Keskiviikkokin kotona :/

Näillä pärjäillään nyt sitten. Olen yrittänyt pakottaa itseäni syömään muutakin kuin flunssalääkkeitä :D , mutta vähän tiukkaa tekee. No eilen tuli vedettyä rahkapirtelöä aika iso saavillinen. Nestemäinen menee ihan suht jees alas kurkusta, mutta kaikki kiinteä ällöttää :( Eikä siitä saa sitä syömisen nautintoa kun ei maista mitään!

Tänään on siis ollut eilistä huonompi päivä tämän taudin kanssa. Jotenkin tuntuu, ettei kyseessä ole nyt ihan perus lentsu, vaan jotain äkäsempää. Itkua vääntäen yritin imuroida, vaan ei siitä mitään tullut, kaaduin sänkyyn. Valojakaan ei voi pitää päällä kun päähän sattuu niin helkkaristi. Onneksi mulle kannettiin apteekista iso kasa lääkkeitä (kuvassa) ja niiden voimalla olen sentään päässyt sängystä ylös ja jaksanut katsoa muiden urheilua (mäkihyppyä) töllöstä. Ottaa kyllä tosi koville henkisesti, kun joutuu vaan olemaan. Minä kun olen perusluonteeltani kuitenkin hyvinkin aktiivinen, aina on tehtävä jotain, paikallaan oleminen on tylsää :D Nyt kun ei pääse salillekaan, niin tuntee tämän ahdistuksen määrän vain kasvavan :( Uuuh… ja viikonloppuna täytän vuosia ja mulle / meille on hotlahuone varattuna stadista, kaikilla herkuilla. Pikkasen harmittaa jos en ole kunnossa, enkä voi nauttia siitä :( Hotellilla ois kuntohuonekin, haluaisin päästä senkin katsastamaan…vaan jos olo ei ala tästä kohenemaan, niin voi jäädä kuntohuone haaveeksi. No jos en pääse treenaa, meen vaikka vaan kattelee :D epätoivoista :D

Olenkohan jo ehtinyt mainita, että ensimmäinen treeni on sovittuna valmentajan kanssa :) 16.1. Siihen mennessä olen jo toivottavasti vedossa. Tarkoitus olisi treenata yhdessä jalat tai olkapäät. Tartten ehdottomasti kumpaankin alueeseen lisää massaa. Ehkä muo itseäni hotsittais enemmän olkatreeni… mut kattoo nyt. Jännä tässä avautua kuinka tartten lisää massaa kun taas kerran totesin ostettuani yhden neuleen, ettei mun handut meinannut mahtua hihoihin. Silti näytän ihan pillikädeltä… ainakin itseni mielestä :D Saapi tässä alkaa kohta nakkelee ylipieniä kledjuja kierrätykseen…tai sitten säästelen niitä toiveikkaana diettikautta varten, jos vaikka sitten taas mahtuisin niihin :D Yhdet 38 koon treenitrikoot pyörii ihan käyttämättömänä mun kaapissa tällä hetkellä. Kyllä mä ne jalkaan saan, mut meneppä vaikka kyykkää, niin persevako paistaa :D Mut josko ne sitten menis jalkaan paremmin jos ja kun toivottavasti diettikaudelle päästään. No kyllä päästään. Jos tää on yhtään tahdosta kiinni, niinkuin se vissiin hyvin pitkälti on omasta päästä kiinni, niin mä vien tän homman läpi ;)

Uhhuh, nyt olen istunut turhan kauan jo tuolilla. Pakko mennä maaten :( Palaillaan!