Kimppatreenit Myllypurossa!

No tänäänhän se päivä sitten koitti, nimittäin meidän bodymimmien kimppatreenit Forever Myllypurossa. Meno oli mahtavaa ja jengillä oli taas asenne kohillaan. Uusiakin tulokkaita oli porukassa, eikä he ainakaan asenteessa hävinnyt meille vanhoille staroille :D

Kyllä jalkaprässi on kiva laite, vai mitä Heli :D ?

Kasvin Tiina oli taas sumplinut meille kovan treenin. Kyllä sai koko kroppa kyytiä tänään. Bothaksen Päivi oli tullut mukaan tsemppariksi ja varmistajaksi. Ja kyllä meikäläinen sai ainakin Päiviltä kunnon kyytiä hackissa. Siinä kohtaa kun tuntuu, että ei vaan enää paukut riitä, astuu kuvaan psyykkinen tahto ja voima. Sieltä ne viimeiset toistot vaan lähti, tosin aika kovan äänen säestämänä :D ja ansaitsin kuulema suorituksestani papukaija merkin, jos sellaisia olisi jaettu ;) Teamwork, kyllä se vaan puree!

Meidän possea! Jos joku tykkää, ettei voi lähteä treenaamaan kun mukeloille ei saa hoitajaa, niin mukelot mukaan vaan :) Näin meillä tehdään ! Huippua hei :)

Tiina puolestaan laitto meidät koville pystypunnerruksessa. Hittolainen mitkä romut Tinde iski mulle päälle ja siitä sitä sitten vaan punnerrettiin. Tahdon voimaa ja suomalaista sisua, sitä kyllä tarvittiin tänään.

Onneksi Tiina oli varannut mukaan hiukka lisäravinteita ja Atlantin suolaa, sillä ne tuli kyllä tuossa rääkissä tarpeeseen. Siellä yks sun toinen kävi hieman täyttelemässä juomapullojaan ja iskemässä suolaa kielen päälle :) 

Heli näyttää mistä tosinaiset on tehty. Ei ainakaan sokerista hei! Vaan hyvästä ruoasta ja kunnon lisäravinteista :) Siihen päälle kunnon raudan kolistelua, niin kyllä lähtee! Heli on kyllä hieno nainen! Esimerkillinen ja asenne niin kohdillaan. Hienoa!

On mukavaa päästä höpisee ja vaihtaa kuulumisia samaan lajiin hurahtaneiden mimmien ja no miksi ei miestenkin kanssa. Meidän remmissä nyt ei oo vaan miehiä näkynyt, paitsi hei posetreeneissä fysiikka / bodybuilding puolella. Kun tietää että muutkin jengissä elää samalla tyylillä, niin keskustelu on helppoa ja jengi pystyy komppaa toinen toisiaan. Ja ihanaa tosiaan, että mukaan saadaan uusia naamoja :) Hyvä me!

Ja lopuksi tietenkin pakolliset kimppapullistelut, kuten asiaan kuuluukin :)

Oli myös mukavaa saada hyvää palautetta omasta kunnosta. Aimo annos itsevarmuuttakin tarttui matkaan mukaan. Kävin myös puhelinkeskustelun valmentajani Salla Kaurasen kanssa juuri ennen kuin aloiteltiin treeniä. Hän oli ottanut selkoa siitä, että voiko Kultsan kisoissa osallistua kahteen sarjaan. No nythän on sitten niin, ettei voi :( joten mun päätettäväksi jää, missä sarjassa kilpailen. Ajattelin kuunnella valmentajani mielipidettä tässä asiassa ja aijon haastaa itseni kovassa lineupissa, eli avoin sarja (vai yleiseksikö sitä kutsutaan) täältä tullaan. Näin ollen kisapäiväni tulee olemaan sunnuntai 13.4.2014. Näin se nyt sitten on :)

Katsotaan nyt kuinka juntturassa on jalat huomenissa ;) Kiitos kaikille, oli aivan mahtavaa jälleen. Ei muuta kuin uusia treenejä suunnittelemaan!

HEI NY!