Kohti Joulua :)

No niin, viikko vetelee jälleen viimeisiään. Takana tähän asti oikeinkin hyvät kuusi päivää, toivottavasti loppukin menee yhtä sutjakkaasti :)

Tähän viikkoon on mahtunut muutakin kuin normi arkea. Nimittäin tyttärellä on ollut sekä partion joulujuhla että voimisteluseuransa juhla. Niissä kummassakin tapahtumassa olen tietysti ollut edustamassa :D Partion joulujuhlat olivat huomattavasti vapaamuotoisemmat kuin voimisteluseuran. Seuran juhla oli näytös muodossa ja saimmekin ihailla toinen toistaan hienompia tanssi- ja voimistelunueroita. Itse säntäsin esitykseen suoraan salilta (kiitos vain Jaanalle että kyyditsit mut pelipaikoille :) ), mutta ehdin kuitenkin laittautua ;) Salikassikin mahtui hyvin katsomon penkin alle :) Pikku emäntä jännitti kovasti esitystä, vaikka se ei päällepäin hänestä näkynytkään. Mutta kun esitys oli ohi, purkautui jännitys itkuna, mutta jälkeenpäin tunnelma oli katossa. Äitiinsä tullut siinä suhteessa (ikävä kyllä) että on äärettömän pedantti ja vaativa itseään kohtaan. Pienet virheet kaivelevat kovasti. Tosin siinä mielessä olemme hiukka erilaisia (tässä hän on tullut isäänsä :D), että hänellä on hieman lepsumpi ote koulunkäynnissä, kuin mitä minulla aikoinaan oli. Toisinaan joudun olemaan hyvin tarkkana, että kaikki kouluhommat tulee huomioitua. Pientä hajamielisyyttä siis siinä mielessä on ilmoilla :D Mutta hyvin on tyttö koulunsa hoitanut, en minä sitä sano missään nimessä :)

Kotona olemme päässeet joululahja-askareiden kimppuun vihdoin ja viimein. Paja pyörii hyvää tahtia ja tulosta syntyy. Ehkäpä saammekin joululahjat valmiiksi :)

Kaiken tämän hässäkän keskellä olen kuitenkin ehtinyt myös treenaamaan :) Kiire on suhteellista. Ja toisaalta kiire ei tunnu kiireeltä jos on mielekästä tekemistä. Tietysti jos menot eivät ole niin mielenkiintoa herättäviä, niin homma alkaa tökkimään. Tällä hetkellä nämä minun kiireeni ovat olleet ainakin oikein mielekkäitä :)

KESKIVIIKKONA kävimme Jaanan kanssa tempasemassa SELKÄ-TAKAOLKAPÄÄ-HAUISTREENIN. Oikeesti hyvä treeniseura on hieno asia. Tätä tiimimme Juliakin tässä hehkutti facebook statuksessaan. Ja juuri meillä Solanassa kun kaikki on enemmän tai vähemmän kaikkien kavereita ja hyviä tuttuja, niin treeniseuraa saa kyllä mukavasti jos niin haluaa. Jos ei sitten niin kauheesti kiinnosta vetää treeniä jonkun kanssa, niin silti juttuseuraa on aina tarjolla :)

EILEN pahin härdelli olikin Solanassa jo ehtinyt menemään, kun minä vasta iltasella saavuin paikalle. Edessä oli ETUREISITREENI. Huoooooaaaah. Takana pitkä päivä duunissa, vieläpä semi kiireinen. Useampi leikkaus tuli vedettyä putkeen ja koko ajan tietysti jaloilla seisten ja viipottaen paikasta toiseen. Siihen vielä duunin jälkeen kotityöt päälle, niin hiukka meinasi alkaa silmäluomet painaa matkalla stadiin. Mutta ei siinä, mä keräsin itseni ja tein sen mitä tehtävä oli :D

  • syväkyykky
  • bulgarialainen smithissä
  • prässi
  • reiden ojennukset (200 toiston setti ;) )
  • pohkeet istuen
  • pohkeet seisten
  • vatsat vastuksella
  • vatsat pallon päältä

Mutta nyt en lähde hehkuttamaan ylitsevuotavan hienoa treeniä, sillä kyllä päivän menot painoi jaloissa. Se on myönnettävä! MUTTA joka tapauksessa hyvä että lähdin, sillä kyllä se treenin jälkeinen fiilis on kuitenkin aina hyvä :)

Ja tosiaan, mitä minun keski-ikäiset silmäni tänään näkivätkään kun aamupäivästä pääni tyynystä nostin? Lunta!!!! Jestas, sitähän on oikeesti. Mutta toisaalta, kun painoin koirien kanssa pihalle, totesin että dääääääm, tämä on ihan loskaa. Juu, kumpparit olisivat olleet lenkkareita paremmat, joten tuskin tuokaan lumi jää meitä pitkäksi aikaa ilahduttamaan.

Enemmittä lätinöittä, koitan saada nyt kotityöt pulkkaan ja pakkaan treenikassini ja säntään salille. Ollaan kuulolla!

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 035
Siinä on nokkaa kerrakseen. Meidän Rosi nauttii iltapäiväunistaan tyttären lampaantaljalla :)
Puhelinkuvat2014 039
Eilisen jalkatreenin jälkeistä fiilistä ja Solanan hieno seinä :D
Puhelinkuvat2014 025
Tämän viikon ehkä yksi söpöimmistä asiakkaista. Kuin pieni ketun poikanen :)
Puhelinkuvat2014 029
Team Solanalainen pienestä pitäen :)
Puhelinkuvat2014 007
Joulujuhliin!
Puhelinkuvat2014 009
Tunnelmia partion joulujuhlista.
Puhelinkuvat2014 011
Tämän joulun ensimmäiset riisipuurot. Hyvää oli. Kiitos vain Hämeenkylän Tavastit!