Keskiviikkoa

Hyvää keskiviikko päivää, eli pyhitettyä lepopäivää tässä tapauksessa. Mulla tämä sykli kulkee niin, että keskiviikkosin on lepopäivä. Tähän on toinenkin syy, sillä sinä päivänä kun päätin terästäytyä äidin roolissani, halusin, että meillä on myös yksi arkipäivä tyttären kanssa, jolloin me duunaillaan jotain yhdessä. Okei, tämä toteutui ja tästä on tullut jo ihan tapa, eli puhumme ns. mummikeskiviikosta. Tämä tarkoittaa sitä, että iltasella kuuden maissa hipsimme mummilaan ja voi kuinka mukavaa meillä siellä onkaan :) Yhdessäoloa, ruokaa ja ennenkaikkea tytöt ja tytöt monikossa sen vuoksi, että myös likans sisko on aina paikalla, niin myös tänään <3

Eilen tuli jumppailtua salilla rinta ja olkapäät. Uh ja hah, kyllähän tuli tehtyä taas kieli keskellä suuta itseään haastaen. Ja kuinkas ollakaan, perille on mennyt, sillä tänään on odotetusti rinta hellänä ;) niin sitä pitää. Edellis kertanako mulla oli etureidet, taisi olla ja niin ikään sekin on mennyt kohteeseensa, sillä nyt on kyllä etureiskat sekä hanuri osasto hellänä. On tullut vissiin askelkyykyssä , kyykyssä ja prässissä puristettua myös beballa aika mukavasti. No eipähän jää lattanaksi tuo takaosasto ;) Hyvä niin.

Mitäs mitäs mitäs sitä olikaan postista tulluna. Hyvänen aika sentäs, meinas kaffet mennä väärään kurkkuun, kun kerrankin mun postiloosterista on laitettu jotain muo kiinnostavaa mainoslämiskää sisään :) Jei!

Nyt ehdin hyvin tässä ennen mummila iltamia juomaan kahvit ja syömään välkkäriksi prodepirtelöä. Joo-o, siitäpä mieleeni juolahtavi, että mähän olen jo kolmatta kuukautta pitänyt tarkkaa ruokapäiväkirjaa syömisistäni ja hyvin menee. Se vie vaan niin pienen hetken päivästä päivittää suupalansa, että siitä ei todellakaan ole vaivaa. Hyöty on huomattavasti suurempi. Niin on jäänyt turhat napostelut sikseen ja ruoanlaatuun, määrään ja ruoka-aikoihin on tullut panostettua erittäin hyvin. Tämä iskostuu niin selkärankaan, että nykyään ei tartte juuri edes miettiä. Sisäinen kello alkaa jo kertomaan, että hei, nyt ois taas aika laittaa apetta maaruun. Kaikille tällainen ruokien ylöskirjaaminen ei välttämättä sovi, mutta itse olen kokenut sen todella hyväksi. Olen myös aatellut, että tämä säntillinen syöminen ja ruokien laittaminen, pakkaaminen, tsekkaaminen ja ajoittaminen on hyvää valmistautumista kisadiettiä varten. Eipähän tule sitten mitään shokkireaktiota siitä :D Nyt mä toivottelen teille hyvät illan jatkot ja itse aijon nauttia ansaitusta lepopäivästä :) Huomenna sitten rauta rytisee jälleen!

3 vastausta artikkeliin ”Keskiviikkoa”

  • PARHAUTTA Päivi, se just sopiva makia DOMS, tuntemus lihaksissa treenin jälkeen sillaisoppelisti, on kyllä mahtavvaa, tietää ainaki e perile menny!! Samisfiilareita täälä!! Mitäs teit rinnale, mulla huomena rintaa. Tänää oli NIIN makiat setit selälle, bloggailen illalla. ;) TSEMIÄ sinne!!

    • Juu nyt on kyllä saatu kroppaan semmonen tuntuma, että tietää kyllä mitkä lihasryhmät on jo käyty läpi, mitä on vielä käymättä :D Jei. Eli eilen alotin vinopenkillä smithissä,siitä vinopenkki käsipainoilla, ristikkäistalja, pullover käsipainolla, sitten vielä rintaprässiä Human Sport laitteessa (se on aika kiva laitesarja kyllä). Olkapäät sai näitä mun lemppareita, takaolkapäät vinopenkistä ja sit NE viparit ylösasti. Ai ai ai :)

      Ja nyt meen heti tsekkaa, onko sun selkätreeni päivitetty jo ;) Se on morooooon!

  • Kuullaan Päviseni, nyt unille! Mie sitte huomena tosiaan sitä RINTAA! Ja Sulle RÄHINÄÄ huomisiin lihastalkoisiin!! :D

Kommentointi on suljettu.