Koostetta!

Hyvää, rauhaisaa ja ennen kaikkea lumista sunnuntai huomenta vaan kaikille. Niinhän se takatalvi sitten tuli :o yhhyh. Hetken jo näytti niin keväiseltä ja nyt lumi peittää maan :/ Noooh, tämä lienee hyvin väliaikainen ilmiö ja toivottavasti taas pian pääsemme nauttimaan keväästä :D Onhan nää Suomen vuodenajat aika extremejä :D

Kahden peräkkäisen tankkauspäivän jälkeen, on mukava jälleen siirtyä normimättöön :) Nam!
Esittelin teille muistaakseni viime postauksessa ojentajaliikkeen, jonka opin Einiltä. Mietin miten sen voisi toteuttaa ”omalla” salilla ja keksinkin siihen oivan ja toimivan ratkaisun. Nii-in, mielikuvitusta peliin kaverit ;)

Muutaman päivän postaustauon takia mulla ois ihan hitokseen paljon kaikkea asiaa, mutta en viitsi tehdä tästä puuduttavan pitkää lätinää. Mennään siis lyhyesti ja ytimekkäästi läpi nämä päivät :) Ja hei, muistattehan käydä tsekkaamassa mun Facebook sivut, sinne yleensä kiireenkin keskellä päivitän kuulumiseni :)

”Muutama” ruusu piristää kummasti päivää <3

Torstainahan mulla oli lepopäivä. Nyt on kevyt kierto meneillään. Torstai iltapäivällä valmentajalta tuli viestiä, että nyt tankataan ja vielä kaksi päivää putkeen. Huhhuh :) No niinhän sitten tehtiinkin ! Perjantaina tuli sitten treenailtua ETUREIDET, POHKEET JA CORE!

Torstain tankkailua duunissa. 
Töissä :D Kuka arvaa, mikä on kuvassa???

Perjantaina tosiaan suuntasimme Einin kanssa vaihteeksi Vantaalle kuntoilemaan, mulle hyvinkin tutulle salille Forever Varistoon.

Taisi bussikuski luulla, että tytöillä oli jotain muutakin mukissaan kuin kahvia :D Sen verran hulvaton meno oli jo bussissa :) 

Meillä sattui molemmilla olemaan etureisitreenipäivä :) Mikäs sen mukavampaa.

Eini opettaa mulle munakyykkyä :) Osu ja uppos! Hevi liike kuulkaas. Ei tartte paljon painoilla elvistellä, kun jo syntyy jäätävä polte alakertaan :D

Mä keskityin treenissäni pitkiin pumppaaviin sarjoihin. Reisipalat näkyville kiitos :)

Treenin päätteeksi, kuinkas nyt ollakkaan, poseerausharjoituksia…
… ja T-kävelyä :) Hiotaan hiotaan!
Äly ja sen väläys vai Nuija ja Tosinuija :D ? Treenin päätteeksi meno ei ollut yhtään sen hillitympää, ehkä astetta levottomampi jopa :D Saihan vatsapalat ekstratreeniä kun katketaksemme nauroimme Foreverin sohvilla suorastaan kierien :D Kyllä punttisalilla on mukavaa :D
LAUANTAINA saimmekin kaikki sitten herätä tähän näkyyn :o Joo-o, olihan sitä ennustettu, mutta hei rajansa kaikella. Lunta oli enemmän kuin ehkä koko talvena :D Nooh, kestetään tämäkin ;) Iltapäivästä lumi vaan alkoi olemaan jo aika loskaista, ainakin tuolla keskustan suunnalla, jonne suuntasimme TIIMIPÄIVILLE :)
Valmentajani Salla Kauranen :) Keskittyneesti ohjaa posetreenejä !
Bikinimisut treenaa :) On siinä rivi nättejä tyttöjä, wow! 
Ja sitten BF sarjalaisia. Ja ennenkuin kukaan ehtii kommentoimaan kenenkään lineupissa olevan kuntoa, niin muistutukseksi, rivissä on sekä kisakuntoista että offilaista, joten suut suppuun ;)
Näin sitä mennään, perä kanaa :D 

Nyt tässä vaiheessa mun on ihan pakko kehua Herttoniemen Lady Linea! Ootteko koskaan käyneet? No jos ette ole, niin menkääs ihmeessä piipahtaa! Oli nimittäin kyllä kaikilla herkuilla varustettu sali, siis puitteet kohillaan etten sanoisi :)

Meitsin t-kävelyä valmentajan valvovan silmän alla :) Taustalla Sami Maaniemi ohjaa omiaan :) 
Pose pose :)

Tiimipäivän jälkeen suuntasimme tulevalle hairstylistilleni Timur Demirille! Suunnittelimme tulevaa kisakampaustani. Mulla on tarkka visio nyt siitä, mitä tuleman pitää ja menemmekin yhdessä tukkuun hankkimaan vähän lisäkkeitä ;)

Samalla rundilla kävimme myös suutarilla. Itiksessä oli aivan ihana suutari, joka kiristi kisakenkäni kantanauhaa :) Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Hintakaan ei päätä kuulkaas huimannut! 5€ ! Ohhoh. Olin kyllä aika iloisesti yllättynyt. Nyt ei enää kantanauha lipsu ;)

Ja koska bodareitahan tässä ollaan henkeen ja vereen, kävimme hakemassa Takeaway kahvit Ciao Cafesta ja painalsimme Itiksen pehmeille penkeille lounastamaan. Ihan parhautta kuulkaas, siinä vaan omien purnukoiden kanssa vehdatessa ja tsiigailessa ihmisvilinää :)

Sattuipa sitten Suomalaisessa Kirjakaupassa oiva kortti käteen. Niin totta <3
Ja kyllähän nyt lauantaisin on tapana baarissa käydä, eikö? Haha. Mä olin vielä jokseenkin vaativa asiakas, kun halusin kahvimukini piripintaan ;) Mitään maitovaroja mulle jätetä hei pliiiiis!

Nyt sitten pannut käy jälleen kuumana täällä kotopuolessa. Teen valmiiksi tämän ja huomisen päivän eväät. Piakkoin mulla todennäköisesti nousee jälleen kalorit. Nyt aletaan täyttämään tätä jokseenkin tyhjää kroppaa ;) Wuhuu. Siis mä aistin jo kisalavojen kutsun.

Ette arvaakkaan miten mukavaa oli nähdä tiimiläisiä, fiilistellä yhdessä tulevaa, saada vinkkejä valmentajilta ja nauttia vaan siitä yhteisestä tekemisen meiningistä. Meillä on hurjan hyvä yhteishenki. Kaikki kannustavat kaikkia, auttavat ja ohjaavat. Uudet tulokkaat otettiin avosylin vastaan. Kyllä tällaisessa pienehkössä tiimissä on varmasti puolensa. Ensinäkin olemme kuin yhtä suurta perhettä, jokainen tulee varmasti huomioiduksi yksilöllisesti. Valmentajat ovat parasta a-luokkaa ja ennen kaikkea suurella sydämellä varustettuja, joille on oikeasti todella tärkeää, mitä valmennettaville kuuluu, kuinka homma sujuu, miten kunto edistyy, onko huolia, murheita vai ilonaiheita. On ihanaa nähdä valmentajasta kuinka hän oikeasti paneutuu työhönsä, nauttii valmennettavan kanssa saavutetuista tuloksista ja on aidosti oikeesti ylpeä valmennettavistaan <3 Mitäpä sitä voisi enempää toivoa? No ei juuri mitään. Mulla on paras tiimi Team Solana Fitness!!!

HEI NY!