Kohti uusia haasteita :)

Kukkuluuruu jälleen.Tässähän se tämäkin viikko alkaa taittumaan loppusuoralle. Niin ne päivät vaan vilistää. Dieetti etenee ja kaikki on suht ok. Kyllä kait mä tässä nyt voin ”julkistaa” koska tottahan se on, että huomenna mä menen uuteen duuniin :) Näin se homma nyt kääntyi sitten.

Olen tässä jonkin verran avannutkin tätä ongelmaa duunissa. Tilanne ei ole koskaan ollut kovin ok esimiestasolla, mutta kuluneen vuoden aikana tilanne on kärjistynyt ihan jäätäväksi. Itse jouduin silmätikuksi, kun kehtasin kysellä oikeuksiani työtapaturmassa. Siitä lähti sellainen sotku ja kiusauksen kierre, ettei sitä ulkopuolinen voi ymmärtääkään. Esimieheni on syyttänyt muo muun muossa rikolliseksi, valehtelijaksi, riistäjäksi, riidankylväjäksi ja spekuloinut julkisesti sairauslomieni syitä. Minä kuulema kaivan verta nenästäni. Hän on tehnyt mulle erittäin selväksi, että tilanne ei ole ohi, ennenkuin minä esitän hänelle anteeksipyyntöni. Mistä? Mä en ole missään vaiheessa toiminut mitenkään tahdittomasti (paitsi kerran sanoin hänelle että haista nyt jo vittu :o, mutta siinä tilanteessa mä luulen, että moni muukin olisi tehnyt niin) tai väärin. Hän on itse tehnyt niin muun muossa liimailemalla perättömiä syytöksiä koskien minuun pitkin firman seiniä :o No tässä teille hieman tarttumapintaa tilanteeseen. Loppuen lopuksi tajusin millaisessa suossa ollaan, ettei tästä taida olla ulospääsyä, ellen minä toimi järkevästi ja lähde kuvioista. Ja näin minä nyt sitten tein :) Nyt voin kait sanoa jo että entinen työyhteisöni on niin täynnä negatiivista energiaa, että siellä on todella raskasta tehdä muutenkin raskasta työtä. Olenkin sanonut, että mulle ei makseta todellakaan tarpeeksi, että kestäisin tuollaista shittiä päivästä toiseen. Ja tämä oli vain minun tarinani. Aika monella muullakin olisi omansa kerrottavana :/

Pientä poseerausta :)

Siinäpä sitä oli nyt sitten avautumista kerrakseen. Huomenna tosiaan kohdataan uudet haasteet ja toivottavasti työelämä alkaa jälleen hymyilemään :) Näin mä toivon ja uskon. Huomenna tulee varmasti olemaan mukava päivä, koska näen pitkästä pitkästä pitkästä aikaa mun ihanaa entistä duunikaveria. Juu kyllä, ollaan jälkeen samassa remmissä näin monen vuoden jälkeen, yeppee! Ympäri mennään yhteen tullaan :)

Tänään taas salilla fiilistelyä SELKÄ- JA HAUISTREENIN merkeissä. Menin jo sen verran ajoissa, että salille ei ollut ehtinyt kertyä ruuhkaa. Sen vuoksi mulla oli mahdollisuus myös hieman kuvata. Ei se siltikään ole helppo kuvata itseään, vaikka onkin itselaukasin :/ mutta yritys hyvä kymmenen.

Hauisposea :)

SELKÄ JA HAUIS

– t-kulmasoutu
– levee ylätalja
– ylätalja lapio
– kapee ylätalja
– levee alatalja
– pullover taljassa

– hk mutkatanko
– tuettu hk taljassa (tää oli tää mun oma variaatio ;) )
– keskitetty hk kp
– hauispumppia Human Sportissa

Ojentajaposea :)

Kyllä sitä alkaa jumppatrikoistaan huomaamaan, että kunto on kiristynyt. Nyt alkaa jo hieman jopa lörpöttää bökät :D ja verkkareiden naruja saapi kiristää entisestään. Matkaa on toki vielä vaikka kuinka ja paljon, mutta kyllä se motivoi, kun näkee sitä muutosta jo tässä vaiheessa. Joskus hetkittäin tulee niitäkin fiiliksiä, että apua, mitähän tästä vielä tulee, ehdinkö mä kisakireeksi huhtikuuhun mennessä :o Mutta noin ylipäätään ja pääasiallisesti mulla on hyvä fiilis ja luotto siihen, että kun teen vaan niinkuin Salla sanoo, niin homma skulaa :) Mulla on ehdottomasti ja varmasti helvetin hyvä valmentaja (terkkuja vaan Sallalle :) ) joka tietää miten tämä ”temppu” tehdään :) Mä luotan häneen sata kymmenen prosenttisesti!

Tuplahauikset takaa :)

Että tällaisissa tunnelmissa on vietetty tätä päivää. Ei siis juurikaan valittamista kun hommat alkaa taas sujumaan :) Nyt kahvia ja nautiskelua. Ollaan kuulolla! HEI NY!

Lopuksi vielä anatominen edestä ;)