Keskiviikkoa kaikille !

Hyvää iltaa kaikille lukijoille. Mä olen nähtävästi joku täsmäsairastaja. Muistanette varmaan kun valittelin eilen, että oon tukossa, nenä vuotaa ja aivastuttaa. Joo niin olin. Eilen illalla olin todellakin nenä punaisena täällä kun tuli niistettyä vähän väliä. Olin jo ihan varma, että yep yep, nyt se iski, nyt mä oon sit kipee. Mutta aivan mahtava yllätys oli herätä aamulla niin, ettei ollut mitään oireita. En voi tajuta, voiko flunssan sairastaa tunneissa ? Haha. Yksi kaverini arveli, että kyseessä olisi jokin allerginen reaktio :o Mille???? En todella tiedä. No oli miten oli, nyt ei ole enää mitään oireita, joten ollaan tyytyväisiä tähän ja koputetaan puuta :) ettei tulekkaan mitään.

Oisko tämä jäätävä määrä lisäravinteita pelastanut mut pahemmalta flunssalta? Ehkä :)

TÄNÄÄN sitten suuntasin jälleen salille. Joo, mä olen saanut kommenttia, että olisi pitänyt pitää lepopäivä kun eilen oli mitä oli. Mutta kun mulla ei kerta kaikkiaan ole ollut tänään mitään oireita, ei niiiiiiin mitään. Joten päädyin siihen, että menen salille ja that´s it. Ehkä tein tyhmästi, ehkä en. Omapahan on asiani sitten jos tästä jotain seuraa :/

RINTA – OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT

vinopenkki smith
– pullover kp
– rintaprässi

– päänyliveto taljassa
– ranskalainen kp
– pushdown taljassa
– ojentajaprässi

– viparit sivulle istuen
– viparit eteen 
– viparit taakse (kaikissa vipareissa palautukset vain 10-15 sec. eli kunnon pumppi päälle!)

Ja tänään mä en sitten mennyt treenin päälle saunaan. Niinpä niin. Tässä taannoin yksi lukijoistani hiffasi tarkkana että käyn saunassa treenin päälle. Hänellä oli tietoa siitä, ettei se olisi hyvä juttu. Mutta syy siihen, miksi se ei ole hyvä juttu jäi avoimeksi. Valmentajani oli huomannut tämän keskustelun ja laittoi mulle dataa aiheesta. Eli totta tosiaan, ei ole palautumisen kannalta edullista mennä saunomaan rankan treenin päälle. Palautumisen kannalta kaikkein paras olisi ottaa kylmä suihku. Mihin tämä perustuu? Siihen, että treenin aikana lihaksiin tulee pienen pieniä repeytymiä ja käynnistyy pienimuotoinen tulehdusreaktio. (Korjatkaa jos kirjoitan nyt ihan höpöjä!). Tulehdusreaktioon aina parempi vaihtoehto on kylmä kuin lämmin / kuuma. Eli tähän perustuen treenin päälle lämpö / sauna ei ole hyvästä. Nih, ettäs nyt tiiän minäkin tämän :) Ja koska nyt tiiän, niin sinne jääpi saunomiset sitten. Niiiiiisk!

Jouluista tunnelmaa. Kyllä vaan, jouluvalot ja kynttilät palavat täälläkin joka ilta. Minähän en joulusta hössötä, no ehkä vähän ;) mut en paljon :D

Salille menin jälleen fillarilla. Nyt voin kyllä sanoa, että oli aika extremeä. Tänään ensimmäistä kertaa evö mietin, että oisko järkevää hankkia ne nastarenkaat fillariin :o Niille olisi ollut tänään käyttöä. No oli miten oli, onneksi en kaatunut. Kypärä oli tiiviisti päässä ja välillä vähän jännitti. Jossain vaiheessa saatoin havaita, että olin ihan jännittynyt, kun keskityin niin kovasti siihen, etten vain heitä lippoja :D No otetaan tuokin urheilun kannalta :D

Koska meidän koirat yleensä esittävät pääroolia, niin näytettäkööt nyt sitten, että kyllä meidän Maunokin on olemassa ja chillaa siinä missä koiratkin :)

Huomenna sitten jälleen uuden työpisteen valtaus. Eväitä olen duunannut valmiiksi. Ohan se nyt hauskaa olla dieetillä ja kun lähtee duuniin, niin mukana on jäätävä ruokakassi. Ei välttämättä käy ihan kaikkien järkeen, että dieetillä eväskassi on tota koko luokkaa :o No mutta edelleen hyvin vahvasti ja laajasti ihmisten ajatuksissa ja mielissä istuu se luulo ja usko, että mitä vähemmän syöt sen enemmän laihdut. Wroooooooong! Mä olen niin paljon katsonut duunissa sitäkin, että jengi syö päivän aikana tyyliin yhden jogurtin jos sitäkään :o Tai että ihmiset kehuskelevat sillä, että mä en ole tänään vielä syönyt yhtään mitään. Huom, itsekin olen tohon sudenkuoppaan joskus vuosia vuosia sitten astunut! Näinhän se ei kuitenkaan ole. Oleellisinta just on se, että tulee syötyä sopivin väliajoin, sopivasti ja hyvää ravintoa. Siihen perustuu rasvaton hyvä paketti ;) ja joskus pitää myös nautiskella ;) jos siltä tuntuu. Mutta nyt dieetillä ei juuri nautiskella, vaikka siltä tuntuiskin :D Näillä mennään. Edelleen hyvillä mielin ja tavoite silmissä siintäen.

Dieetistä vielä jouhevasti aiheeseen, että kyllä muo edelleenkin vaan jännittää tulevat kisat. Syystäkin. Meikäläinen asettuu lineupiin todennäköisesti lajin suomen mestarin kanssa, joka on kovemmassa kunnossa kuin koskaan. Jossain määrin se on hieman lannistava ajatus, mutta toisaalta kyllä mulle myös kunnia :) Olen ihaillut Johannaa (Koskinen) niin kauan kuin tätä lajia olen harrastanut. Hän on ollut mulle esikuvana ja jossain määrin idolinakin. Aika huikee ajatus, että seison hänen kanssaan tosiaan samassa lineupissa keväällä :) Ja kuten valmentajani tämän asian nätisti ilmaisi, ei pidä lähteä vertailemaan itseään muihin. Nyt on hyvä keskittyä omaan itseensä, siihen omaan parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Saada itsestään se paras mahdollinen revittyä irti. Nää on mun ekat kisat ja nyt katsotaan se kunto mitä lähdetään sitten jatkossa rakentamaan entistä kovemmaksi :) Haluaisin olla stressaamatta tulevaa, mutta vähän kuitenkin niin teen. Yritän vain nauttia joka hetkestä. Toivon että kevät ja kisat tulevat olemaan ikimuistoinen, hyvä ja positiivinen kokemus :) Lähden haastamaan ennen kaikkea itseäni!

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättelen tämän lätinän. HEI NY!