Kisakuumetta jälleen!!!

No nyt on pyöräytetty käyntiin Lahden kisat ja voi hyvänen aika sentään miten innoissani voinkin olla tiimini menestyksestä. Ekaa päivää mennään ja jo on mitaleita ja sijoituksia tullut oikein urakalla. Hyvä Team Solana!!! Missään nimessä tämä menestys ei tule yllätyksenä, koska kyllähän me tiedämme miten kovassa kondiksessa tiimimme jäsenet ovat :) Loistavaa.

Puhelinkuvat2014 020
Hiukset kasvaa kasvamistaan. Tulipahan laitettua vähän lisää väriäkin päähän. Musta sen olla pitää.
Puhelinkuvat2014 022
Nyt kun jälleen kerran seurailen kisat kotisohvalta, niin ehdinpä ainakin käydä salilla pumppailemassa. Hyvää motivaatiota on tarjolla roppa kaupalla kun kahlaa kisakuvia läpi :)

Jälleen kerran seurailen kisat kotisohvalta. Eihän tämä missään määrin vastaa sitä että olisi paikan päällä, mutta muutamastakin syystä olen nyt päätynyt tähän ratkaisuun. Eipä silti, hienosti tulee päivityksiä nettiin ja someen, joten kärryillä pysyn oikein mainiosti :)

Puhelinkuvat2014 026
No hard feelings, mutta reidet on kovat ;) Haha. Lauantai alkoikin sitten tietysti ensin aamupuurolla, kotitöillä, välipalalla ja sitten ah, niin ihanalla jalkajumpalla :)
Puhelinkuvat2014 028
Ja pitäähän sitä pullistella yläpääkin :D
Puhelinkuvat2014 012
Rosilla on rankka työpäivä. Joutui syömään ja syömään … ja nukkumaan :D Kotona nukuttiin sitten vielä vähän lisää :D
Puhelinkuvat2014 008
Perussettiä. Leikkauksia ja leikkauksia toinen toisensa perään :) On hienoa tietää tekevänsä työtä, josta on iloa ja hyötyä.
Puhelinkuvat2014 010
Tauoilla voikin sitten perehtyä ”alan” kirjallisuuteen ;) Juu todellakin tämä kyseinen opus löytyy meidän sosiaalitiloista. Herra yksin tietää miten se liittyy mihinkään, mutta onhan tuo viihdyttävä :D

Perjantaina päätin olla ”laiska” ja menin pitkästä aikaa bussilla töihin. Tuntui aika turhauttavalta körötellä dösällä duuniin, joten nappasin whippettini seuraneidiksi. Eipä se aamuruuhkabussi siltikään tuntunut hyvältä. Hiki tuli istuessa, yhtä hyvin olisin voinut hikoilla fillaroidessa :p Blaaaaah! Mutta päällimäinen tarkoitus oli säästellä jalkoja, jotta jaksaisin treenata ne illalla. MUTTA mitäs sitten kävikään. Yksityiselämän puolella tuli sen verran kylmää vettä niskaan, että jäin perjantai illaksi koti sohvalle :/ Wäää! Mutta TOISAALTA se ei harmita eikä haittaa yhtään mitään, sillä tämä viikko on ollut muutenkin tarkoituksellisesti kevyempi. Joten ehkä voidaan sanoa olleen onni onnettomuudessa. Ja tämä onnettomuus ei sinällään liikuta muo juurikaan tällä hetkellä, että no hard feelings here :D

Tänään oli sitten ne jalat työnalla. Kevyt kierto, joten siihen malliin piti yrittää treenata. Ja mielestäni onnistuin siinä aika hyvin.

Ennenkuin pääsin salin puolelle, juutuin juttusille Foreverin henkilökunnan kanssa. Eräs ryhmäliikuntaohjaaja innostui kyselemään multa tämän lajin saloista ja ensimmäistä kertaa muo tituleerattiin ”ammattilaiseksi” :D Okei, no tottahan tuo ei tietenkään ole, mutta en nyt lukeudu enää ihan keltanokkiinkaan. Kyllä mä jotain tiedän salitreenaamisesta ja luulen, että osaan jopa vastata aiheeseen liittyviin kysymyksiin :) Kyllähän se aina kivasti pönkittää itsetuntoa, jos joku on pistänyt merkille millaisen duunin minäkin olen kroppani eteen tehnyt. (voitte käydä tsekkailemassa kehityshistoriaani FACE BOOK sivuiltani kuva-albumista Body Laiffii) Vaikka edelleen tunnen olevani lasten kengissä tällä tiellä, mutta hyvä niin, ei pääse kipinä kuolemaan :) Mä vaan niin diggaan tästä hommasta, enkä keksi mitään muutakaan parempaa harrastusta,  joten miksi en jatkaisi kehonrakennusta yhtä intensiivisesti jatkossakin. Ja vaikka tämä on hyvin pitälle itsekseen puurtamista, niin kyllähän se motivoi, jos joku tulee sanomaan, että aikoo tehdä ryhtiliikkeen kun on seurannut mun etenemistä tässä hommassa :) Se on hienoa!!! On hienoa kuulla olevansa jollekin innoittava esimerkki. Tällaiset sanat ja lähestymiset lämmittävät aina mieltä ja tulee aina lämmittämään.

Mutta sitten itse siihen treeniin. Kuten edellä jo totesin, niin kevyesti otin tänään. Lämmittelin ensin ihan askelluksella steppilaudan päälle ja tehden askelkyykkyjä. Virallinen osuus meni tähän tyyliin:

  • reiden ojennus
  • kapee kyykky
  • hack levee + kapee setein
  • bulgarialainen
  • reisien loitonnus
  • taaksepotkut
  • reiden koukistus istuen
  • reiden ojennus pumpit pudotussarjoin
  • pohkeet hackissa
  • vatsoja

Siinähän sitä tuli otettua hyvin verta ja lämpöö reisiin ;) Ja siellä nokkelimmat huomasivatkin, että liikkeet tuli tänään sekä etu- että takareisille ;) Kyllä kyllä, ihan niinkuin tarkoitus olikin.

Loppuilta meneekin sitten tässä kotona pyöriessä. Viihdettä on tarjolla töllöttimestäkin ihan urakalla. Paljon mielenkiintoisia ohjelmia eikä vähiten kiinnosta tänään alkava Putous. Uusi porukka lauteilla, niin pakkohan se on tsekkaa, että mimmosta menoa on tiedossa :) Kaikki mahdolliset lauluskabaohjelmatkin on tässä tullut tsekattua sivusilmällä. Alun perinhän mun piti olla tänään menossa Helsingissä (sen jälkeen kun mun piti olla ihan eka menossa Lahdessa :D ), mutta mikä siinä onkin, että aina mun menot peruuntuu. Hitto vieköön, nyt ryhtiliike mullekin :D Mutta hei, jos jotain positiivista menojen kanssa, niin ainakin sain treenitreffipyynnön :D että onhan sekin jotain se ;) haha. Ei muuta kuin rautaa nöyryyttää seuralaisen kanssa, why not, sehän se on parasta se :)

Ollaanhan kuulolla. Mä säntään nyt koiruuksien kanssa pihalle :)

HEI NY!