaa moiseen :) Kas kas kun olen nukkunut lähes puoleen päivään.

Kun sain tytön matkaan (partioon) laitoin itselleni murkinat tulemaan. Loppuillan aijonkin nautiskella taasen oman kodin rauhassa, soffalla <3

Olen kaivanut taas kutimet esiin. Oikeesti aika aivot narikkaan touhua ja niin rentouttavaa. Villasukkaa pukkaa :)

Tämän päivän HIGHLIGHTIT salilla. No ehdottomasti tietysti uuden treenikassin saanti :) Sain myös tunnarit jotta pääsen jumppailee, eli varailee aikoja netistä tunneille. Se on näppärää :) Tulen saamaan vähän vinkkejä minne kandee mennä ja tulette kuulemaan niistä kyllä :) takaan sen ;)

Sitten kun siinä haahuilin että mitäs mitäs, koska se fillaritunti alkaa ja totesin tosiaan eläväni väärää päivää, päivittelin sitä yhdelle salin PTlle. Siitä sitten kirposi keskustelu meidän välille. Hän totesi, että sinä se taidat ottaa vakavasti tämän treenaamisen, että kisaatko sä? Kerroin hänelle kisasuunnitelmani. Hän on kuulema pistänyt merkille, että meitsi treenaa kovaa ja mulla on kuulema pro meininki :) Arvaattekos, että jälleen lämmitti kovasti sydäntä :) Harvoin kuulema tapaa näin fanaattisesti asiaan suhtautuvia ihmisiä :D Ylläri. Puhuttiin siitä miten tämä on elämäntapa ja niinhän sen kuuluu siinä vaiheessa ollakin jos / kun tavoittelee kisakondista :) Näin se vaan on! Käykääs tsekkaa Kuntogurun vinkkejä postaus joka sivuaa tätä kisaamisasiaa :)

Eipä tässä tällä erää vissiin mitään sitten sen tärkeempää. Ollaanhan taas kuulolla ja mukavaa KESKIVIIKKO illan jatkoa vaan kaikille :) HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”KESKIVIIKKO : 23102013”

    • No kyllä sitä toisinaan menee päivät sekaisin, mut eilen olin niin totaalisen sekaisin, että ihan oikeesti en meinannut uskoa todeksi, että onkin keskiviikko :D :D Sattuuhan sitä :D

Kommentointi on suljettu.