Keskiviikko

Tänään on ollut kotityöpäivä :D eli imurointia, astioiden laittoa ja laatuaikaa tytön kanssa. Innostuin paistamaan meille lettuja, pitkästä aikaa. Ja voi tota pikkuihmisen riemua, se lämmittää aina niin sydäntä.

Sitten oli vuorossa ison ukon, eli mun irlanninsusikoiran, parran pesu. Juh, nimittäin… meidän pikku neiti oli aamulla unohtanut vessanpöntönkannen auki ja joo, voitte kuvitella kuka sieltä on käynyt nauttimassa vettä :o yh! Joten herran parta pestiin ja pitäs pestä hampaat kans *puistatus*!

Tänään juteltiin tytön isän kanssa uuden kiharan hankkimisesta. Meiltä kuoli meidän mummo kihru tässä taannoin, siitä kerroinkin täällä, miten se oli nukkunut kotisohvalle. Nyt on suuri palo saada uusi kihru tilalle :) Laitoin tänään kasvattajalle mailia ja vastauskin tuli samantien. Siellä on tiineysultra maanantaina joten olemme silloin viisaampia :) voi miten jännittävää!!!!! Pentu tulisi olemaan meidän mummo kihrun siskon lapsen lapsi :)

Semmotteista. Josko tästä lähtis vaikka ährää tuonne liukkaille jäille koirien kanssa. Tulis jo kevät. Saisin juoksupopot jalkaan ja menoksi…tosin taidan lähteä jo nyt. Ei talvi ole mikään este, olen ennenkin juossut, mutta edelleen tuo uutena vuotena nyrjäyttämäni nilkka vähän vihottelee, joten vähän jännittää tuo juoksu puoli. Uusi sohva tulis huomenna, mutta olen kyllä ollut ajatuksissa, että hilaan perseeni salille ;) katsotaan!

Ja voi että miten reippaita likkoja täällä on. Olen lukenut viimeisimmät blogipäivitykset seuraamistani blogeista ja kyllä nää mimmit on rautaa, prrrkele! Hyvin te vedätte kaikki!!!!

Nyt hyvät yöt, mä taidan tehdä parit punnerrukset tuossa ihan kotilattialla. Vitsi haluaisin sellaisen tangon tänne himaan, missä voisin tehdä leukoja… hmmm… pitää alkaa suunnittelee ;)